ANGELSKA ZNAMENJA IN SPOROČILA

PREPOZNATE ANGELSKA ZNAMENJA IN ANGELSKA SPOROČILA?

Angeli nas spremljajo, nam želijo nekaj povedati, a jih najpogosteje prezremo. Zato bodimo bolj pozorni na angelske znake, s katerimi se najpogosteje želijo javiti, da so z nami. Želijo nam povedati, da nas vodijo in varujejo ter, da jim lahko zaupamo.

PERO

Med najpogostejša znamenja angelov spadajo peresa. Pravijo, da je pero angela tudi najočitnejše znamenje njegove prisotnosti. Peresa so lahko majhna in mehka kot puh ali pa večja in manj mehka ter različnih barv. Pojavijo se nepričakovano zaradi nas ali pa nekoga, ki potrebuje našo pomoč.

ZVONCI

Zazdi se nam, da nekdo zvoni pri vratih, a ni nikogar. Enako velja za telefon, ko dvignemo slušalko pa se nihče ne javi. Ali pa slišimo zvonjenje od zunaj, čeprav ni cerkve v bližini, ipd. Angeli nam nekaj želijo sporočiti ali pa želijo, da se sami povežemo s kom, ki nas potrebuje.

URA

Angeli se radi poigrajo s številčnico, ki je na uri in števili nasploh. Niso tako redke tudi zgodbe, da so se ure ustavile ravno v tistem hipu, ko je umrl njen lastnik ali oseba, ki je bila temu blizu. Ustavljanje ur je klasično znamenje, da nam angeli želijo nekaj sporočiti ali pa nas opozoriti na nam drago osebo. V domeni angelov pa niso zgolj ure, ampak tudi glasbene skrinjice in glasbene igrače.

PTICE IN METULJI

Tudi s pomočjo ptic lahko angeli komunicirajo z nami. Ljudje poročajo o zares nenavadnih pojavih: o divji ptici, ki pride v hišo, o pticah, ki skakljajo po mizi in stolih, čeprav nekdo sedi tam, celo o pticah, ki sedejo na dlan. Nekatere ljudi po izgubi ljubljene osebe več dni zapored obiskuje ista ptica. Ptice trkajo na okno ali čepijo ob človeku, kot bi mu hotele delati družbo. Še posebno pomenljiv je obisk ptice, ki prihaja zaporedoma, več dni. Slednja nam zagotovo želi nekaj sporočiti preko angelov, le opazovati jo moramo.

OGLEDALO

V ogledalu lahko v zagledamo tudi kako senco, silueto, svetlobo, … takrat se nam oglaša angel, ki skuša z nami vzpostaviti stik.

VONJI

Angele rado obdajajo prijetni vonji, najpogosteje po cvetju ali zeliščih. Zanimivo je, da se ta vonj pojavi tudi v prostorih, kjer ni nobenega cvetja, in se razblini v nič, tako kot se je pojavil. V primeru, ko se nam želi javiti pokojni svojec, pa je lahko vonj bolj trpek ali celo zadiši po tobaku. Kakorkoli, vedno gre za sporočanje, zato moramo biti umirjeni ter pozorni.

KOVANCI

Angeli včasih prinašajo tudi drobna darilca v obliki drobiža. Včasih nam te kovance podarijo kot otipljiva znamenja, da so z nami, da nas čuvajo. Zato, ko najdemo kovanec, bodimo veseli in ga shranimo za srečo.

SANJE

Med najmočnejše načine pojavljanja angelov sodijo tudi naše sanje. V njih se nam angel lahko pokaže v različnih oblikah, a vedno bomo prepoznali angela. Če se bomo spomnili sanj, bomo vedeli kaj nam je želel sporočiti angel.

DOTIK

Močnejši angeli včasih zmorejo dovolj teže, da jih začutimo kot dlan na svojem obrazu ali ramenu. Sporočajo nam, da so z nami in nas vodijo, ne glede na vse. Seveda se angeli lahko pojavljajo tudi preko glasbe, svetlobe, oblakov… Veliko načinov koristijo, da bi nas opozorili na svojo prisotnost. Sami pa se moramo naučiti opazovanja angelskih načinov sporočanja ter skušati prepoznati njihovo vsebino.

Naj vas angeli varujejo.

numerologinja Anka

komentarji