ASTROHIŠIN TEDENSKI HOROSKOP ZA MAREC

TEDENSKI HOROSKOP ASTROHIŠE ZA VSA ASTROLOŠKA ZNAMENJA

Marec nas že veselo razveseljuje z lepšim vremenom in nam obljublja, da bo pomlad pravljična ter optimalna tako za ljubezen, medsebojne odnose, poslovne odnose, kot tudi za opravila na vrtu in v našem življenjskem okolju.

Numerologi in astrologi nam obljubljajo skladno obdobje, saj je sedaj tisti čas, ko smo na prehodu iz zimskega obdobja v spomladansko, zato je sedaj pravi čas, da zasadimo korenine vsega tistega, kar bi želeli žeti v prihajajočem obdobju.

Odločite se za ljubezen in odločite se za srečo! Zaupajte vase in vztrajajte!

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Tedenski horoskop oven

horoskop_oven

Ta teden bo bolj pozitivno naravnan v vašem poslovnem okolju, zato boste bolj motivirani ter sočasno bolj sigurni. Prav tako vas bo na delovnem mestu, še naprej podpirala oseba, ki ji lahko zaupate. V čustvenem polju pa boste v tem tednu, predvsem ob koncu tedna bolj komunikativni in sproščeni.

Tedenski horoskop bik

horoskop_bik

V tem tednu boste najprej poskrbeli za določene denarne obveznosti. V službi boste bolj pozorni pri svojih delovnih nalogah, saj ne boste imeli časa za popravke morebitnih napak. Na čustvenem področju vsekakor lahko več dosežete s pravim predlogom v pravem trenutku. Tako bosta z vam drago osebo, oba bolj zadovoljna.

Tedenski horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Ta teden se bo na vašem delovnem mestu bolj ali manj vse vrtelo okoli nekega novega projekta, zato bodite bolj pozorni. Pomislili boste tudi nato ali so tovrstne spremembe res potrebne, a kmalu se bo izkazalo, da so bile pametne. Na ljubezenskem področju je potrebno delati kompromise, sicer se odnos lahko zaostri.

Tedenski horoskop rak

horoskop_rak

Nikar ne pozabite na nekaj, kar vam je že večkrat povzročilo preglavice v službi, posebno če zadeva osebo, ki ji ne morete zaupati. Zato se skušajte distancirati in se ukvarjati bolj s svojim delom ter se ne obremenjujte z dodatnimi obveznostmi. Obdržite ljubeč pogled do partnerja in bosta oba bolj sproščena.

Tedenski horoskop lev

horoskop_lev

Ta teden bodo ljudje na delovnem mestu bolj sproščeni in zadovoljni, kar bo pozitivno vplivalo tudi na vas. Izkoristite dano priložnost in poskusite v službi vpeljati nov način dela. Saj se zavedate, da je potrebno stvari in probleme reševati hitro. Tudi na ljubezenskem področju se bosta z vam ljubo osebo dobro ujemala v vseh pogledih, zato boste bolj odprti.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Tedenski horoskop devica

horoskop_devica

Vaše poslovne ideje bodo končno začele roditi sadove. Rast bo tokrat hitrejša in zanesljivejša. Ugotovili boste, da ste krepko presegli vaša pričakovanja. Tudi zaslužek bo nekoliko večji kot do sedaj. Vaše ljubezensko razmerje bo postalo bolj intimno, če boste partnerju zaupali vaše občutke, čustva in strahove.

Tedenski horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Na delovnem mestu se ne zanašajte toliko na svoj šesti čut, ker vas moti preveč vtisov in nasprotujočih se čustev. Zato se ukvarjajte le s tistim, za kar lahko trdite, da resnično obvladate ali poznate. V ljubezni se malo bolj odprite, saj vaša ljubljena oseba ne ve, kako naj se obnaša in kako naj se vam najbolje približa.

Tedenski horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

V tem tednu vas lahko zmoti to, da ste nenehno nekje na sredi poti med družinskimi in delovnimi obveznostmi. Nikogar nočete pustiti na cedilu, a še predobro veste, da ne morete ugoditi vsem. Mogoče je sedaj čas, da začnete malo bolj gledati nase in delati tisto, kar je za vas dobro. Enako velja za ljubezensko področje.

Tedenski horoskop strelec

horoskop_strelec

Razumeti boste morali, da določeni ljudje pač ne prenesejo čiste direktnosti, zato v tem tednu previdneje z besedami na vašem delovnem mestu. Nekoliko se poskusite brzdati, še posebej pri ljudeh, s katerimi imate že nekaj časa težave v komunikaciji in razumevanju. Na čustvenem področju pa se bolj potrudite za svojo srčno osebo.

Tedenski horoskop kozorog

horoskop_kozorog

Ta teden se boste morali bolj skoncentrirati v službi, saj boste imeli kar precej dela in s tem tudi odgovornosti. Vendar se boste vseeno počutili dobro, saj vas bo neka oseba pohvalila. Vam pa zna ostati manj časa za druge dejavnosti, a boste nadoknadili ob priliki. Na čustvenem področju ste za enkrat lahko mirni.

Tedenski horoskop vodnar

horoskop_vodnar

V službi lahko ta teden naletite na zmedeno situacijo, vendar ohranite racionalen pogled ne glede nato, zakaj bo šlo in ne glede nato, kdo naj bi imel prav. V ljubezni ne trmoglavite pri neki odločitvi, ker ste lahko samo na slabšem in ne na boljšem. Prava čustva med dvema morajo strmeti tudi k kompromisom.

Tedenski horoskop ribi

horoskop_ribi

V tem tednu se boste borili sami s sabo, ter z svojimi pričakovanji na delovnem področju, vendar vas bo določena oseba pomirila z novico, ki vam bo ustrezala. Na čustvenem področju pa se, s sebi drago osebo pogovorite o tistem kar imate v mislih. Zatem se boste počutili veliko bolje in tudi ljubljena oseba vam bo znala prisluhniti.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji