LJUBEZEN IN ČUSTVA

KONTAKTIRAJTE NAS IN PREJMITE SVOJO NUMEROLOŠKO NAPOVED ZA PODROČJE LJUBEZNI

Pri Astrohiši smo se odločili, da vsi, ki nas boste kontaktirali v februarju in marcu, boste prejeli brezplačno numerološko napoved za področje ljubezni.

Kaj je potrebno storiti?

Kontaktirajte nas preko telefonske številke 090 30 47 (Numerologinja Anka) in nam zaupajte svoj datum in datum partnerja ter ostale podatke, katere želite predložiti, za pripravo vaše numerološke analize.

Ljubezen je čudovita in brez nje bi bilo življenje še težje, saj vsakogar dvigne ter ga ponese v svet čustev. Zato je ljubiti nekaj lepega in biti ljubljen je še lepše. Vendar tudi ljubezen ima ovire, zastoje, padce in včasih je tudi neuslišana kar je najtežje. Pa vendar iz generacije v generacijo gre ta čudovita energija naprej in nikoli se ne bo ustavila.

Kontaktirajte me na telefon 090 30 47

Najpogostejša vprašanja pa se vedno dotikajo ljubezni, partnerja ali partnerice. Kako se bo odnos med dvema razvijal naprej ali gre za iskrena čustva, ali lahko načrtujeta skupno prihodnost in seveda, če si lahko zaupata. Vse te misli se podijo po glavi vsakomur, ki je zaljubljen in si želi ustvariti partnerski odnos.

Zatorej smo se odločili, da vsi, ki pogosteje kontaktirate numerologinjo, boste imeli možnost brezplačne numerološke napovedi, za področje ljubezni, vse do konca leta. Torej posamezniki, ki zvesto koristite naše usluge, boste po mailu prejeli brezplačno, celoletno numerološko napoved, ko boste zaupali svoje roj. podatke naši numerologinji.

Bodite optimistični, saj za vsako dušo na tem svetu obstaja sorodna in kompatibilna partnerica ali partner. V ljubezni je pomembno, da smo vztrajni in da sklepamo kompromise, saj partnerstvo tvorita dve osebi, ne pa en egoist.

Naučite se prisluhniti partnerjevim željam in potrebam in mu nudite samo najboljše, kar mu lahko. Negovati partnerski odnos ni lahko, saj je v njem skritih ogromno malenkosti, ki tvorijo popolno partnersko celoto.

Ko se človek znajde v situaciji, v kateri sam več ne najde rešitve, je pomembno, da se odpremo tretji osebi in ji zaupamo kaj nas bremeni in kje so tiste prepreke, ki nam ne omogočajo normalnega partnerstva. Zato vas vabimo, da nas kontaktirate in se z nami pogovorite 100% anonimno in diskretno. Mi pa vam obljubimo, da bomo skupaj našli rešitev, ki vam bo odprla nov pogled na vašo situacijo in posledično vam bo omogočila odpreti nov list in ga popisati s takšnimi črkami, kot si jih želite.

Kontaktiratje nas na telefon 090 30 47, Numerologinja Anka

komentarji