NUMEROLOŠKI HOROSKOP ŽIVLJENJSKIH ŠTEVIL

NUMEROLOŠKI HOROSKOP ŽIVLJENJSKIH ŠTEVIL DO IZTEKA LETA 2020

Število življenjske poti poznate vsi, ki nas spremljate že vrsto let. Števila so preprosta energija, ki se nenehno razvija in spreminja. Zato v sebi nosi numerološki zapis, ki simbolizira različne lastnosti človeka in vsega kar je povezano z življenjem. Zato si pod svojim življenjskim številom preberite kaj vas še čaka do konca leta 2020. Srečno vsem in pazite nase ter na druge.

Da ponovimo. Število življenjske poti dobimo tako, da izračunamo vsa števila našega rojstnega datuma vse do enomestnega števila.

Npr. datum rojstva 5.9.1981
Seštevek: 5 + 9 + 1 + 9 + 8 + 1 = 33 = 3 + 3 = 6

Torej, število življenjske poti v tem primeru, je število 6.

Za vsa vaša vprašanja, vpogled v vaša števila in razlago, me prosim pokličite na telefon 090 30 47

Vaša, Anka

Življenjsko število 1 :

Začetek novembra bo za vse enice poln dogajanj. Vse do sredine decembra boste imeli veliko energije, ki jo lahko maksimalno izkoristite za svoje napredke. Do pričetka pomladi si boste postavljali nove temelje, na katerih boste lahko kasneje gradili. Ne pozabite pri tem upoštevati tudi mnenja ostalih, kajti do pomladi bo potrebno veliko usklajevanja z okolico. Konec decembra se pričenja obdobje, ko boste imeli veliko idej in želja, s katerimi morate ravnati tudi racionalneje, da se ne bi zgodilo kaj nepredvidenega, kar bi vam lahko skalilo notranji nemir. Vaša idealna števila do izteka letošnjega leta so 9, 11 in 14. V drugi polovici novembra boste bolj čustveni, saj boste potrebovali tudi več posluha in podpore s strani ljubljene osebe, kateri pa bo vse to ustrezalo. V domačem okolju se boste postopoma pripravljali na zaključek leta, pa ne toliko z darili, kot z manjšimi pozornostmi pri ostalem sodelovanju.

Življenjsko število 2 :

V drugi polovici novembra pričakujte spremembe, ki bodo povezane z vašimi financami in delom. Ne bo vse tako slabo, kot je mogoče vidno sedaj, zato ne mislite na najslabše temveč bolj zaupajte sebi in drugim. Mesec december bo prelomno obdobje za ljubezen, romantiko, marsikateremu številu dve, lahko aktivira kar velike spremembe. Slednje velja tudi za področje v domačem krogu. Vendar se vsa nasprotja ali nesoglasja lahko do izteka letošnjega leta uskladijo, če boste le pripravljeni na bolj mirno in odprto komunikacijo z ostalimi. Vaša srečna števila so 6, 10 in 15. Zadnji dnevi leta bodo predvsem izpostavljali željo in potrebo po napredovanju. Energije boste imeli dovolj, želje bodo velike, v kolikor bo prisotna tudi potrpežljivost, se lahko številu dva obetajo spremembe na bolje. V ljubezni bodite bolj enostavni ali preprosti, saj to od vas pričakuje vaša srčna oseba in na tak način boste dosegli več harmonije ter posluha med vama.

Življenjsko število 3 :

Vse do izteka letošnjega leta bi bilo za vas smiselno, da ste previdnejši pri svojem denarju ter, da po nepotrebnem ne trošite le tega. Saj vas že v izteku letošnjega decembra čakajo spremembe, ko boste morali imeti neko rezervo, dokler se zadeve ne bodo uredile za vaše dobro, približno do začetka meseca februarja. Na ljubezenskem področju bodite bolj odprti, saj vas zna vaša ljubljena oseba v mesecu decembru prijetno presenetiti. Zato se tudi sami pripravite na kakšno lepo pozornost v ljubezni in prav tako v domačem krogu. Domači pogrešajo stik z vami, vendar ga boste lahko nadoknadili, le tekoče se jim javljajte. Za kompromise v delovnem okolju, ki ste jih želeli doseči sedaj ne bo pravi čas, boste morali žal pristati le na najnujnejše ter počakati za ostalo na ustreznejši čas, ki bo predvidoma v mesecu februarju. Imejte močno voljo, saj se vam bo le ta kasneje obrestovala in poskrbite za svoje boljše počutje z več gibanja. Vaša srečna števila so 4, 12, in 18.

Življenjsko število 4 :

Imeli boste še dovolj energije do izteka letošnjega leta, da boste kos vsem neprijetnim pripetljajem, ki se vam bodo odpirali v mesecu novembru. Nič ne bo tako slabega, da ne bi bili sposobni rešiti, pa vendar vas bodo zunanji vplivi, ki se dogajajo motili. Že po izteku meseca oktobra boste pričeli iskati nove rešitve za nastalo situacijo in boste uspešni vendar z malo potrpljenja ter truda. V ljubezni ne pričakujte večji sprememb vse do izteka letošnjega leta, le več medsebojne komunikacije na čustvenem področju ne bo odveč. V domačem krogu pa včasih previdneje z določenimi besedami, saj so posamezniki bolj občutljivi, kot se zdi na prvi pogled. Vaša srečna števila so 2, 8, in 16. V mesecu novembru boste našli primeren čas za manjše spremembe v domu, ki so že nekaj časa čakale. Pri tem boste dobili tudi pomoč in jo ne zavrnite, saj vam bo prišla prav.

Življenjsko število 5 :

Nekaj negotovosti do izteka leta bo kmalu zamenjalo bolj energično obdobje že v mesecu novembru, ko boste imeli ogromno energije. Eno najboljših obdobij vas čaka že pred pričetkom meseca decembra letos. Vaše srečne številke so 5, 13 in 25. Odličen čas za nove začetke na čustvenem področju je v mesecu novembru in v decembru, saj bo energija ljubezni v tem obdobju za vas odlična. Tako boste lahko z vam drago osebo izkoristili čas za uživanje v dvoje ter izkazovanje čustev, s slednjimi bosta ponovno utrdila vajin partnerski odnos. Pri financah se zna malo zatakniti v mesecu decembru, zato še sedaj bolj previdno delajte z denarjem. Čeprav ste dovolj racionalni, vas zna včasih zanesti, ko ste dobre volje in bi radi koga prijetno presenetili. V družinskih odnosih bo potrebne več komunikacije, saj vas določena oseba že malo pogreša. Za vse spremembe, ki jih imate v mislih na delovnem področju sedaj ne bo ustrezen čas, pa vendar lahko še malo počakate, saj ne boste s tem nič konkretnega izgubili.

Življenjsko število 6 :

V ljubezni si boste želeli do izteka letošnjega leta nekaj sprememb, vendar te ne bodo odvisne samo od vas, temveč tudi od vaše srčne osebe. Zato bi mogoče lažje dosegli slednje, če boste bolj previdni, bolj umirjeni in predvsem bolj taktni v pogovorih z srčno osebo. Nič ni narobe, če imate določene želje in vizije za svoj dom, le še nekaj časa boste morali z njimi počakati in sicer na bolj primeren čas. Vaša srečna števila so 1, 9 in 22. Z določeno sorodno osebo se bi bilo pametno pogovoriti o nečem, kar vas že nekaj časa vznemirja, le na tak način bi prišli stvari do dna ter bi se zatem počutili mnogo bolje. Finančna situacija se bo malo popravila a šele proti koncu meseca novembra, zato bodite še nekaj časa potrpežljivi in previdnejši pri trošenju denarja. Prosti čas si lahko popestrite z hobiji, s katerimi se že nekaj časa niste ukvarjali resneje in ob katerih se boste še dobro počutili ter jih tudi kako drugače koristili.

Življenjsko število 7 :

Do izteka letošnjega leta se vam lahko določeni projekti zaustavijo, vendar to ne pomeni, da jih kasneje ne bo moč realizirati. Zato boste potrebovali več potrpljenja in boste lahko svojo energijo usmerjali kam drugam, v druge cilje. Vaše srečne številke so 6, 17 in 26. V ljubezni se boste morali malo bolj potruditi, če boste želeli z ljubljeno osebo vzpostaviti bolj harmoničen odnos. Namreč vaša ljubljena oseba čaka in si želi, da pokažete več interesa po spremembi za boljši medsebojni čustveni odnos. Z denarjem ne bi smeli imeti večjih težav, le v mesecu decembru bodite pazljivejši pri porabi denarja. V domačem krogu boste največ naredili za boljše medsebojne odnose, če boste poskrbeli za več stika in pogovorov. Na delovnem področju boste morali shajati po predvidenih pogojih, sicer bodo večje spremembe možne šele v naslednjem letu.

Življenjsko število 8 :

Do izteka letošnjega leta boste zaradi nastale situacije v delovnem okolju, pridobili več na samodiscipliniranosti, odgovornosti in potrpežljivosti. Še dovolj časa bo, da se bodo določene zadeve spremenile v povezavi z vašim delom in to vam v prid, zato ne skrbite po nepotrebnem in ne razmišljajte o slabšem izidu. Vaša srečna števila so 3, 12 in 29. Na ljubezenskem področju bi bilo dobro poskrbeti za pozitivne, manjše spremembe, ki bi koristile obema. V mesecu novembru bo dovolj časa za skupne konjičke, sproščanje ter izkazovanje čustev. S sorodniki pa vzdržujte stike, saj to od vas tudi pričakujejo, ker vas pogrešajo in vas imajo radi. Čas za spremembe, ki ste jih načrtovali v letošnjem letu ne bo najboljši, zato bi bilo pametno še počakati. Saj bo pomladni čas v naslednjem letu veliko bolj naklonjen za vse vrste sprememb in nove začetke. Zatorej, če je le mogoče počakajte z določenimi idejami.

Življenjsko število 9 :

Pred vami so možne spremembe že konec novembra se boste seznanjali z njimi, vendar ne gre za slabe spremembe, temveč za drugačne, kot ste jih vajeni do sedaj. Zato se bo potrebno malo prilagajati, malo potrpeti in na koncu se bo pokazalo, da so dobre za vas. Vaše srečne številke so 7, 24 in 27. V ljubezni ne bo večjih sprememb do izteka letošnjega leta, le malo več pozornosti in romantičnosti ne bi bilo odveč do ljubljene osebe. Saj bi vam le ta vračala z enako ali celo večjo mero, splača se bolj potruditi. Ker bodo v delovnem okolju tudi drugačni delovni pristopi , se bo potrebno prilagoditi kar najbolje, da se bo na koncu vse pozitivno izteklo za vas. V domačem in sorodstvenem okolju bo vse potekalo brez večjih sprememb, le druženja bo žal manj. Vendar čustva do domačih lahko izkažete tudi na daljavo. Bodite še naprej optimistični in počakajte z opravili, ki sedaj niso najbolj izvedljiva, na boljši čas. Več sproščanja ne bo škodilo.

Za vas pripravila
numerologinja Anka

Za vsa vaša vprašanja, vpogled v vaša števila in razlago, me prosim pokličite na telefon 090 30 47

Vaša, Anka

komentarji