VELIKI VOZ VAM S SVOJIMI ZVEZDAMI KAŽE POT

Modrosti starodavnega vesolja in moči njegovih zvezd imajo vpliv na ljudi, saj pravijo, da kar je zgoraj (na nebu), je tudi spodaj (na zemlji). Celoten univerzum je prepleten s števili ter njihovimi vibracijami in tudi sedem zvezd Velikega voza sledi nadangelu Mihaelu, saj je njegovo število ravno sedem. Zato vam Veliki voz s svojimi zvezdami kaže pot, ki jo morate še prehoditi, da bi bilo vaše srce bolj brezskrbno in veselo.

Zato vam lahko zvezde Velikega voza (medveda), ki so vidne tudi s prostim očesom, pomagajo na vaši življenjski poti in če jim boste zaupali, vas bodo pripeljale do ključnih odgovorov. Slednji pa vam bodo okrepili osebno odločitev ali spremembo, ki jo ta trenutek najbolj potrebujete. Vzemite si čas, bodite sproščeni in si zastavite eno za vas pomembno vprašanje, na katerega želite dobiti odgovor.

NAVODILO KAKO DO ODGOVORA!

Zastavite si eno vprašanje, lahko karkoli, nato pa si izberite eno ime zvezde: Megrez, Dubhe, Alkaid, Merak, Mizar, Pheoda, Aloth.

IZBERITE LE ENO!

V izbrani zvezdi, se skriva vaš odgovor. Nato nam zaupajte in zapišite ime vaše zvezde v komentar.

Naj se vam izpolnijo vaša srčna pričakovanja, vam želi vaša numerologinja Anka.

Za vsa vprašanja in poglobljene razlage, me lahko kontaktirate na telefonu 090 30 47

RAZLAGA ZVEZD

Zvezda MEGREZ:

Že nekaj časa razmišljate o določeni spremembi, ki ni tako oddaljena, da je ne bi čutili in prav zato si jo želite. Vendar, da bi se vam ta želja izpolnila je potrebno nekaj preteklega zavreči, pozabiti ali odstraniti, da bi si sprostili pot. In z novo idejo ali novo vizijo vam lahko uspe tisto, kar se vam je do sedaj izmikalo ali ustavljalo. Vendar vam ni potrebno hiteti, počakajte na pravi trenutek in nato nadaljujte po poti svoje zvezde naprej do želenega cilja  Na tak način boste lažje motivirali tudi svoje drage osebe, ki vas bodo želele podpreti in spremljati. Sprejeti morate misel, da so včasih stari pogledi lahko tako zastareli, da niso več koristni in uporabni. Nič se ne zgodi samo po sebi in vse ima svoj namen. In ko vas nekaj že dlje časa ovira, vam vaša zvezda sporoča, da se je potrebno preusmeriti drugam ali pričeti na novo.

Zvezda DUBHE:

Iz vaše notranjosti ali duše prihaja nek glas, ki vas spremlja, se vam oglaša, ker želi da bi bili zadovoljni. Vendar je med razumom in dušnimi potrebami nevidna pot, na kateri se trenutno ne najdete. Razum vas ohranja pri samostojnosti, medtem ko si duša želi več prostosti. Zato si ne znate vedno postaviti mejo in niste prepričani, kaj ali kdo vas v resnici osrečuje. Poleg tega pa se še bremenite s tem, da vas vaši bližnji ne bi napačno razumeli. Vaša zvezda vas želi pravilno usmeriti, da bi lažje poiskali ravnovesje med tem, kaj si želite in tistim kar že imate. Zatorej je vredno negovati in ohranjati vse tisto, kar vam veliko pomeni, sočasno pa graditi na novih poteh, ki vam bodo obogatile vaše duševno počutje, vam svetuje vaša zvezda.

Zvezda ALKAID:

Vaša zvezda vas opozarja na vaš neutemeljen, notranji strah, ki vas upočasnjuje pri vaših čustvenih odločitvah in se skriva v vašem nezavednem delu. Zato ste v odnosih bolj zadržani in bolj nezaupljivi, posledično se tudi preventivno branite in s tem oddaljujete od zaupanja v ljudi, ki vam nekaj pomenijo. Slednje vam škoduje pri doseganju trdnejših čustvenih odnosov in prav tako pri doseganju kvalitetnejših kariernih odnosov. Tako imate večkrat občutek, kot da se vrtite v začaranem krogu, v katerem ste premalo sproščeni ali brezskrbni, da bi bili lahko osebno zadovoljni. Zato vam vaša zvezda svetuje, da vidite sebe v tistem, kar vas osrečuje in to postopoma ustvarjate, saj ste sami ustvarjalec svojega življenja.

Zvezda MERAK:

Zadnje čase se počutite neizživeto, saj je v vašem srcu prazen prostor, ki je namenjen samo določeni osebi. Kljub temu, da vsak človek potrebuje svoj kotiček, v katerem poišče svoj notranji mir, je tega lahko tudi preveč. Vaša zvezda vas želi usmeriti k razumevanju razlike med umirjenostjo in osamljenostjo. Namreč, če je enega ali drugega počutja preveč, se lahko zgodi, da vam zmanjka volje, da bi povedali na glas, kaj v resnici želi ali potrebuje vaše srce. Slednje se počuti neizpolnjeno, kadar osamljeno razmišlja o izpolnitvah lastnega srčnega zadovoljstva. Zato vam vaša zvezda sporoča, da svojo srčno energijo močneje podprite, da bi se vam čimprej uresničila želja, ki jo potrebuje vaše srce.

Zvezda MIZAR:

Nekje v vaših globokih razmišljanjih se še vedno zadržuje neka pretekla izkušnja, ki takrat za vas ni bila dobra in vas še vedno spremlja, kot senca ter vam ne dovoljuje pravega zaupanja v gradnjo lastnih življenjskih poti. Vaša zvezda vas opozarja, da pozabljate, da takratni splet okoliščin, ni niti približno enak sedanjemu in kljub temu vas še vedno preveč skrbijo določene spremembe, ki bi vam lahko koristile. Zato vam vaša zvezda svetuje, da so vse vaše nadalne izkušnje odvisne predvsem od vaših odločitev, katerim bi bilo smiselno pustiti prosto pot, da bi se lahko razvile v željene cilje. Kajti brez pravih ciljev se življenje pokaže pusto in nesmiselno.

Zvezda PHEODA:

Človek ni samotni jezdec, temveč bitje, ki išče sorodno dušo in dobro počutje v druženju in odnosih nasploh. Če tega nima, ga prične dušiti sproščenost in zadovoljstvo ljudi, ki to imajo. Zato je prišel čas, ko je potrebno nekaj spremeniti, da bi se lahko počutili bolje in da bi bilo vaše srce bolj zadovoljno. Moč srca je odvisna le od človekove volje in če boste zavračali tiste, ki vam želijo biti blizu, bo vaše srce še bolj nemočno. Vaša zvezda vam svetuje, da bolj zaupate lastnemu srcu, ki vam sporoča s kom boste delili lepe in nesebične trenutke in s kom ni potrebno deliti ničesar, če si tega ni zaslužil. Zato le pogumno prisluhnite svojim potrebam in jih realizirajte, kot vam šepeta srce.

Zvezda ALOTH:

Mnogi vas ne razumejo, saj v sebi nosite duha odgovornosti in resnice. Zato znate biti neposredni in nekateri tega ne sprejemajo ter se vam pričnejo izmikati, enako velja tudi za vaše bližnje. Vaša zvezda vas opozarja, da sledite še naprej resnici in realnosti, saj vas tako razmišljanje vodi do višjih trdnejših ciljev. Vaša intuitivnost je tista, ki vam sporoča kaj je dobro in kaj je slabo za vas ter vas vodi po poteh vašega življenja. Nič ni nemogoče, vam sporoča vaša zvezda, ki vidi vašega duha močnejšega in pogumnejšega, kot ga občutite sami. Čeprav vam lahko posamezniki zavidajo, ne smete izgubljati vere vase in se ne smete pustiti ovirati ali zmesti na poti svojih želja.

KAKO VAM LAHKO POMAGAM JAZ, NUMEROLOGINJA ANKA

Za vsa vaša dodatna vprašanja in razlage, sem vam vedno na voljo, da vam v prvi vrsti prisluhnem ter vam pomagam najti pot iz vaših mešanih občutkov. Naša naloga je, da vam olajšamo vaše dileme ter vam pokažemo tudi tisto možnost, ki jo sami mogoče ne najdete ali ne prepoznate.

Pokličite me na telefon 090 30 47

Če bi želeli zakupiti večjo količino klicev, pa nam pišite na astrohisa@gmail.com in poslali vam bomo nadaljne podatke

komentarji