KAKŠNO VALENTINOVO PRIČAKUJE POSAMEZNO ASTROLOŠKO ZNAMENJE

VALENTINOVO IN KAKO NAVDUŠITI VAŠEGA PARTNERJA


Pred nami je valentinovo in verjetno že kaj razmišljate kako boste presenetili svojega dragega ali drago. Pripravila sem vam nekaj splošnih napotkov, kaj pričakovati od posameznega astrološkega znamenja in mogoče, kako si lahko malo popestrita vajino intimo in ljubezensko življenje.

Če imate kakršno koli vprašanje, nas prosimo pokličite na telefon 090 30 47, ali pa pošljite SMS s ključno besedo RESNICA + VAŠE VPRAŠANJE, na šteivlko 3040 in prejeli boste odgovor.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Valentinov oven

horoskop_oven

Oven razmišlja, da je vsak dan v letu primeren za ljubezen in izkazovanje čustev, zato prazniku zaljubljenih ne prepisuje večjega pomena. Sam obožuje strastna čustva, zato jih od ljubljene osebe tudi pričakuje in predvsem razumevanje.

Predlog za valentinovo: zabava v dobri družbi z obilo smeha.

Valentinov bik

horoskop_bik

Bik o valentinovem razmišlja že veliko prej, kakor tudi o ostalih praznikih. Zanj je pomembno, da bo pripravljen ter da svoje ljube osebe ne bo razočaral, ker tudi sam tega ne želi. Užaljen je lahko, če ljubljena oseba ne opazi njegovega truda.

Predlog za valentinovo: večerja v dvoje, ki bo nekaj posebnega.

Valentinova dvojčka

horoskop_dvojčka

Dvojček običajno ni zahteven ob praznikih in ne potrebuje pretiranega izkazovanja čustev, zato bo majhna pozornost zadostovala. Prav tako naj bo druženje in vedenje spontano. Skupni hobiji in pogovor o njih zelo dobrodošli.

Predlog za valentinovo: nekaj preprostega v njegovi najljubši restavraciji.

Valentinov rak

horoskop_rak

Raku izkazovanje čustev in ljubezni pomenita največ, kar mu ljubljena oseba lahko podari. Ljubeče besede, objemi, romantika in nežnost so za raka balzam srca in duše. Vendar pa ne pozabite, da prej razčistite morebitne stare zamere.

Predlog za valentinovo: povabilo na ogled dobre komedije.

Valentinov lev

horoskop_lev

Lev je temperamenten in ne pozabi praznikov, zato se tudi valentinovega ne sme pri njemu izpustiti. Pokazati mu naklonjenost in spoštovanje je zanj zelo pomembno, kar ima tudi tradicionalno noto. Vsak izkaz ljubezni bo vrnil z zaljubljenostjo.

Predlog za valentinovo: večer preživita čim bolj v intimnem vzdušju.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Valentinova devica

horoskop_devica

Čeprav devica po naravi ni najbolj romantična duša, vseeno za valentinovo pričakuje prav to od svoje ljubljene osebe. Za darilo bo najbolj cenila nekaj skromnega a izvirnega, kar bo lahko občudovala ali koristila še dolgo.

Predlog za valentinovo: gorska koča, kjer bosta prenočila.

Valentinova tehtnica

horoskop_tehtnica

Tehtnica ne pozabi praznika in praznovanja, saj se takrat sprosti in je v družbi, ki ji največ pomeni. Ne pričakuje romantike, temveč želi uživati v dobri hrani, dobri družbi, unikatnem darilu in zaključiti večer z odlično intimo.

Predlog za valentinovo: prijetno s koristnim, smučanje ali kaj podobnega.

Valentinov škorpijon

horoskop_škorpijon

Ne pričakuje dragega darila, temveč izkaz čustev in strasti. Zato škorpijona ne boste osvojil z romantiko, temveč s pozornostjo, ki ste jo za valentinovo pripravljeni deliti z njim. Seveda ne smete izpustiti dobrega vina, izbranih pralinejev, vrtnice…

Predlog za valentinovo: poskrbite za nepozabno noč v dvoje.

Valentinov strelec

horoskop_strelec

Valentinovo je za strelca le simbol ljubezni, nič posebnega ali pomembnega. Pa vendar ima rad posebno darilo, ki je namenjeno le njemu samem in prav tako rad sliši besede ljubezni, a ne pretiravati z romantiko in nežnostjo.

Predlog za valentinovo: izbrana družba, večer pa zaključita sama.

Valentinov kozorog

horoskop_kozorog

Mislijo, da niso najbolj čustveni, zato je zanje valentinovo poseben dan, ko se lahko na ljubezenskem področju bolj sprostijo, brez svojih osebnih zadržkov. Zato jim prišepnite ljubeče besede in podarite kaj lepega in osebnega.

Predlog za valentinovo: pripravite jim večerjo in dober film.

Valentinov vodnar

horoskop_vodnar

Ljubezen je zanj pomembna celo leto in valentinovo mu samo še dodatno potrdi pripadnost ljubljene osebe. Vodnarja boste presenetili z nenavadnim darilom, ki bo samo zanj in prav tako z pozornostjo in ljubečimi besedami.

Predlog za valentinovo: odlična gledališka predstava in večerja v dvoje.

Valentinovi ribi

horoskop_ribi

Čustva so ribam zelo pomembna, prav tako občutek biti ljubljen, zato jim valentinovo veliko pomeni in se ga ne sme zanemariti. Vrednost darila jim ni toliko važna, bolj ključno je, da je dano iz srca. Povejte jim koliko jih ljubite.

Predlog za valentinovo: intimno vzdušje in ljubeče pripravljena večerja.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji