ASTROHIŠIN HOROSKOP ZA JUNIJ

TEDENSKI HOROSKOP ASTROHIŠE ZA VSA ASTROLOŠKA ZNAMENJA

Teden, ki je pred nami, je teden po polni luni. Zato je sedaj čas, da se stvari začnejo nekoliko umirjati in postavljati na svoje mesto. Sedaj je idealen čas, da postorite vse tisto, kar ste si v preteklosti pustili odprtega. Bodisi zaključite določen posel, postorite še opravila v stanovanju ali v okolici hiše.

Tudi na področju ljubezni se lahko izkaže, da ste sejanje v preteklosti sedaj pripravljeni žeti. Vseeno, pa še ne bodite preveč vsiljivi, saj se nahajamo v obdobju dvojčka, ki nam nakazuje lahko obe možnosti, torej, da bo vaša draga oseba sprejela vaše dvorjenje, če boste preveč agresivni, pa ga lahko celo zavrne. Zato je previdnost in nežnost sedaj vrlina, ki jo morate izkoristiti.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop oven

horoskop_oven

Obdobje, ki prihaja vam bo pisano na kožo, saj boste v tem tednu imeli več poslovnega zadovoljstva in možnosti za sklepanje novega posla. Z nekom se boste morali pogovoriti o njegovih delovnih nalogah, ki bodo še obsežnejše. Zato boste bolj polni energije in dobre volje, kljub delovnim obremenitvam. V ljubezni vas bo podpirala vam draga oseba ter vam izkazovala svoja čustva.

Tedenski horoskop bik

horoskop_bik

Vsem, ki niste v preteklem obdobju poskrbeli za finančne zaloge, bo v tem začetku junija težje. Denar bo splahnel tako hitro kot je prišel, dolgovi pa se ne bodo mogli poravnavati, kot bi želeli. Poskrbite, da se jih kar najhitreje rešite, saj se lahko drugače stvari zapletejo. Vzadnjih časih ste vse nekako opravljali sproti, saj ste verjeli v boljše spremembe, a za slednje bo treba zavihati rokave.

Tedenski horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

V tem tednu boste imeli precej opravka z negativnimi ljudmi. Nikakor se ne pustite zvleči v situacijo, ki se vas ne tiče. Pazite tudi, da ne boste preveč resno jemali govoric, ki jih bo sprožila določena oseba. Ste eni tistih, ki bodo najbolj blesteli in izkoristili ugodne vibracije. Posebno glede novosti v službi in pri delovnih obveznostih. Izvedeli boste tudi zakaj se je nekdo do vas obnašal neprijazno.

Tedenski horoskop rak

horoskop_rak

Že na začetku tedna vas bo presenetila novica, ki vas bo razveselila vsaj za nekaj časa. Zato boste imeli ponovno več elana in se boste lahko odpravili do prijateljev ter z njimi poklepetali. Nekaj ljubosumja se bo nabralo v vas, če se ta teden ne boste bolje pozanimali o neki zadevi. Na čustvenem področju bodite bolj sproščeni ter imejte več posluha za vašo ljubljeno osebo, ki vam želi nekaj povedati.

Tedenski horoskop lev

horoskop_lev

Na začetku tedna boste občutili pomanjkanje energije, saj se že predolgo obremenjujete z neko staro zadevo, ki je že zdavnaj mimo. Zato se raje posvečajte tekočim zadevam, da nebi v tem tednu popustili še pri delovnih obveznostih. Novosti, ki se uvajajo, se bodo dotikale tudi vas, in to tako, da boste na koncu zadovoljni. Ob vikendu pa ne pozabite na družinske člane in vam drago osebo.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Tedenski horoskop devica

horoskop_devica

Vaše življenje bo v tem tednu postalo mirno in utečeno in počutili se boste lahkotneje ter svobodneje. V kratkem se boste začeli pripravljati na novi zahtevnejši službeni projekt, ki vam bo pobral kar nekaj moči. Najbolje bo, če boste izkušnje, ki ste si jih že nabrali tekom prejšnjega projekta, uporabili tudi zdaj. Glede nečesa se boste odločili lažje, kot upate saj bo ob vas oseba, ki vam preprosto zaupa in verjame.

Tedenski horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

V tem tednu si boste želeli navezati tesnejše vezi med družinskimi člani, zato bo potrebno poiskati primeren čas, saj lahko drugače izbruhnejo konflikti. Ta teden se izogibajte naglih odločitev, saj vas lahko nepremišljenost drago stane. Bliža se čas, ko boste morali sprejeti nekaj pomembnejših življenjskih odločitev in ker ste dovolj trdni in samozavestni, vam to ne bi smelo povzročati dodatnih težav.

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

Vaša pozornost bo v začetku tedna usmerjena predvsem v umetnost in lepoto nasploh, saj se boste začeli bolje zavedati lastnih potreb in skritih želja. Slednje pa lahko bolj vpliva na vašo ljubezensko zvezo. S partnerjem se bosta zato morala bolj odkrito pogovoriti, saj boste le tako preprečili prepir. Namreč na čustvenem področju lahko pride do večjih zapletov, če se ne boste zjasnili, kaj si v resnici želite.

Tedenski horoskop strelec

horoskop_strelec

Začutili boste, da nujno potrebujete spremembo, a žal še ne boste pripravljeni nanjo v tem tednu. Odločitve potrebujejo kar nekaj priprav in šele ko jih boste osvojili boste lahko začeli novo življenjsko pot. Vaše ljubezensko razmerje bo nabito s čustvi in romantiko in z ljubljeno osebo bosta ponovno odkrila vse užitke vajine zveze. Tokrat boste bolj praktični in manj zapravljivi kot sicer, kar bo dobro.

Tedenski horoskop kozorog

horoskop_kozorog

Skozi celotno komunikacijo z ljudmi boste v tem tednu spoznali samega sebe. Konec tedna pa boste namenili sproščanju, vendar bodite previdnejši pri zapravljanju denarja, saj vas čakajo nenapovedani stroški. V čustvenem odnosu se boste z vam drago osebo pogovorili o nečem, kar vas že nekaj časa moti ter vse skupaj uspešno rešili. Na delovnem področju bo potrebno več strpnosti in več delovne pripravljenosti.

Tedenski horoskop vodnar

horoskop_vodnar

Ta teden na delovnem mestu nikar ne hitite preveč, saj s tem ne boste več postorili, le do napak lahko pride. Slednje vam sedaj res niso potrebne, saj bi vas ovirale tudi za nove projekte, ki sledijo. Resno se boste odločili o neki zasebni zadevi, vendar bi bilo dobro pred tem še opraviti pogovor z vam ljubljeno osebo. Zato je slednje najbolje opraviti čez vikend, na kakšnem lepem izletu v naravi.

Tedenski horoskop ribi

horoskop_ribi

Z ljubezenskim partnerjem bosta v tednu, ki je pred vama uživala. Skupaj bosta začutila potrebo po opazovanju lepih stvari, ki vaju bodo še bolj povezale in utrdile vajin odnos. Zato se sprostite in ne mislite ob tem na poslovne zadeve ali finance. V službi pa lahko pričakujete več delovnih obveznosti, a naj to ne vpliva na vaš delovni zagon, saj se vam bo vse obrestovalo, le malo z zamudo.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji