TEDENSKI HOROSKOP IZ NUMEROLOŠKEGA ZORNEGA KOTA

Tedenski horoskop nam tokrat nakazje kaj lahko pričakujemo nekje do konca letošnjega leta.

Potrebno bo še malo potrpeti in delati na sebi, saj se nam obeta v naslednjem letu kaj nekaj sprememb na boljše in lahko bomo zadihali ter si nekoliko oddahnili od vsega, kar se nam je naložilu v letu 2020.

Čas bo tako za ljubezen, kot tudi za nove poslovne podvige, saj bo leto 2021 leto števila 5 iz numeroloških ozirov, kar nam nakazuje na plodne izkupičke na vseh področjih.

Torej, ni še čas, da bi obupali in vrgli puško v koruzo, kajti prihajajo lepši in obetavnejši časi, ki bodo narisali veselje na naša usta.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Značilnosti za horoskop ovna

horoskop_oven


Čeprav ste trenutno v fazi negotovosti, si tokrat ne boste dovolili, da kdorkoli manipulira ali vas želi na drug način prepričati v nekaj, kar sami ne sprejemate ali ne verjamete. Kot do slej boste tudi tokrat znali izpostaviti ali razumeti bistvo ter se potegniti za svoje interese oziroma ne boste odobravali slabega tveganja. Že nekaj časa se zavedate, da bo potrebno nekaj spremeniti, dodelati ali začeti na novo, kar bi vam lahko prineslo več pozitivnih rezultatov. V odnosih pa ne pričakujte nekaj posebnega, vse do izteka leta ne.

Značilnosti za horoskop bika

horoskop_bik

V teh dneh boste končno začutili olajšanje v pravem pomenu besede na čustvenem področju, saj se boste z določeno osebo končno uspeli pogovoriti, kot ste načrtovali sami ali si želeli. Prav tako se vam bo odprlo v smeri pogovora za neko honorarno delo, ki ga že nekaj časa potrebujete ali si ga skušate urediti sami. Slednje vam bo omogočilo denarno podporo v vašem zasebnem življenju in morda si boste lahko celo privoščili kaj več. V odnosih z bližnjimi ne bi bilo odveč z vaše strani malo več tolerance in posluha.

Značilnosti za horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Vztrajajte pri načrtih, ki ste jih zadali že pred časom, čeprav se vam ne odpira v želeni smeri, še vedno vztrajate. Vendar ob tem se niste vprašali ali delate vse prav oziroma, ali ste se obrnili na pravo osebo, s pravim zanimanjem. Ni vedno vse samoumevno, kot si mislite, včasih je potrebno operirati tudi z določenimi predlogi ali dejstvi, da bi bil na koncu rezultat za vas primeren. Zato nikar ne nasedajte sladkim besedam neznanca, ki vam bo pihal na dušo, saj se bo za tem obrazom skrival nekdo, ki bo želel vse prej, kot neko poslovno sodelovanje.

Značilnosti za horoskop raka

horoskop_rak

Ta teden bo za vas nekoliko težaven, vendar le na čustvenem področju, saj še vedno ne boste mogli vzpostaviti želenega stika z določeno osebo. Še vedno se boste morali boriti za svoj prav in za svoje pravice, ki so vam bile odvzete na grd in neiskren način te osebe, ki vam iz neznanega razloga škoduje. V delovnem področju boste morali še kaj postoriti, da boste bolj zadovoljni sami in drugi. Zato ne bi bilo odveč, če bi se lotili še kakšnega dodatnega posla, ki bi vam prišel zelo prav. S slednjim bi si tudi pomagali na finančnem področju.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Značilnosti za horoskop leva

horoskop_lev

V prvih dneh tega tedna se vam bodo vrstili prijetni dogodki, ki vas bodo napolnili z energijo in vam povrnili pozitivno razmišljanje. Vsem, ki pa vam ni uspelo opraviti vseh obveznosti, boste še nekaj časa obremenjeni, vendar boste imeli dovolj časa na voljo tudi za vse ostale dejavnosti. Preko vikenda vam astralne energije prinašajo sprostitev v pravem pomenu besede. Lahko si boste privoščili več kot navadno, saj ste znani po tem, da znate kakšen evro tudi prihraniti za posebne trenutke ali priložnosti.

Značilnosti za horoskop device

horoskop_devica

Če boste še dolgo tuhtali in se odločali, kaj bi bilo najboljše za vas, vam lahko na koncu vse skupaj pade v vodo. Počasi se poskusite odločiti in dobra volja vam bo zagotovljena. Mogoče premalo cenite sami sebe in svoja znanja ali sposobnosti, ki jih nosite v sebi. V ljubezni pa se ne ukvarjajte s nepotrebnimi in odvečnimi dvomi, saj vas slednji vodijo v slabše energijsko počutje. Bodite bolj spontani, bolj zaupajte v čustva ljubljene osebe ter se prepustite toku ljubezni. Z nakupom o katerem ste razmišljali še malo počakajte.

Značilnosti za horoskop tehtnice

horoskop_tehtnica

V tem tednu vas bo vleklo, da bi šli kam na daljši izlet Želeli si boste sprostitve in zabave v družbi. A se boste morali zadovoljiti bolj z družbo bližnjih kar ne bo slabo, saj boste tako pridobili neko idejo, ki vam bo kmalu prišla prav. Pa tudi sproščenosti in prijetnega počutja vam ne bo manjkalo. S svojo srčno osebo pa se boste morali tudi bolj sprostiti s kakšnim prijetnim sprehodom v naravi in oba se bosta bolje energijsko počutila. Pri denarju bo potrebno narediti racionalne plane za prihodnost, da ga ne bi prehitro zmanjkalo.

Značilnosti za horoskop škorpijona

horoskop_škorpijon

Sproščeno boste stopili v prvo polovico tedna, ki bo veliko manj stresna kot preteklo obdobje. Težave so za vami, zadovoljni ste, kaj lepšega bi si lahko sploh še želeli. Organizirajte si kakšen krajši izlet, da pozabite na obremenitve in se priklopite na nove energije. Ljubezenske zadeve bodo konec tedna malo bolj zapletene v nekem pogovoru, a s pravimi besedami se bo vse uredilo, le pogovoriti se je potrebno razumsko. Namreč z ultimati ali pogoji enega ali drugega se ne da reševati določenih situacij.

Značilnosti za horoskop strelca

horoskop_strelec

Pogovori, ki vam bodo v prvih dneh tedna velikokrat prekrižali pot, vas bodo spravljali v dobro voljo, saj boste slišali kar nekaj dobrih novic in idej za naprej ter vam bodo z lahkoto sledili tudi vaši domači. Vaš krog prijateljev se bo postopoma povečal, saj boste izžarevali posebno energijo, ki bo pozitivno vplivala na vse ostale. Nikar pa ne pričakujte, da boste z lepo besedo prepričali tudi svojo ljubljeno osebo. Namreč pri njej se boste morali bolj potruditi, tudi z ljubečimi dejanji. Slednje bi koristilo tudi vam in bolj bi uživali v dvoje.

Značilnosti za horoskop kozoroga

horoskop_kozorog

Tudi ta teden ne bodite tako prepričani, da morate kaj spremeniti, da se boste bolje počutili, morda je potrebno spremeniti samo vaše razmišljanje. Namreč neurejene misli vam prej škodujejo, kot koristijo, zato jih čim prej odmislite. Konec tedna boste izvedeli nekaj pozitivnega kar vas bo dodatno motiviralo in se boste čez vikend počutili veliko bolj motivirano. Na čustvenem področju se malo bolj zavzemajte za boljše odnose z domačimi, saj vas imajo radi. V ljubezni pa se s srčno osebo odmaknita v kakšen naraven kotiček.

Značilnosti za horoskop vodnarja

horoskop_vodnar

Zakaj se po odgovore in rešitve zatekate drugam, na napačna mesta, ko pa vas pravi odgovori na vaša vprašanja čakajo v vaših mislih in srcu, le bolje jima morate prisluhniti. Vaši dvomi in negotovost vas odmikajo od lastne objektivnosti, zato si zbistrite svoje misli. Pričnite s samo zaupanjem in zaupanjem v druge in spet vam bo pričela rasti notranja moč. Zato lahko že preko vikenda uživate z najbližjimi, ki vas cenijo in pogrešajo vaš nasmeh. Prav tako se lahko odpravite z ljubljeno osebo nekam, kjer bosta uživala drug z drugim.

Značilnosti za horoskop rib

horoskop_ribi

Vaša pozitivna naravnanost bo povzročila veliko prijetnih dogodkov in rešila marsikatero nesoglasje v družinskem krogu. Glede na to, da boste imeli dovolj časa si boste končno lahko bolj sistematično uredili svoje stvari doma in na koncu boste zadovoljni. Z denarjem se ne preveč obremenjevati, saj znate biti tudi skromni in slednje vam bo v tem tednu zelo prišlo prav. V ljubezenskem odnosu boste ob koncu tedna bolj sproščeni in ponovno boste začutili metuljčke v trebuhu. Z domačimi pa ne bo bistvenih sprememb, le določeno osebo pokličite.

komentarji