TEDENSKI HOROSKOP ASTROHIŠE V MAJU

TEDENSKI HOROSKOP ASTROHIŠE ZA VSA ASTROLOŠKA ZNAMENJA

V tem tednu se nam obetajo kar nekatere spremembe na področju našega počutja in na področju uresničevanja naših ciljev. Naj vas slabo vreme ne zavede in ne vodi v negotovost, saj je čas ploden za partnerske odnose in za nadgradnjo nas samih.

Veliko lahko naredite na svojem osebnostnem razvoju in naredite analizo vsega v vašem življenju. Zamislite se in predelajte sebe in se odločite, v kaj boste v prihodnosti namenili več svoje energije. Že dolgo želite nekaj uresničiti, pa enostavno ne najdete niti časa niti volje, da bi le to uresničili. Sedaj je čas, da naredite nekaj na tem.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop oven

horoskop_oven

Ta teden lahko pričakujete nekaj novosti, ki pa ne bodo preveč pozitivno vplivale na dogajanje okoli vas. V vašem razmišljanju se bo pojavil nek mali dvom, ki pa se bo do konca tedna umaknil. Zato bo boljše razpoloženje ob vikendu in dojeli boste, da poslovno le ni tako slabo, kot je bilo na začetku videti.

Tedenski horoskop bik

horoskop_bik

V ta teden boste vstopili bolj premišljeno in bolj samozavestno. Zato se boste lahko bolj umirjeno lotili novih projektov za prihodnost. Poslušajte svoj notranji glas, ko se odločate, včasih vam lahko svetuje bolje od razuma. V odnosih z domačimi pa ne bo bistvenih sprememb, saj je po vašem že dovolj komunikacije med vami.

Tedenski horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Ta teden vas čaka nekaj manjših, vendar prijetnih presenečenj. Dobro naložen denar se vam bi zelo obrestoval, zato se posvetujte z osebo, ki ji zaupate. Saj boste v tem tednu v pogovorih močni in prepričljivi z vsemi, ki to od vas pričakujejo. Na čustveno področje pa se v tem tednu ne boste preveč ozirali.

Tedenski horoskop rak

horoskop_rak

Z malo truda si boste lahko postavili nove in varnejše temelje. Izkoristite trenutek naklonjenosti uradne osebe, kajti od nje lahko dobite pomembno informacijo, ki vam bo odprla nove smernice, na vaši karierni poti. Za nekaj časa odložite nepotrebna nakupovanja, saj na koncu vedno ugotovite, da marsikaj ni bilo potrebnega.

Tedenski horoskop lev

horoskop_lev

V tem tednu je ugodno obdobje za nove ideje in ustvarjalnost, kar se vam lahko v prihodnjih dneh obrestuje. Ambicioznost in poslovni načrti bodo dobro zastavljeni, njihova pot pa bo kmalu odprta. Hrabrost, volja in optimizem bodo igrali pomembno vlogo, čeprav boste ob tem morali sprejeti tudi določene napore.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Tedenski horoskop devica

horoskop_devica

Ta teden boste počasi dosegli dobro kondicijo, zato se boste še bolj telesno udejstvovali. Slednje pa vam bo zelo koristilo tudi pri novih delovnih idejah, katere boste videli bolj jasno ter bolj smiselno. Bolj boste zaupali svojemu notranjemu glasu, zato se vam bodo določene zadeve pričele le premikati v želeno smer.

Tedenski horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

V tem tednu se boste bolj previdno spopadli z izzivi v domačem okolju, saj vam določeni pogovori niso več prioriteta. Zato boste pričeli več razmišljati o vašem delu in delovnih nalogah, ki so pred vami. Dobro bi vam delo, če bi se sami odpravili na kakšen sprehod ob gozdu ter si tako nabrali nove, sveže energije.

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

Čeprav boste hoteli, da bi bile stvari bolj logične in stvarne, se ne bo izteklo vse po vaših pričakovanjih. Zato boste morali uporabiti več lastne spretnosti, če boste želeli uspeti. Težje se sprijaznite s tem, da vas imajo v domačem krogu pod drobnogledom, saj tega niste vajeni. Na čustvenem področju pa brez prilagajanj, ne bo šlo.

Tedenski horoskop strelec

horoskop_strelec

Utrnile se vam bodo ideje, ki zahtevajo premislek, zato ta teden lahko izkoristite čas za razmišljanje. Zato boste v naslednjih dneh lahko naredili premik, s katerim ste že nekaj časa odlašali. Seveda pa brez malega tveganja ne bo šlo, a le ta se vam bo kasneje obrestoval. Čustveni odnosi bodo še naprej tekoči.

Tedenski horoskop kozorog

horoskop_kozorog

Prvi dnevi tega tedna bodo komunikativno obarvani, saj se boste več pogovarjali z osebami, s katerimi se zadnje čase niste prav veliko menili. Nekdo vam zna celo ponuditi nekakšno sodelovanje, ki vas bi utegnilo zanimati. Na čustvenem področju pa se bo treba malo potruditi tudi z dejanji in ne samo z besedami.

Tedenski horoskop vodnar

horoskop_vodnar

Obeta se vam zanimiv teden, poln presenečenj in zanimivih dogodkov, saj se vam bodo ponovno oglasili posamezniki, s katerimi že nekaj časa niste bili v kontaktu. Sprejeli boste tudi nekaj manjših odločitev, ki so vezani na vaše poslovne izzive. Sedaj je čas, da opravite s strahovi na vašem čustvenem polju.

Tedenski horoskop ribi

horoskop_ribi

V tem tednu boste čustvom dajali prednost pred intelektualnimi izzivi, saj si boste zaželeli nekaj več pozornosti in nežnosti. Več se boste posvečali tudi gibanju in svežemu zraku kar vas bo napolnilo s svežo in dobro energijo. Za neko finančno odločitev pa raje še malo počakajte, saj trenutno ni najbolj primeren čas zato.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji