TEDENSKI HOROSKOP ASTROHIŠE

Tokratni januarski horoskop nas že dodobra vodi skozi mesec, ki je pred nami in obetajo se nam pozitivne spremembe, tako na področju ljubezni, financ in medsebojnih odnosov.

Tudi tokrat bomo nekomu, ki sledi našim objavam podarili pametno uro. Sodelujete lahko tako, da v komentar zapišete eno lepo misel, ki jo želite podariti sebi in vsem nam. Najbolj izvirna misel bo nagrajena.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Tarot horoskop oven

horoskop_oven


Radi bi se pogovarjali le o stvareh, ki jih dobro poznate, toda pogovor bo vseeno zašel v nenavadno smer. Toda v takih situacijah ste običajno spretni in ostanete mirni. V prvi polovici tedna boste malo v svojem elementu, delovno boste komunikativni, saj bodo prijetne povezave med vami in sodelavci pomagale ustvarjati prijetno vzdušje za naprej. Določenih zadev se zavedate, toda po tihem upate, da se bo vse skupaj nekako rešilo in bo steklo, kot mora.

Tarot horoskop bik

horoskop_bik

Sprva boste navdušili skeptične ljudi, ki vam bodo pripravljeni slediti zaradi vašega prepričljivega pogovora. Postopoma pa boste pridobili točke tudi pri bolj odločnih, s katerimi si želite v prihodnje delovno sodelovati. V ljubezni bo sicer nekaj manj nepredvidenih dogajanj, kljub temu boste vznemirjeni. Naenkrat boste ostali brez besed v tem tednu. Počasi se daleč pride, čeprav tokrat niste preveč prepričani o tem reku. Vsekakor pa morate nujno storiti nekaj več glede odnosov s prijatelji.

Tarot horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Še vedno si ta teden ne boste mogli zagotoviti idealnih pogojev za delo. Vztrajate, vendar niti sami ne veste, kako bi vse skupaj razvozlali. Motile vas bodo osebe, ki pritiskajo na vas s svojimi idejami. Najprej boste navdušeni nad določenimi novostmi in ob kontaktih tudi dokaj zgovorni. Potem pa boste spoznali, da ste si nakopali še nekaj dodatni obveznosti, posebno če ste nekomu obljubili preveč. Ne jezite se, saj bi se z nekaj presenečenji, lahko končno pomaknili v bolj optimistično obdobje.

Tarot horoskop rak

horoskop_rak

V tem tednu z delovnimi pripravami ne pretiravajte, saj bo le nekaj osnovnih potez dovolj, dokler se situacija ne bo umirila. Ne jemljite vsega tako resno in usodno, saj se bo vaše počutje spremenilo in prav hitro boste ugotovili, da ste pravzaprav delali iz muhe slona. Bodite bolj budni! Teden bo izredno zanimiv, saj se bo sočasno dogajalo veliko. Nekajkrat se boste obrnili okrog in bodo že rezultati. Ni vsaka sprememba dobrodošla, zato dobro in predvsem pravočasno premislite tudi o tem.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Tarot horoskop lev

horoskop_lev

V tem tednu boste bolj popustljivi kot navadno, le pri poslih ostanite osredotočeni. Nikakor se ne morete zbrati in uživati v trenutnih priložnostih.. Postopoma boste prišli do pomembnih zaključkov. Ne zatiskajte si oči pred dejstvi. Določene stvari se ponavljajo, čeprav še vedno preveč zaupate in pričakujete, da se bo razpletlo drugače. Nadaljujte spontano in brez načrtovanja. Nekaj se boste dobro dogovorili z določeno osebo in zato se boste lahko malo oddahnili.

Tarot horoskop devica

horoskop_devica

Nekaj nepričakovanih novosti bo glede zamisli v povezavi z novo delovno idejo. Pripravite se na pogajanja. Ne zapušča vas dober občutek, da se bo vse skupaj dobro končalo. Nekdo vas bo podprl in že to bo vir dobrega počutja. Vse lahko obrnete sebi v prid, posebno če so končno na vrsti vprašanja v povezavi s službo ali selitvijo. Vsega se lahko lotite sami in postopoma, pod pogojem, da ne boste zahtevali nemogočega ter bolj verjeli vase.

Tarot horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Vse bo dobro v tem tednu, če boste varčevali z besedami oziroma izbirali bolj primerne. Niste preveč razpoloženi za to, da bi kogar koli prepričevali o svojem mnenju, vseeno pa bi morali zavarovati svoje interese, najbolje s konkretnimi argumenti. Tako ne bodo posamezniki imeli dovolj časa, da bi vas prepričali o čemer koli drugačnem, kar bi vam lahko ne koristilo. Bodite tokrat objektivnejši in bolj dinamični v pogajanjih in lahko boste dosegli želene rezultate.

Značilnosti za horoskop škorpijona

horoskop_škorpijon

Mogoče je, da boste ta teden malo bolj napeti, nekaj pomotoma izpuščate in zato vam lahko na koncu določene zadeve uidejo is rok, kar ne bi bilo pametno. Sprejmite, da vendarle niste vedno nezmotljivi ali najbolj prepričljivi. Zato upoštevajte pravila, ki jih že poznate ali jih boste slišali. Minili so časi, ko ste bili preveč zadržani in dolgo razmišljali, preden ste kakšno zadevo predlagali. Prisotna je bila utrujenost, zdaj boste veliko bolj optimistični in prilagodljivi.

Tarot horoskop strelec

horoskop_strelec

Nekdo bo morda zavrnil sodelovanje z vami ali pa preprosto zastavil nove pogoje v tem tednu. Zato dobro premislite, če sploh naprej nadaljevati z določenim projektom ali osebo. Precej zmedeni boste, a to ne smete pokazati, posebno v odnosih z nekom, ki ni sam dovolj odločen. Počasi se daleč pride, sicer pa vam ni ravno všeč, da se morate nenehno komu prilagajati. Vendar vas večkrat rešuje prav medsebojno povezovanje in sodelovanje z drugimi

Tarot horoskop kozorog

horoskop_kozorog

Nenehno si dopovedujete, da ste se veliko naučili in da se ne boste razburjali po nepotrebnem, toda nikakor vam to ne uspeva. Preveč ste miselno obremenjeni z nepotrebnimi zadevami, ki bi jih v tem tednu lahko popolnoma odmislili. Za to je kriv vaš nenavadno direkten pristop v delovnih ali osebnih pogovorih, kar ni vedno dobro za vas. Vendar se bo na koncu le izkazalo, da je vse skupaj odvečen nesporazum. Zato boste bolj sproščeni proti izteku tega tedna.

Značilnosti za horoskop vodnarja

horoskop_vodnar

Pri marsičem upoštevate le prvi občutek, čeprav je to včasih površen pristop. Ta teden se boste v delovnih pogovorih morali malo bolj prilagajati, če boste želeli, da se zadeve odvijajo v vaš prid. Zato je pred vami možen poslovni napredek, toda za enkrat še nič odločilnega. Vse se odraža tudi na vašem razpoloženju, pred vsem v komunikaciji z drugimi. Tokrat se lahko potrudite bolj sprostiti, da bi lahko lažje in nemoteno načrtovali nove projekte.

Značilnosti za horoskop rib

horoskop_ribi

Ta teden se vam zna zapletati v poslovnih pogovorih, zato se bolje pripravite, ter se več upirajte na dejstva in boljše predloge. Po navadi znate biti v trenutkih svoje neuspešnosti, tudi sarkastični, kar pa ni dobro za posel in dobre delovne odnose. Ko se bodo vaša razburkana čustva polegla, boste ugledali določeno situacijo v novi luči. Vsekakor bolj realno, pa tudi brez težav se boste lahko končno premaknili naprej. Zatem se vam bodo zadeve odvijale v vaš prid in bolj nemoteno.

komentarji