HOROSKOP Z ASTROLOŠKIMI NAMIGI

NA KAJ JE POTREBNO BITI POZOREN IN KAKO DELATI NA SEBI

Prvo srečanje Jupitra in Plutona je bilo 4. aprila, drugo 30. junija in nato 12. novembra, kar pomeni, da gre za spreminjanje karme pri človeku, saj oba planeta simbolizirata v večini prav to. Srečala sta se vladar sistemov, zemlje in reda Saturn, ter Pluton vladar vseh nevidnih, podzemnih energij, vseh transformacij. Zato je to leto zaznamovano s spremembami, obnovitvami in spreminjanjem pri ljudeh, ki se zavedajo, da se nekaj pomembnega dogaja.

Torej na površje našega zavedanja prihajajo vse skrivnosti, ki se jih bo potrebno zavedati in ozavestiti, da bi lahko pričeli z novo, pozitivnejšo energijo ustvarjati življenje za naprej. Čeprav bomo to poravnavo čutili predvsem globalno, se bo čez leto ta tematika začela odvijati tudi na osebni ravni. Čutili bomo klic, da zrušimo to kar nam ne služi več ter, da na novo poustvarimo področja svojega življenja, katera ne delujejo več ali, da jih preoblikujemo v nekaj oprijemljivega in jih zaživimo. Poravnava Saturna in Plutona je astrološki energijski dogodek, ki ne bo oblikoval le dneve okoli datuma poravnave, niti ne celotnega leta ampak celo celotno desetletje. Zato je pametno pričeti delati na sebi čim prej, da nas ne bi po nepotrebnem presenetil slabi energijski vplivi obeh planetov.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Značilnosti za horoskop ovna

horoskop_oven


Najbolj boste uspeli s prebojem, da se zavedate poštenega odnosa do sebe in drugih, v odgovornosti sodelovanja do drugih, do odnosov in življenja nasploh. Spoznali boste, da imate v sebi dva pola sposobnega in občutljivega ega ter, da ju morate ohranjati v pravem ravnovesju. Ko boste to spoznali in občutili, vam bodo materialne dobrine odprle novo, pravo pot. Na ta način boste veliko lažje komunicirali ter sprostili vse svoje stare dvome in jih usmerili v pozitivno delovanje v vseh odnosih. Slednje vam bo sprostilo dobre energije za regeneracijo telesa in duha v prihodnosti. Tako se boste lažje povezali z dobrim delovanjem energij ter usmerili svoje ideje k slednjim. Naučiti se boste morali, da je potrebno dobre ideje, smiselno povezovati tudi z drugimi, da bi lahko bil uspeh zagotovljen. Le tako se bo vaše notranje neravnovesje sprostilo v smeri želenih rezultatov.

Značilnosti za horoskop bika

horoskop_bik

Odprle se vam bodo možnosti večjih sprememb, če boste le znali prisluhniti sebi in ne iskali le materialnih smeri. Vaš notranji nemir in upor vas bosta vodila k spremembam v odnosih z domačimi in drugimi ljudmi, ko boste razumeli, da lepa beseda lahko najde lepo mesto. Mnogokrat ste preveč trmasti in ponosni, da bi se spustili nižje od sogovornika, pa tudi, če ima ta prav. Slednje boste občutili v sebi, kot transformacijo, ki bo ključnega pomena za vaš uspeh v prihodnosti. Komunikacija mora steči sproščeno in iskreno, da vas privede do takšne resnice, ki jo potrebujte za naprednejši osebni in poslovni razvoj. Zato si ne boste mogli več zatiskati oči pred resnico, temveč se boste morali naučiti spopadati z njo, da boste dosegli kvalitetnejši način življenja zase in svoje najbližje.

Značilnosti za horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Pri vas se bo veliko sprememb dogajalo predvsem na ravni medsebojnih odnosov, saj ste precej zamerljivi in težje sprejemate kakršnakoli nesoglasja ter v večini mislite, da imate prav. Družinske korenine, ob vašem razmišljanju o preteklosti vam bodo pokazale, da nosite v sebi tako moč uma, kot prilagajanje v pogovorih s sorodniki in sodelavci. Spoznali boste prave vrednote, ki vas lahko popeljejo do učinkovitejše komunikacije med vami in ostalimi. Nova spoznanja vam bodo odprla, nove poti za boljše sodelovanje na vseh področjih vašega življenja. Prav tako vam bodo odprte poti usode za napredovanje vašega duha in vaših misli, zato ne izpuščajte priložnosti dobrega, za boljši jutri ter svojo boljšo prihodnost.

Značilnosti za horoskop raka

horoskop_rak

Pri vas bosta Jupiter in Pluton zahtevala združitev zunanjih in družinskih odnosov, seveda v slednjih to pomeni, da v katerih niste sami odgovorni za nesoglasja, lahko samo čakate na spremembe. Pri zunanjih odnosih pa se morate zavedati svojih nepravilnostih v komunikaciji, ter jih skušati čimprej popraviti, namreč brez vašega truda, ne računajte na boljše odnose. Spoznali boste, da samo usmiljenje ne vodi nikamor, da morate postati močnejši od svojih želja ali ciljev, da ste v celoti odvisni od samega sebe. Torej nič ne se ne bo zgodilo samoumevno, zato boste morali poskrbeti izključno sami ter se naučiti boriti sami zase, za svoj lastni obstoj in vsa napredovanja v življenju. Prav tako ni družina edina, kot si mislite, tudi sami ste del te družine.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Značilnosti za horoskop leva

horoskop_lev

Začeli se boste zavedati svojih talentov in lepote življenja, ki ste jih do sedaj jemali samoumevno. Trenutki vam bodo postali pomembnejši v smislu, kaj si drugi mislijo in to vas bo navdahnilo z novo, boljšo energijo, ki jo boste koristili za naprej. Tako se bodo odnosi uredili in počutili se boste veliko bolje. Z lahkoto boste nadaljevali svoje obveznosti, ko boste v popolnem čutenju lastne energije. Odprle se vam bodo tudi druge poti, ki so bile do sedaj bolj zaprte ter spoznali boste, da je v življenju najpomembneje, kako se razumete z domačimi in ne samo s prijatelji. V vašem življenju bo vse manj naključnih potez in sprevideli boste, da vse kar trdno zastavite, se vam obrestuje. Nesigurnost v poslovnih zadevah se bo umaknila in na površje bodo prišli vsi tisti, ki so poslovno resni ter stojijo za svojimi izjavami.

Značilnosti za horoskop device

horoskop_devica

Razmišljali boste o raznih dokazovanjih na delovnem in zasebnem področju, čeprav boste v sebi nosili še vedno prisotne dvome, da ste premalo uspešni. Vendar se boste nenadoma začeli zavedati svoje originalnosti, svoje notranje moči in svojih želja, ki jih boste lahko oblikovali naprej. Preprosto se bo prebudila v vas vaša druga plat narave tista, ki se bo upala več tista, ki bo strmela k višjim ciljem in zato boste vse lažje in tekoče postorili. Vaše fizično počutje se bo zatem sprostilo in ne bo več notranjih dvom, napetosti, takrat boste vedeli, da delate prav. Nato se zna zgoditi, da boste imeli celo preveč dela, preveč odgovornosti, a vseeno se boste ob tem počutili izpolnjeno. Dosegli boste notranjo stabilnost in zunanjosti pokazali kaj v resnici zmorete.

Značilnosti za horoskop tehtnice

horoskop_tehtnica

Vse kar imate v spominu, sanje, ideje, nerešene cilje, se bodo postopoma lahko realizirali, če boste le v sebi znali začutiti svojo močno voljo in potrebo po uresničitvi vsega, kar vam stoji. Preko sodelovanja z novimi energijami Jupitra in Plutona boste dojeli, da je možno materializirati finančno obilje in uresničevati lastne želje, če boste le v srcu začutili pravo iskro. Usoda vam bo naklonjena, če boste dovolj sproščeni ter se prepustili tokovom novih energij. Zato lahko pričakujete nova dogajanja, ki vam bodo koristila in vas ohranjala v lastni trdnosti. Popolne novosti vam bodo prinesle tudi drugačno razmišljanje, ki bo bolj priljubljeno za vse s katerimi boste komunicirali. Zatorej se ne pustite voditi svojemu egu, temveč raje prisluhnite svoji notranji globini.

Značilnosti za horoskop škorpijona

horoskop_škorpijon

Imeli boste možnost sprememb v družinskem ter poslovnem svetu, a morali boste znati tudi sami upoštevati določena pravila in pogoje, ki vam mogoče ne bodo najbolj pisana na kožo. Racionalnejše razmišljanje in usmerjenost vam lahko prinesejo več pozitivnih rezultatov na vseh vaših življenjskih področjih. Torej ne smete več zlorabljati svoje notranje moči v nepravih ali nepravičnih potezah, pri svojih odločitvah v delovnem ali domačem okolju. Spoznali boste, da morate biti bolj sproščeni, bolj enostavni in le tako vas bodo vsi razumeli. Vaša maska, ki jo nosite se bo morala odstraniti, če boste želeli doseči več zase in za vse, ki vam nekaj pomenijo. Sodelovanje s širšim krogom ljudi vam lahko dvigne vašo kreativnost, da boste resnično ponosni nase in prav tako drugi na vas. Le na tak način se boste osvobodili vseh notranjih zamer, nejasnosti, krivic ter vsega kar vas v življenju zaustavlja.

Značilnosti za horoskop strelca

horoskop_strelec

Drugačne energije bodo od vas zahtevale, da se zaustavite ter vprašate, kaj je tisto kar vas vodi in kje je meja skrbi zase in za druge. Vse se vam bo premešalo, občutja, strahovi, negotovost ter želja po spremembi in takrat boste spoznali, da je čas za nove premike v vašem življenju. Zato boste prenehali s kaotičnim načinom razmišljanja ter se boste posvetili novemu načinu ali sistemu življenja. Šele zatem se vam bodo odnosi umirili in bolje se boste razumeli z nasprotnim spolom, z družinskimi člani ter ostalimi ljudmi. Temelji življenja se vam lahko popolnoma spremenijo, zato morate prisluhniti lastni resnici ter biti iskreni tudi do drugih. Le tako boste lahko komunicirali na smiseln in koristen način za vas in vse ostale. Osvobodili se boste napačnih prepričanj ali miselnih vzorcev, ki so vam do sedaj škodovali ali vas celo blokirali.

Značilnosti za horoskop kozoroga

horoskop_kozorog

Vas se bo ta transformacija najbolj dotaknila, saj vas bo vlekla stran od vaših preteklih slabih izkušenj. Vendar se boste morali naučiti to vnesti v svoj drugačen način življenja kar pomeni, da ne boste mogli počivati, kot bi si to sami želeli. Zatorej se ne bo dogajalo, da vas bo kdorkoli opominjal kaj morate storiti ali vas drugače vodil, temveč se boste morali izključno za svoj napredek potruditi sami. Vendar se ne ustrašiti zavrnitev, saj so le te potrebne, da ne bi zašli s prave poti, tiste za vas najbolj smiselne. Tako boste po malo daljši poti le uspeli postaviti lastno kreativnost, dinamiko in organiziranost na pravo mesto pri svojem osebnem napredovanju. Na trenutke se zna zgoditi, da boste pogrešali svoj stari način življenja, saj se boste tokrat morali resnično soočiti sami s seboj, a vam lahko uspe.

Značilnosti za horoskop vodnarja

horoskop_vodnar

Energije Jupitra in Plutona bosta od vas zahtevala prepoznavo napačnih pristopov do vam dragih oseb in ostalih ljudi v vašem življenju. Precej se vam bo dogajalo, kar si boste tudi sami težje razložili, a vse to bo z namenom, da se boste končno nehali upirati nečemu, kar ni dobro za vas in za ostale v vaši bližini. Preko tega uporništva boste doživljali svoje največje moči, ter boste lahko preko slednjih transformirali vzorce in notranje želje po spremembah, ki bodo ključne za vaš osebni razvoj in napredek. Zato vam bo vsak skrb ali odvisnost od druge osebe breme in šele, ko boste predani lastni kreativnosti, se vam bo razkril nov svet, za vaše optimalno bivanje na zemlji ter spoznali boste, da sami lahko storite največ zase in za druge, če le ne boste ujeti v nepravilne miselne vzorce.

Značilnosti za horoskop rib

horoskop_ribi

Preko transformacije, ki vas čaka se boste morali naučiti izražati resnico, če tudi bo ta za vas boleča ali za druge. Usoda energij vas bo podpirala pri tem, a se boste morali tudi sami naučiti postaviti zase, ne glede na posledice čustvenih reakcij vas samih ali vaših bližnjih. Ko boste začeli izražati resnico oziroma primarnost vaših čustev, se vam bodo šele začele dogajati pozitivne spremembe. Zatem se bodo uredili vaši odnosi z domačimi in ostalimi ter prav tako vaše počutje oziroma zdravje. Usoda vas bo podpirala pri vašem novem razmišljanju ter številne ideje vas bodo osrečevale in dobili boste priložnost, da jih tudi realizirate. Pri tem vas čaka obilo zadovoljne komunikacije, kreativnosti ter osebnega zadovoljstva in napredka.

komentarji