PREDNOVOLETNI HOROSKOP

Prednovoletni horoskop nam tokrat nakazuje odvijanje prednovoletnega časa. Kaj lahko pričakujemo pred in kaj po novoletnem obdobju.

Obdobje tokratnega prednovoletnega časa, bo zaradi vseh ukrepov, ki nas pestijo nekoliko drugače. Bo pa še vedno imelo čar, ki si ga želimo vsako leto.

Letos bomo lahko tako bolj izkoristili čas za svoje najbližje, saj je v teh težkih časih bližina tistih, ki jih imamo najraje, najbolj pomembna.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Horoskop oven

horoskop_oven


Dogajanje glede finančnega stanja se bo v prvih dneh tedna, ko vas bo spremljala dobra energija, pomikalo v pozitivno smer, zato bodo skrbi odveč. Pri delu boste imeli veliko več razumevanja in strpnosti, kot sicer. Partner vas bo razveselil z odkritim pogovorom in malo pozornostjo. Položaj bo ob koncu tedna, na čustvenem področju zelo pester, a pomembneje bo, da se bo dogajanje pomikalo v pravo smer. Poskusite ločiti zasebno življenje od poslovnega. Ugotovili boste, da vaše težave niso niti polovico tako resne, kot ste mislili.

Horoskop bik

horoskop_bik

V teh dneh boste končno začutili olajšanje v pravem pomenu besede na čustvenem področju, saj se boste z določeno osebo končno uspeli pogovoriti, kot ste načrtovali sami ali si želeli. Prav tako se vam bo odprlo v smeri pogovora za neko honorarno delo, ki ga že nekaj časa potrebujete ali si ga skušate urediti sami. Slednje vam bo omogočilo denarno podporo v vašem zasebnem življenju in morda si boste lahko celo privoščili kaj več. V odnosih z bližnjimi ne bi bilo odveč z vaše strani malo več tolerance in posluha.

Horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Nikar ne bodite slabe volje v tem tednu, saj se bodo stvari v sredini tega tedna začele premikati, vendar ne po naključju, temveč tudi zato, ker ste se vi tako odločili. Tokrat vas bo partner uspel prijetno presenetiti, a se bosta kaj hitro tudi nekaj dogovorila oziroma zmenila. Dobro bi bilo, če bi bili malce bolj prilagodljivi in bi omilili svoje zahteve ter se izognili nepotrebnim nesporazumom. Na poslovnem področju prihaja do manjših sprememb v pozitivni smeri. Čez vikend se boste lotili čiščenja na osebnem področju. Vse težave boste želeli spraviti iz sebe.

Horoskop rak

horoskop_rak

Nenehno nerganje vam ne bo prineslo nobenih sprememb, zato boste morali sami poskrbeti, da se bo kaj spremenilo v vaš prid. Vendar vam bo uspelo v tem tednu rešiti pomembno finančno zadevo iz preteklosti. Delali boste malo manj, a bolj kvalitetno in boste bolj zadovoljni. Na čustvenem področju vas bo sredi tedna razveselila dobra novica s strani osebe nasprotnega spola. Počasi se boste morali odločiti za večjo spremembo, saj ste obtičali na točki, ko se vam odvijajo same ene in iste stvari. Vendar ste miselno na pravi poti, le dejanja vam še manjkajo.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Horoskop lev

horoskop_lev

Pred vami bo v tem tednu prisotno sorodstvo, ki prenese marsikaj, a vseeno ne bodite preveč dlakocepski. Napredovanje v domačem okolju vas bo razveselilo, saj boste lahko veliko postorili. Pravzaprav sploh ne boste občutili, da je vmes prišlo do delovnega zatišja. Zato se boste počutili sproščeno, še posebej v drugi polovici tedna, ko boste z malo truda dosegli svoje cilje in se pomaknili stopničko višje. Spremembe vam bodo prinesle veliko samozavesti in motivacije. Zaradi številnih obveznosti boste čez vikend, na področju ljubezni malce obremenjeni.

Horoskop devica

horoskop_devica

Ker ste v zadnjem času veliko gledali nase, bo vaše zdravje ta teden zelo stabilno in vam bo omogočilo neverjetno energijo, ki jo boste trošili z različnimi opravili ter gibanjem v naravi. Kombinacija planetov vas bo čez vikend, lahko naredila nekoliko labilne in nesigurne vase, zato so možne manjše blokade na miselnem področju, slednje pa boste znali hitro odpraviti. V ljubezni bodite bolj sproščeni in malo več posluha do ljubljene osebe vam tudi ne bi škodilo, saj se imata rada, le včasih sta preveč nepopustljiva.

Horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

V tem tednu boste še posebej v prvi polovici zelo obremenjeni z delovnimi zadevami, ki jih boste lahko sproti urejali. Zaradi številnih obveznosti boste enostavno pozabili na nek družinski dogovor. Ker tega ne boste storili namenoma, vam bo nek družinski član ponovno spregledal vašo raztresenost. Spremembe na čustvenem področju bodo ta vikend, doživele nekaj pozitivnega kar bo obema koristilo. Poglejte resnici v oči, soočite se z nastalo situacijo in lažje se boste organizirali za naprej. Tako boste dosegli mnogo več.

Horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

Ozračje bo v prvi polovici tedna bolj naporno in zato tudi nemirno, imeli boste namreč več obveznosti tako v domačem okolju, kot tudi z organizacijo službenega dela. Zato si privoščite sprehod v naravi ali druge oblike sproščanja, saj vam bo koristilo in takoj boste boljše volje. V drugi polovici tedna boste večino svojega časa preživeli v družbi dobrih ljudi, ki vas cenijo in imajo radi. Vseeno pa se nahajate v obdobju, ko se vam obetajo spremembe, ki vam bodo prinesle pozitivne rezultate. K dejavnosti, ki ste jo nekoliko zanemarili, se boste vrnili samozavestno.

Horoskop strelec

horoskop_strelec

Prva polovica tedna bo obarvana s financami, saj boste morali določene obveznosti izpeljati do konca. Nekdo vam bo prisluhnil in vam pomagal poiskati pravo rešitev. Zatem se boste vrgli v neko delo, ki pa ne bo tako hitro obrodilo sadov, a boste vseeno vedeli, da se bo trud izplačal. V zadnjem delu tedna bodite pozorni na svoje zdravje, zato uživajte več sadja in zelenjave ter popite več vode. V ljubezni boste v tem vikendu skušali nadoknaditi zamujeno in to se bo vaši ljubljeni osebi zelo lepo zdelo. Vrnila vam bo z ljubeznijo.

Horoskop kozorog

horoskop_kozorog

Ohladitve v čustvenih odnosih bodo doživele nekaj pozitivnih sprememb, v katerih boste z nekaj iznajdljivosti in svojim načinom uredili odnos po svoje že ta teden. Strahovi, ki vas že dalj časa mučijo, se bodo poznali pri slabšem počutju ali raztresenosti, zato se skušajte bolj mentalno zbrati. Na finančnem področju se boste še posebej ob koncu tedna nekoliko težje odločali, kaj je prav in kaj ne. Zato le uporabite svoj šesti čut, ki vas bo najbolj pametno vodil. Vendar vam vseeno prihaja na pot neka finančna sprememba, v prihajajočih se dneh.

Horoskop vodnar

horoskop_vodnar

Dogajanje glede finančnega stanja se bo pomikalo v pozitivno smer, zato bodo skrbi okoli tega, ta teden odveč. Z delovnimi obveznostmi boste imeli veliko razumevanja in strpnosti, zato ne boste s slednjim imeli večjih težav. Sodelavec vam bo še dodatno svetoval, kako bi se on lotil določenih delovnih opravil. Poslušajte njegove nasvete in delo bo steklo, kot je potrebno. Kar se tiče ljubezenskih zadev, bo zanimiva predvsem druga polovica tedna, ko se boste končno odločili, kaj si v resnici sploh želite. Naredite nekaj več za svoje počutje, zdaj je pravi čas.

Horoskop ribi

horoskop_ribi

Vaše miselno stanje in počutje se postopoma izboljšujeta, zato bo prva polovica tedna obarvana s prijetno energijo. Ukvarjali se boste z mnogimi izzivi in počutili se boste dobro. Zato vam določene delovne obveznosti ne bodo povzročale težav v tem tednu. Prav tako boste imeli veliko volje za vsa domača opravila. Na čustvenem področju pa se boste poglobili v odnos z ljubljeno osebo preko vikenda. Pri denarju se vam bo ta teden nekaj sprostilo in lahko boste planirali za naprej. Z domačimi se boste več slišali in ob tem se boste prijetno počutili.

komentarji