Angelska numerologja in sporočila

Česar ne vidimo in ne slišimo, v to težko verjamemo, pa vendar nas angeli spremljajo skozi celotna naša življenja. Predvsem nam skušajo pomagati z različnimi načini sporočanja in števila so tista najbližja oblika, da nas nagovorijo.

Od kar obstaja vesolje, obstajajo števila in vse, kar je zgoraj in spodaj, je prepleteno s števili. Angelska numerologija nas vodi k razumevanju signalov oziroma števil, preko katerih se nam javljajo angeli. Zato, če jih pravilno tolmačimo in razumemo njihove vibracije, lahko preberemo, kaj nam želijo angeli povedati. Lahko nas opozarjajo ali spodbujajo, ter nam na tak način posredujejo informacije za prihodnost.

Bliža se praznik Velike noči in angeli bodo še bolj pozorni na nas, zato je ključnega pomena, katera števila se nam pogosteje pojavljajo. Slednja najpogosteje videvamo preko sanj, na urah ali v razmišljanju. Lahko so enomestna, dvomestna, tromestna ali večmestna, vsa pa nosijo svoje vibracije oziroma sporočila. Navedla vam bom nekaj primerov, saj pisati o vseh številčnih kombinacijah, bi bilo vsekakor preveč.

ANGELSKO ŠTEVILO 25

Angeli čutijo, da imate jasne cilje pred seboj, da je vaša namera odločna.Vendar ne smete prehitevati dogodkov, ki so vam namenjeni. Torej nemorete prehiteti samega sebe ali lastnih misli, čeprav so le te pravilnousmerjene. Angeli so vas prišli energijsko podpreti, saj vedo, da vaš ciljni več daleč, le malo strpnosti vam primanjkuje. Slednjo vam s svojoenergijo ponujajo, ker vam zaupajo in verjamejo v vas. Torej dosegliboste, kar želite vendar v nekaj dneh.

ANGELSKO ŠTEIVLO 92

Vaše misli so v mirovanju, saj ste v preteklosti utrpeli neko izgubo ali škodo in se nikakor ne morete zbrati oziroma osredotočiti na nove cilje. Občutek praznine je močnejši od želje, da bi se zbrali in nadaljevali svojo življenjsko pot. Angeli so vas prišli podpreti, vam posredovati energijo, ki ste jo nedavno izgubili. Verjamejo v vaše čisto srce, zato vam želijo pomagati, da se vrnete na svojo pot, ki je pred vami in je veliko bolj pozitivna, kot si mislite. Ne razmišljajte, da ste bili kaznovani, nasprotno vesolje vas pripravlja na nekaj novega, drugačnega in boljšega. Že v treh tednih lahko dosežete bistvene spremembe.

ANGELSKO ŠTEIVLO 111

Angeli vam svetujejo, da skrbno spremljate svoje misli, saj že nekaj dni preveč pogosto razmišljate nepravilno ali celo negativno, kar ni dobro. Kajti vesolje vas spremlja ter deluje kot projekcija in vam bo vrnilo točno tisto, kar imate v mislih. Torej se morate miselno preusmeriti na pozitivno razmišljanje, le tako boste prejemali dobre vibracije iz vesolja. Da bi še lažje razumeli vam prispodobno opišem, da je med zemljo in nebom ogledalo, v katerem se vidi prav vse, ter velja enako za obe strani. Zatorej lahko že v mesecu dni veliko naredite zase in dosežete pozitivni preobrat.

ANGELSKO ŠTEVILO 666

Angeli so zaznali, da v vaših mislih ni pravega ravnovesja, da ste se preveč osredotočili na pridobivanje materialnih dobrin. Prav zaradi slednjega denar bolj odteka, kot priteka in ste popolnoma razočarani ali celo nemočni. Zato vas angeli opozarjajo, da ostanete v miselnem ravnovesju med duhovnim in materialnim, ter se osredotočite na razvoj lastnega duha. Slednje vas bo vodilo k temu, da bodo vaše materialne in čustvene potrebe zadovoljene. Če boste miselno pravilno naravnani, boste lahko v šestih dneh dobili pravo informacijo, ki vam bo pomagala.

ŠTEVILA 1 in 3, na primer 133 ali 113 ali 311 ali 131 ali 313

Angeli in nadangeli so z vami in vas spremljajo v vaših razmišljanjih, saj verjamejo v vašo odločnost. Vendar se vam sočasno vseeno v misli prikradejo manjši dvomi, zato vam angeli pošiljajo energijo osredotočenosti na lastne cilje. Nadangeli vas želijo naučiti, da se vsako ustvarjanje začne na ravni misli. Želijo vas voditi do točke, da boste svoje zamisli realizirali v želeno smer. Torej zaupajte svojim ciljem in dvomi se bodo razblinili čez noč.

ŠTEVILA 1 in 8, na primer 118 ali 881 ali 181 ali 818

Nadangeli in angeli vam sporočajo, da zaključujete del svojega življenja, ki vam je prinesel izkušnje, ki ste jih potrebovali. Zato boste sedaj lažje in bolje nadaljevali svojo življenjsko pot. Mogoče ste malo utrujeni od preteklih dogodkov, a se lahko veselite novo odprtim potem, ki so pred vami. Kajti vso staro energijo, bo nadomestila nova energija. Torej so vaše misli očiščene in pripravljene za nove priložnosti. Kmalu boste stopali po poti zaupanja in poguma. V tednu dni boste, kot prerojeni in polni energije za naprej.

Če se tudi vam pogosteje prikazujejo enaka števila, jih spodaj zapišite FB KOMENTAR in izbranim posameznikom bom razložila, kaj jim želijo sporočiti angeli. Kdor verjame v angele, v svojem srcu nosi del njihove energije in ta ga bo vedno varovala pred slabim.

Za vas pripravila numerologinja Anka

komentarji