TEDENSKI HOROSKOP Z NAGRADNO IGRO

Tedenski horoskop se bo tokrat začel z mlajem. Danes 14.12. je namreč lunin mlaj in vpliv le tega ste verjetno že čutili kak dan pred tem in lahko boste čutili njegov vpliv še kak dan. Namreč, mlaj oznanja začetek novega obdobja, saj se bo sedaj začela luna večati in z njo se bodo tudi večale možnosti, da bi lahko dosegli svoje zastavljene cilje do konca letošnjega leta.

Pri Astrohiši smo se odločili, da bomo vsak teden podarili pametno uro. Sodelujete lahko vsi, ki boste v komentar zapisali svoje ime in letnico svojega rojstva ter objavo delili med svoje prijatelje. Srečno vsem!

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Značilnosti za horoskop ovna

horoskop_oven


Zaradi svoje entuziastične energije boste vse do izteka leta polni energije in boste tako pozitivno vplivali tudi na svojo okolico. Saj vas bo Venera polnila s pozitivnimi vibracijami, ki jih bo moč čutiti vsepovsod na vaših področjih. Tako boste nase pritegnili tudi pozornost ljudi, s katerimi ste v poslovnem kontaktu. Prav tako velja za sorodnike in prijatelje, da boste lahko še naprej vzdrževali dobre odnose. Pred iztekom leta pa se boste bolj zazrli vase, v svoje ideje, potrebe in želje. Naredili boste tudi nekaj planov za prihodnje leto, ki ne bodo slabi in jih boste zato postopoma tudi lahko realizirali.

Vaša energija : Energije so vam trenutno naklonjene, zato izkoristite njihovo podporo sebi v prid, ter odkrijte kaj dobrega še lahko postorite pred koncem tega leta.

Značilnosti za horoskop bika

horoskop_bik

Kmalu bo leto dni za vami in ste malo nezadovoljni, saj se sprašujete, če ste dovolj postorili oziroma kaj ste izpustili, da bi bilo lahko bolje, kot je. Zato izkoristite še te zadnje dni, naredite kar se največ da, za prihodnje leto, ki je pred vami. Bo pa v prihajajočih se dneh pravi trenutek, da se z ljubljeno osebo še bolj povežete in pred vsem, da ji zaupate kaj vas muči, saj vam bo tako lažje. Skupaj boste še kaj postorila v vajinem domu, se sproščala in si bila tako bolj blizu. Predvsem pa ne pozabite tudi na ustrezen počitek, saj so pred vami še mnogi izzivi, na vseh vaših področjih.

Vaša energija : Izkoristite čarobnost energij, ki so okoli vas in se bolj prepustite lastni intuiciji, katera vam sporoča, da je pred vami še veliko dobrih idej za naprej.

Značilnosti za horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Pred vami je še kar intenziven čas do zaključka leta. Zato boste pri svojem delovanju še dovolj aktivni in ne bo vam treba posebej razmišljati, kaj vse bi še lahko postorili. V družinskih odnosih lahko pride do manjšega zastoja, a tudi sami morate sprejeti dejstva iz katerih se lahko sami veliko naučite. Namreč vpliv Neptuna vas bo še potiskal na pot iskanja duhovnih spoznanj. Zatorej je lahko v prihajajočih se dneh, vaša čustvena občutljivost še malo povečana, vendar si zaradi slednjega ne privoščite nepotrebnega dramatiziranja, ki vam lahko samo škoduje ali vas spravlja v slabo voljo.

Vaša energija : Mešani vplivi energij vas bodo še spremljali in od vas pričakovali, da poiščete zase najbolj ustrezno pot, na kateri boste več dosegli ter se tudi bolje počutili.

Značilnosti za horoskop raka

horoskop_rak

Ta mesec bo za vas še naporen, saj boste želeli zase in za vse tiste, ki so vam blizu pripraviti mala presenečenja, pa vse brezhibno urediti v domačem okolju. Tisti odnosi, ki so malce zrahljani pa vas ne bodo pustili ravnodušne in premišljevali boste, kaj storiti. Zato, če le obstajajo možnosti, zgladite vse nesporazume še pred zaključkom leta, da boste miselno bolj sproščeno zakorakali v naslednje leto. Vpliv močnega Marsa vam bo stal ob strani ter vam omogočil dovolj energije za vse, česar se boste v teh dneh lotevali. Za zdravje pa malo bolje poskrbite ter si okrepite svoj imunski sistem z gibanjem ter ustreznimi vitamini.

Vaša energija : Ker vam je vpliv Marsa zelo naklonjen, izkoristite svojo energijo za vse tiste nedokončane stvari, ki jih je potrebno še zaključiti ali opraviti, da se boste na prej podali bolj osvobojeno.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Značilnosti za horoskop leva

horoskop_lev

Vpliv Merkurja bo v teh dneh vplival na vaše razmišljanje in spoznavali boste, da je tudi napake potrebno sprejemati, kot del življenja ter se preko njih učiti za naprej. Na tak način se boste tudi lažje in še hitreje lahko lotevali vseh novih projektov, ki jih imate v mislih. Prav tako ni potrebno, da ste sami vedno v središču pozornosti, tudi drugi pričakujejo več vaše naklonjenosti. V čustvenih odnos bi se bilo zato potrebno še malo bolj potruditi ter vse nejasnosti doreči, da bi bolj sproščeno nadaljevali sorodne in prijateljske vezi. Vse kar vam delovno stoji, boste postopoma lahko nadoknadili, le s pravimi osebami je potrebno navezati stike ter ustrezno skrbeti zanje.

Vaša energija : Vpliv planetarnih energij so vam na voljo, vendar morate sami pri sebi še nekaj stvari doreči, da boste lahko bolj spontano nadaljevali svojo začrtano pot.

Značilnosti za horoskop device

horoskop_devica

Celo leto ste se trudili, a še vedno niste najbolj zadovoljni. Ste se kdaj vprašali, da ni potrebe, da bi bilo vse v življenju popolno, saj potem ne bi resnično imeli kaj početi. Prav tako ni slabo na vašem denarnem področju, a vas vseeno preveč skrbi. Razbremenite se, saj so pred vami novi delovni izzivi, ki se bodo kmalu sprostili. Venera pa vas bo proti koncu meseca še bolj podprla s svojim vplivom. Zato se vam na ljubezenskem področju obetajo prijetni trenutki s srčno osebo in počutili se boste spet ljubljeno. V ostalih čustvenih odnosih pa le poskrbite za bolj tekoče stike.

Vaša energija : Veliko še lahko postorite pred iztekom letošnjega leta, a vseeno ne pretiravajte. Raje se več posvetite svojim čustvom, saj vas bodo planetarne energije podpirale pri tem.

Značilnosti za horoskop tehtnice

horoskop_tehtnica

Tudi to leto boste vse do konca leta poskusili izkoristiti za vse, kar imate v planu še postoriti. Namreč ne želite določena bremena, ki niso potrebna prenesti v naslednje leto in prav razmišljate. Še vedno vas včasih spremlja kanček ljubosumja do vaše ljubljene osebe, čeprav povsem brez potrebe. Vendar se bo proti koncu leta tudi to umirilo, saj vas bo Neptun s svojim vplivom preusmerjal v bolj duhovna razmišljanja. Zato se boste spomnili tudi bolj oddaljeni sorodnih vezi ter jih ponovno skušali osvežiti, zatem se boste počutili bolje. Saj vam bližnji in prijatelji pomenijo veliko.

Vaša energija : Energije so vam naklonjene zato izkoristite njihov vpliv ter se lotite vseh tistih zadev, ki so se zaustavile, da boste v naslednje leto zakorakali bolj sproščeni.

Značilnosti za horoskop škorpijona

horoskop_škorpijon

V tem mesecu se je najbolje prepustiti Venerinemu razvajanju, na vašem čustvenem področju. Saj vam bo slednje ponovno spodbudilo vašo nežnejšo plat duše, s katero boste lahko do izteka tega leta, še marsikaj postorili v čustvenih odnosih. Tako boste lahko z več volje in energije obnovili zamrle ali prekinjene čustvene odnose. Prav tako boste imeli dovolj elana, za kreacijo vseh prihajajočih poslovnih planov. Nič ne boste izpustili ali prepustili zgolj naključju, saj to ni v vaši delovni navadi. Ni pa dobro, da bi ob vsem zanemarjali svoje sproščanje, saj vaše telo in duh potrebujeta tudi nekaj razvajanja.

Vaša energija : Kar nekaj vplivov planetarnih energij bo z vami, zato si z njihovo pomočjo uredite vse odnose, ki niso za vas dobri. Počutili se boste veliko bolj lahkotno, za vse nove izzive.

Značilnosti za horoskop strelca

horoskop_strelec

Četudi leto ni potekalo po vaših načrtih, je sedaj čas, da se prepustite tudi veselejšim trenutkom, ki prihajajo. Ne razmišljate samo o delu in denarju, saj bo pred vami še mnogo tovrstnih projektov, ki se jih boste morali lotevati. Prav tako od vas več pozornosti v prihajajočih se dneh, pričakuje tudi vaša ljubljena oseba. Ni dobro izpuščati niti stikov s sorodniki in prijatelji, saj jih boste lahko še tudi sami potrebovali. Vaše počutje je sicer zadovoljivo, a vseeno ne bi škodovalo, če bi bolje preventivno skrbeli za krepitev svojega telesa. V tem tednu se boste z nekom povezali za nek delovni načrt, ki pa ga boste lahko realizirali šele v prihodnjem letu.

Vaša energija : Planetarne energije vas podpirajo zato si lahko naredite nekaj planov za naprej s povezavami, ki jih boste potrebovali. To vas bo miselno okrepilo in počutili se boste bolj zadovoljni.

Značilnosti za horoskop kozoroga

horoskop_kozorog

Malo ste utrujeni od celega leta in vseh naporov, ki ste jih bili deležni, zato vam bo v prihajajočih se dneh sprostitev prišla zelo prav. Seveda boste k slednji prispevali tudi sami nekaj, ter se posvetovali z vašo srčno osebo o tem. Zatorej se boste bolj pripravljali na prihajajoče praznične dni in bili delovno bolj razbremenjeni, kar pa ne izključuje, da boste vseeno vzdrževali določene delovne stike. Saj bodo slednji povezani tudi, s prihajajočimi se delovnimi idejami za naslednje leto. Torej ne razmišljate več o slabih stvareh in vse tisto, kar vam pripada sprejmite z nasmehom na obrazu.

Vaša energija : Okoli vas so pozitivne planetarne energije, ki vas bodo še naprej podpirale z dobro voljo in s tem, da osrečujete vse okoli sebe. Zato boste veliko bolj umirjeni.

Značilnosti za horoskop vodnarja

horoskop_vodnar

Merkur vas bo s svojim vplivom še naprej podpiral pri vaši komunikaciji. Zato te dni izkoristite, da obnovite ali okrepite vse sorodne in prijateljske stike, katere ste bolj zanemarjali. Zatem vam bo teža bremena, ki ste ga zaradi slednjega imeli preprosto izginila. S tem boste imeli spet več zagona za vse tiste stvari, ki bi jih želeli še dokončati ali pa za popolnoma nove zamisli. S svojo ljubljeno osebo boste navezovali bolj ljubeč stik v dneh, ki prihajajo in tudi sama vam bo vračala z enakimi čustvi. Pri financah boste morali na nek priliv še malo počakati, a naj bi se realiziral do izteka leta.

Vaša energija : Včasih morate dopustiti, da vas tudi vaše drage osebe lahko prijetno presenetijo. Saj so tokrat vplivi planetarnih energij na vaši strani in vas spodbujajo k lepim trenutkom.

Značilnosti za horoskop rib

horoskop_ribi

Včasih ste nezadovoljni s tem kar imate, čeprav se po drugi strani zavedate, da ni vse tako slabo. Vendar boste v teh dneh vseeno to odmislili ter se počutili bolj sproščeno. Bližajo se prazniki in vaši ljubljeni vas bodo znali spraviti v dobro razpoloženje. Delo in denar se bosta malo zaustavila, a ne za dolgo. Zato je prav, da poskrbite tudi sami za vse tisto, kar vaše srce najbolj potrebuje. Pri zdravju ne bi bilo slabo, da bi si omislili malo dodatne okrepitve imunskega sistema. Pomagajte si z ustreznimi vitamini in krajšimi sprehodi na zraku. Nekdo vas bo poklical za neko poslovno idejo, ki ne bo slaba.

Vaša energija : Planetarne energije vas podpirajo v teh dneh, zato izkoristite njihov vpliv za vse pogovore, ki jih morate še opraviti. Slednje se vam bo obrestovalo tudi v naslednjem letu.

komentarji