NUMEROLOŠKA SPOROČILA ZA PRIHODNJE OBDOBJE

Numerološko opredeljena sporočila za posamezno astrološko znamenje. Numerologinja Anka sem vam prirpravila nekaj kratkih nasvetov izračunanih na podlagi numerologije za prihodnje obdobje pred nami.

PAZITE NASE IN OSTANITE ZDRAVI IN POLNI LJUBEZNI IN OPTIMIZMA!

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Numerološki nasvet oven

horoskop_oven

Vse staro in odvečno pustite za seboj, saj so to le odvečna bremena, ki jih ne potrebujete več. Zatem boste lahkotneje nadaljevali svojo življenjsko pot in hitreje boste dosegali spremembe, ki jih imate v mislih. Včasih ste preveč čustveni v odnosih, odprite se le toliko kot zahteva dana situacija.

Numerološki nasvet bik

horoskop_bik

Včasih ste prehitri v razmišljanju in odločanju, kar lahko vpliva na napačne poteze ali odločitve. Večkrat bi bilo modreje se malo zaustaviti, premisliti ali celo prespati dano situacijo in se zatem odločiti. Stara čustva vam odpirajo stare rane in bolje bi bilo, ko bi jih pustili za seboj ter se posvetili sedanjosti.

Numerološki nasvet dvojčka

horoskop_dvojčka

Bolj se morate pričeti zanašati na lastne odločitve, saj bodo slednje koristne za vaše projekte in počutili se boste bolj odločno ter sproščeno. Druženje s prijatelji pa je nekaj drugega, je neobremenjeno in komunikativno, kar imate za boljše počutje. Čustveno se včasih preveč razdajate, včasih pa se umikate, poskusite z zlato sredino.

Numerološki nasvet rak

horoskop_rak

Nikar ne pozabite na nekaj, kar vam je že večkrat povzročilo preglavice v službi, posebno če zadeva osebo, ki ji ne morete zaupati. Zato se skušajte distancirati in se ukvarjati bolj s svojim delom ter se ne obremenjujte z dodatnimi obveznostmi. Obdržite ljubeč pogled do partnerja in bosta oba bolj sproščena.

Numerološki nasvet lev

horoskop_lev

Večkrat zaupate prijaznim besedam ali na slepo, dobro bi bilo v takih situacijah bolje razmisliti z lastno glavo. Tako bi hitreje vedeli kdo iskreno misli in kdo vas zavaja, s tem bi si prihranili mnoga razočaranja ali nezadovoljstva. Ljudje, ki so vam blizu vam ne želijo slabo, le prisluhnete jim premalokrat. Poskusite in počutili se boste bolje.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Numerološki nasvet devica

horoskop_devica

Kadar imate izzive pred seboj, ste pogosto negotovi ali v dvomih, kaj storiti. Slednje se vam dogaja, ker premalo verjamete vase, v svoje zmogljivosti, zato vam pogosto zmanjka odločnosti. Prav je, da imate čustva, vendar bi jih pogosteje morali usmerjati sebi v prid, tako bi lažje in hitreje dosegali želene rezultate.

Numerološki nasvet tehtnica

horoskop_tehtnica

Včasih vas okolica ne razume najbolje, ampak s tem se ne bi smeli dodatno obremenjevati. V takih situacijah z besedami ne boste kaj dosti dosegli, le z rezultati, ki edino štejejo. Sorodniki vam veliko pomenijo, vendar ste včasih preveč direktni v pogovoru z njimi, več tolerance ne bi škodilo. Poskrbite tudi za svoje boljše počutje.

Numerološki nasvet škorpijon

horoskop_škorpijon

Mnogi vas ne razumejo, ker sledite svojim željam, vendar se ne smete ozirati nato, saj vas bodo le pravi prijatelji podpirali še naprej. V čustvenem življenju se vam odpirajo spremembe na bolje, a imate kljub vsemu pomisleke. Vse to se vam dogaja zaradi slabih izkušenj iz preteklosti, pozabite na slednje in nadaljujte svojo pot.

Numerološki nasvet strelec

horoskop_strelec

Pogosto se odzovete le na trenutne situacije v življenju in s tem zanemarjate pot do lastnih ciljev. Vse kar je malo oddaljeno, ni nujno nedosegljivo in ko boste poskusili doseči več, boste resnično pomirjeni in zadovoljni. V ljubezni je nekdo, ki bi želel več od vas, zato razmislite, kako se boste odločili.t

Numerološki nasvet kozorog

horoskop_kozorog

Ni vse tako nedosegljivo kot se vam na trenutke zdi, le več energije potrebujete, da bi se soočili z dano situacijo. Zatem bi hitro ugotovili, da je marsikaj lažje izpeljati, ko se lotite nečesa s srcem in voljo. Da bi se bolje počutili, potrebujete tudi nekaj zase, gibanje, druženje in ostalo, kar vas sprošča.

Numerološki nasvet vodnar

horoskop_vodnar

V vaših mislih se skriva nek svet, ki je pravljičen in vas sprošča, pa vendar je realnost drugačna. Zato se v sebi borite za boljši jutri in v srcu za pravo, iskreno ljubezen. Prav je tako, le previdnejši bodite pri svojih pomembnejših odločitvah, ne hitite ter si vzemite dovolj časa za tehten razmislek.

Numerološki nasvet ribi

horoskop_ribi

Tako kot imajo vse vode več poti, ima tudi življenje svoje poti in načrte. Slednje vas včasih postavi v nesigurnost in takrat se znate zaustaviti ter na trenutek izgubite samozaupanje, kar ni dobro za vas. Bolj morate verjeti v svoje želene cilje in lažje boste prišli do njih ter se počutili bolj zadovoljni.

SMS_vedezevanje_FB_1komentarji