TEDENSKI HOROSKOP ASTROHIŠE ZA MAJ

TEDENSKI HOROSKOP ASTROHIŠE ZA VSA ASTROLOŠKA ZNAMENJA

Pa smo dočakali tudi pravi pomladni mesec maj. Maja se začne prebujati narava in z njo se prebujamo tudi mi sami, naša zavest, naše želje in naše življenje. V tem mesecu vam svetujemo, da vsak lep dan izkoristite v naravi in v krogu svojih dragih in ljubljenih oseb.

Vzemite si čas zase in se razvajajte in se pustite razvajati vam dragim osebam. Prihaja boljše obdobje, zato bo še čas, da bomo nadoknadili vse tisto, kar nam je bilo v tem času “krize” odvzeto. Uživajte in stopite z optimističnim korakom naprej.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop oven

horoskop_oven

V tem tednu boste počistili z odvečnimi bremeni in osvobojeno boste zrlinaprej. Nasploh bo vaša energija izžarevala optimizem in simpatičnost ter pozitivno vplivala tudi na vse okoli vas. Prav tako boste poskrbeli zaprijetne trenutke v dvoje in sprostili tudi ljubljeno osebo. Finančna situacija se bo postopoma obračala na bolje.

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop bik

horoskop_bik

Vaše počutje bo precej spremenljivo. V prvih dneh tedna boste imelinajveč moči in potem boste praktično le še urejali vtise in razmišljali,kako dalje. Mogoče je celo, da boste v določenih trenutkih neverjetno mirni in molčeči, saj slutite, da ste na pragu zanimivih novosti. Na trenutke boste imeli občutek, da se ves svet vrti okoli vas.

Tedenski horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

V ta teden boste stopili veliko bolj odločni in zadovoljni, saj vas bo spremljal optimizem in tega se boste zavedali že v prvi polovici tedna. Morda vam bo celo nekoliko smešno, kako se določene zadeve razpletajo nekako vse na enkrat in brez prekinitev. Zato vam bo celo primanjkovalo časa za vse zanimive načrte.

Tedenski horoskop rak

horoskop_rak

Ta teden boste pripravljeni lepo zagovarjati svoje želje ter interese pred svojimi najbližjimi in tokrat vam znajo celo bolje prisluhniti. Ob vaši odločnosti, pa vam znajo domači tudi priskočiti na pomoč. Tako boste zase izbrali vse tisto kar je za vas kvalitetnejše in pomembnejše. V ljubezni pa boste imeli podporo partnerja.

Tedenski horoskop lev

horoskop_lev

Ta teden vam prinaša številna presenečenja na osebnem inljubezenskem področju. Pričakujte prijetnosti, spontano dogajanje in sproščene pogovore brez kakršnih koli planov v naprej. Zato črnogledost na stran, saj boste z optimizmom in dobro voljo prišli veliko dlje. Tudi finančna situacija se bo pričela ponovno krepiti.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Tedenski horoskop devica

horoskop_devica

Tisto, kar se vam je dogajalo na čustvenem področju v preteklih dneh, bo potrebno pustiti v preteklosti. Pustite, da se ljubezen v tem tednu razvija po spontani poti. Ne ukvarjajte se toliko z nepomembnimi zadevami in nikar ne pretiravajte z ljubosumjem, saj to ne koristi niti vam, niti vaši ljubljeni osebi. Pričakujte pozitivne spremembe.

Tedenski horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Planeti so vam naklonjeni, zato se ne ozirajte na trenutne sitnosti ali začasne zamude, ki se bodo vrstile v prvi polovici tedna. Vse se lahko premaga, pomembno je, da se ne ukvarjate preveč z zadevami, ki niso v vaših rokah. Stvari se bodo zgladile, odnosi popravili, posebno proti koncu tega tedna. Domače delo bo potekalo brez zapletov.

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

V prvi polovici tega tedna vas bo vzpodbujal vaš elan, ki vam bo podaril še več simpatičnosti in privlačnosti v domačem krogu. Vseeno pa boste morali paziti, da se izognete nepotrebnim konfliktom z najbližjimi. Finančno stanje se bo kmalu pričelo popravljati, zato se ne obremenjujte toliko s tem. Saj imate dobro izdelane plane za naprej.

Tedenski horoskop strelec

horoskop_strelec

V tem tednu se izogibajte konfliktom, saj ne prinašajo nič dobrega. Marsikaj je v vaših rokah, zato se nikar ne sprenevedajte, saj se vam kaj takšnega niti najmanj ne poda. Bodite odkriti ter nekoliko drzni, komunikativni in vse se vam bo povrnilo z dobrim, celo v odnosih stistimi, ki vam značajsko niso blizu.

Tedenski horoskop kozorog

horoskop_kozorog

Ta teden vam prinaša več stabilnosti in zadovoljstva na vseh področjih. V objemu sreče in prijetnih dogodkov s srčno osebo se boste tokrat počutili varno. Dovolite si biti romantično zaljubljeni. Nežna čustva bodo vaša iskrica skozi ves teden. Blesteli boste v polnem čaru, saj se bodo ljudje okoli vas težko upirali vaši pozitivni energiji.

Tedenski horoskop vodnar

horoskop_vodnar

V prvih dneh tedna boste zmedeni in občasno jezni zaradi vpliva tistih, ki vas po vašem mnenju ne morejo razumeti. Tudi sami ste večkrat analitični in nikakor nočete popustiti, kar je slabo. Vsaj do ljubljene osebe bodite nekoliko bolj razumski in prijazni. Zato se malo zamislite tudi nad prijetnejšimi trenutki, ki jih zadnje dni manjka med vama.

Tedenski horoskop ribi

horoskop_ribi

Zaupajte sebi in uživajte v krogu domačih ter skupnih opravilih. Nekaj se¸vam bo posrečilo, saj takega dobrega izida sploh niste pričakovali. Pustili boste svojo sled v odlični ideji in od vas bo odvisno, kako boste izkoristili nove adute. Nekdo vas bo nenehno hvalil, pozornost vam bo ugajala in počutili se boste odlično.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji