LJUBEZENSKI HOROSKOP ASTROHIŠE

Teden pred nami nam obeta kar nekaj ljubezenskega dogajanja. Namreč tako kot se narava približuje pomladi, se tudi v nas prebujajo čustva, katera nas navdihujejo z radostjo in srčnim pričakovanjem nečesa lepega.

Obdobje, ki je pred nami, je namreč zelo plodno za postavitev ljubezenskih ciljev, če si boste le vzeli čas in skrbno nadaljevali na svoji začrtani poti ljubezni.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Ljubezenski horoskop oven

horoskop_oven


V ta teden boste zakorakali odločno. Pilili se boste v ustvarjalnosti in tokrat ne boste odnehali, vse dokler ne boste videli jasnejših ciljev. Morda bi bili dobro, da nekoliko popustite in na težave pogledate z drugega zornega kota, le tako se bodo rešile. Kolo usodo bo poskrbelo, da boste proti koncu tedna spet bolj ljubeče razpoloženi. Močan pečat vam daje komunikacija in retorične sposobnosti v vsemu in tudi na čustvenem področju. Partnerjevi namigi bodo konec tedna zelo dobrodošli, saj si boste tudi sami zaželeli več nežnosti in ljubezni.

Ljubezenski horoskop bik

horoskop_bik

Postali boste zelo premišljeni in najlažje boste v prvi polovici tedna, ko vas bo vodilo neko staro čustvo, razmišljali v tišini. Ni vse zlato, kar se sveti. Nekoliko šokirani boste nad partnerjevimi izjavami, dejstvo pa je, da je v vsakem nasvetu nekaj resnice. Počasi boste doumeli notranja sporočila in tako se vam bo proti koncu tedna okrepila samozavest. Na čustvenem področju lahko začnete uživati in takoj za tem pride tudi zaslužen čustveni uspeh. Zato boste čez vikend bolj ljubeče razpoloženi in bolj čustveno dinamični.

Ljubezenski horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

V prvi polovici tedna boste tehtali, kaj vam v resnici pomeni partnerjeva ljubezen. Vendar bo sledila določena čustvena sprememba, ki vas bo presenetila. Sreča pa je ta, da prav v ljubezni nad vami bdi vila ljubečega ustvarjenja. Tako se ne boste zmotili in kmalu boste prejeli pohvalo. Roko na srce, zelo vam bo godila. Če pa ste brez partnerja, bo počasi prišel bolj ugoden čas, da si ga poiščite. Doma boste imeli polno opravil, toda sinteza je, da povabite še druge k čustvenemu ustvarjanju. Ob koncu tedna pa se boste predajali ljubezni in iskricam le te.

Ljubezenski horoskop rak

horoskop_rak

Prve dni tega tedna ljubezni in njenim energijam, je za pričakovati določen mir. Kasneje se bodo stvari uredile in v vsakem čustvu boste našli neko ustvarjalno energijo. Največ dinamike vas prav gotovo čaka na področju partnerske zveze. Zdelo se bo, da morate na vsak način zavihati rokave, in dejstvo bo, da imate sami v rokah škarje in platno. V ljubezni bodo le nežna čustva božala romantično dušo. Počutili se boste ljubljeno, še posebej v zadnjih dneh tedna. Ljubite, da boste tudi sami ljubljeni in srečni.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Ljubezenski horoskop lev

horoskop_lev

Zvezde bodo v prvi polovici tega tedna na vaši strani. Prihajajoči dnevi bodo polni optimizma in harmonije. Tako bo jasno razbrati, da vas čaka neka posebna sreča in notranja modrost, ki jo boste tudi delili. Seveda lahko določene stvari pospešite in nakazano je, da imate povečane možnosti, da se vam bo izpolnila srčna želja. Skrivnost bo v tem, da boste kot skrinja, ki v sebi skriva prelep zaklad. Ljubezen bo razigrana, pred vsem ob koncu tedna in počutili se boste ponovno zaljubljeno ter polni čustvenih odzivov ljubezni.

Ljubezenski horoskop devica

horoskop_devica

Nabiti boste s pozitivno energijo, ki jo prinašajo zvezde ljubezni. Puščice bodo švigale visoko v nebo in začutili boste željo po ljubezni. Spoznali boste, da morate naprej in da bo ta teden sprožil željo zanimivega, čustvenega raziskovanja. Notranje se bolj umirite in na premišljen način naredite korake v prihodnost vaše partnerske zveze. Seveda ostajate zvesti optimizmu in vendarle ne za vsako ceno. Nekoliko bolj se poglobite konec tedna prebujali v čustveni smeri. Zato na področju ljubezni prihaja čas lepših rezultatov.

Ljubezenski horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Ves čas se vam bo v prvi polovici tedna čustveno nekaj mudilo. Dinamika časa bo tista, katera vam bo narekovala tempo. Prav gotovo ne boste počivali, ampak se predajali prijetnim aktivnostim ljubečega življenja. Prijateljevi namigi vas bodo okrepili in vam podarili mnogo uporabnih nasvetov za partnerski odnos. V ljubezni boste konec tedna sijali in se predajali užitkom. Pred tem si postavite meje, kajti le tako bo sreča na vaši strani. Zavedajte se pa tudi, da vas ima partner rad ter, da si želi več vaše pozornosti.

Ljubezenski horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

V tem tednu boste reševali nekaj, kar je vezano na preteklost, a ni nujno, da boste rešili, saj ste še vedno prepričani v svoj prav. Seveda vam sprva omenjeno ne bo zanimivo in kasneje se boste iz tega tudi nekaj naučili in sicer, da nimate vedno prav. Čustvenih dogodkov v življenju ne gre prehitevati in tako boste počasi daleč prišli. V ljubezni se bodo pogovori z partnerjem, za vas svetili kot zlato. A vseeno bo potrebno na pravilni način ločiti zrno od plevela, v vašem čustvenem odnosu. Pogovorite se na bolj objektiven način in bo lažje za oba.

Ljubezenski horoskop strelec

horoskop_strelec

Pričakovati je obdobje povečane kreativnosti in ustvarjalnega, čustvenega navdiha v tem tednu. Zadev se boste v prvi polovici tedna lotili iz drugega konca in ozrli čudežne, čustvene rešitve. V ljubezni boste za druge pravi magnet in tako osvajali, kot že dolgo ne. Kocke usode se bodo zavrtele tako, da vas bo spremljala povečana ustvarjalnost. Dobro se boste počutili doma in partner vam bo sledil. Prepričani boste vase, zato bo vaš ljubeč odnos bolj perspektiven in bolj dinamičen. Ob koncu tedna se boste zato ponovno počutili nadvse ljubljeno.

Ljubezenski horoskop kozorog

horoskop_kozorog

Odločili se boste in se povzpenjali proti zvezdam ljubezni v tem tednu. Sprva se boste mnogim zdeli smešni in vendarle na drugi strani dokazali, da tam, kjer je volja, da je tam tudi pot ljubezni. Plezanje po čustveni lestvici vam bo v tem tednu, v veliko veselje. Druženje s prijatelji pa nekaj, kar tudi osreči vašo dušo. Čeprav boste iskali po stari navadi lažje poti, jih ne bo. Ljubezen bo premagala vse ovire, ki ste jih bili deležni in ponovno se vam bo vrnilo zaupanje v partnerja. Zato se boste ob koncu tedna počutili, kot prerojeni.

Ljubezenski horoskop vodnar

horoskop_vodnar

Nekoliko boste zmedeni v tem tednu, saj vam bodo čustva ponagajala. Zato boste v roke, v prvi polovici tedna vzeli škarje in platno. Sprva boste menili, da mora biti vse po vaše. Nekoliko kasneje pa sledi analiza, ki vam pomaga poiskati pravo pot. Klepetavost vas bo rešila iz neke zagate in kjer se boste pojavili, se boste znali prilagoditi. Na čustvenem področju, bo violina zadonela zelo milo, kar pomeni, da se boste prav sladko smejali. Čas celi rane in lahko ojača celo vašo samozavest. Ob koncu tedna pa se boste popolnoma čustveno sprostili.

Ljubezenski horoskop ribi

horoskop_ribi

Ta teden bo obarvan z lepimi, ljubečimi energijami. Napredek je razbrati v ljubezni in tako je jasno nakazano, da boste s svojo energijo svetili kot močno sonce. Doživite lahko neko prijetno romantiko in ljubljeni osebni izpoveste ljubezen. Pravzaprav vas čaka več novosti in zvedavih pogledov. Notranja moč in intenzivna želja po sodelovanju bo obrodila sadove ljubezni. Zato konec tedna prihaja vaših pet minut, ko boste ponovno občutili metuljčke v trebuhu, si želeli več partnerjeve pozornosti in nežnosti ter ljubezni.

komentarji