Novoletni horoskop z angelskimi sporočili

Sveži novoletni numerloško astrološki horoskop Astrohiše, ki tokrat vsebuje tudi angelsko sporočilo za posamezno astrološko znamenje. Numerologinja Anka, sem vam pripravila angelska sporočila, in sicer, kaj vam angeli svetujejo za prihajajoče leto, na kaj bodite pozorni in kaj vse pri sebi spremenite, da boste lažje dosegali svoje želene rezultate.
Naj vas na vaši poti spremljajo angeli in zaupajte vase, saj ste tudi vi angelsko bitje, ki bogatite svojo lastno dušo ter ljudi, ki jih imate najraje.
Naj vam Novo leto polepša in izpolni vse vaše skrite želje, tako na ljubezenskem kot tudi poslovnem in osebnem nivoju, da boste zajadrali novim zmagam naproti, polni elana in lastnega zadovoljstva in z mnogo izpolnjenimi željami.

Srečno vam želimo vsem!

Numerologinja Anka in ekipa Astrohiše

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Astroluna_fb

Horoskop januar Oven
horoskop_oven

Ta teden boste kar žareli, planeti vam bodo z novim letom tako zelo naklonjeni, da boste lahko zaključili vse pomembne projekte. To se vam bo zdelo kot nov začetek, kar tudi bo, le da bo ekstremen start, kot da bi vam nekdo v žile dodal ekstra stimulans. Na ljubezenskem področju boste popolnoma zavedeni in sicer na način, ki vas bo napeljeval na ekstremno obnašanje, to je morda dobro, če si želite velike spremembe, v nasprotnem primeru raje počakajte.

Angelsko sporočilo za ovna

Včasih napačno presodite določeno situacijo, zaradi odvečnih ali nepotrebnih čustev. Zato vam Angeli svetujejo, da v prihajajočem letu vedno razmislite pred pomembnejšimi odločitvami, da bi se tako lažje premikali svojim ciljem naproti. Torej na svojo pot prihodnosti vzemite le toliko, kot potrebujete, odvečna bremena pa pustite daleč za seboj.

Horoskop januar Bik

horoskop_bik

Izražali boste svoje najbolj skrite emocije, to bo zelo lahkotno za vas in tudi oseba, ki se ji boste izpovedali, si bo tega zelo želela. To je čas novih začetkov in močnejših vezi. Novo leto in nova polna luna vam bosta dala moči, da boste uspeli narediti točno tisto, kar nikoli še niste uspeli. Zahvalite se svojim srečnim zvezdam in uživajte v predobri ljubezni in romantiki, ki vam jo nudijo planeti.

Angelsko sporočilo za bika

Mnogokrat v življenju preveč hitite in s tem izgubljate različne priložnosti, ker jih preprosto spregledate. Zato bi bilo modro, da se večkrat zaustavite, razmislite ter racionalno presodite, kaj je v določenem trenutku za vas najbolje. Namreč Angeli vas bodo varovali in zaustavljali še naprej tudi v prihodnjem letu.

Horoskop november Dvojčka

horoskop_dvojčka

Čaka vas veliko presenečenje v družabnem življenju in morda vas nek prijatelj preseneti prav s tistim, kar ste si potiho želeli, a niste upali priznati. To bo darilo za vas, čeprav bo v resnici ponovno srečanje z neko osebo, ki ste jo morda že dobro poznali v preteklosti, a niste mogli nadaljevati tega razmerja. To bo idealen teden za ta sestanek, z novim letom boste pač morali nekaj zapustiti, da boste toliko več pridobili ni sicer na zelo čuden način, ki vas bo pozitivno vznemirjal.

Angelsko sporočilo za dvojčka

Angeli vam zaupajo in vas spodbujajo, da ste bolj odločni ter več opravite sami. Zanašanje na pomoč drugih ni vedno pametna, saj s tem izgubljate dragocene izkušnje, ki bi vam koristile za prihodnost. Zato se odločite za samostojnejše odločitve in samostojnejše delo v prihajajočem letu.

Horoskop januar Rak
horoskop_rak

Vaši občutki bodo najbolj pomembni kot vedno, toda v tem tednu ne bodo na prvem mestu, saj boste v nekem čudnem čustvenem stanju in sicer sentimentalnem, druge bo vaše stanje spravljalo malce izven tira, a ko boste pojasnili, da gre vse za vam drago osebo, boste izzvali solze sreče pri partnerju in potem mu boste tudi dostavili tisto ljubezen, ki jo tako zelo išče pri vas. To vaju bo pripeljalo prav do novega reda v vajinem razmerju, novo leto, polna luna. Ne dovolite se voditi, vi vodite tokrat.

Angelsko sporočilo za raka

Včasih vas lastne napačne odločitve vodijo k napačnim ciljem, kar vam povzoča izgubo časa, volje in celo materialnih dobrin. Zato vam Angeli šepetajo, da se v prihodnjem letu posvetite svojim potrebam in željam z večjo mero odločnosti, poguma in taktnosti. Stare, neuporabne stvari, postopoma zamenjajte z novimi.

 

Horoskop januar Lev

horoskop_lev

Ko pride do ljubezni, boste imeli velike upe, energetska bomba vas čaka, ki jo boste s pridom izkoristili. Partner vas bo predstavil novi filozofiji, unikatnemu konceptu, ki vam bo odprl vrata v nova razmišljanja. Skupaj bosta postala ekstremno strastna o možnostih razvoja te ideje, v tem razmerju boste zrasli in hvaležni boste zvezdam, da imate takšnega partnerja. To zvezo morate ceniti in negovati za vsako ceno.

Angelsko sporočilo za leva

Vaše ideje in zamisli niso vse slabe, le zaupanja v lastne sposobnosti vam včasih primankuje. Zato vas Angeli vodijo pri doseganju lastnih sprememb ter izpolnitvah osebnih ciljev in od vas pričakujejo več poguma v prihajajočem se letu. Prijaznim besedam drugih ne gre vedno zaupati.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop januar Devica

horoskop_devica

Venera vam bo stala ob strani in vas bo spremljala skozi občutke romantike in užitkov, povečevala bo vajino razmerje in vas popeljala na novo raven razmerja. Samski boste našli priložnost, da spoznate novo osebo, ta oseba vam bo prišla nasproti kot poslovni partner in spraševali se boste, če sploh ima kakšno napako. Vezani pa se raje prepustite sladkim vibracijam Venere in uživajte kolikor se da, saj vam bo partner pokazal, da je to razmerje veliko vredno. Srečni boste.

Angelsko sporočilo za devico

Vaši pomisleki ali notranji strahovi vam večkrat ne dovolijo, da bi uresničili lastne vizije ali ideje. Angeli pa vam nežno dopovedujejo, da zmorete storiti veliko več, kot pobegniti v sanje. S trdnejšo voljo in željami se boste soočali v prihodnjem letu, vendar boste zmogli marsikaj doseči, če boste le bolj zaupali sebi.

Horoskop januar Tehtnica

horoskop_tehtnica

Vaše ljubezensko življenje ne bo ravno tiho v novem tednu novega leta, v torek boste doživeli mali kaos, hitro se bo razvilo nekaj, kar niste pričakovali. Partner se vam bo malce uprl, vi pa se boste spraševali, če je to tisto, s čimer želite živeti ali boste pustili, da se stvar pomiri in se boste vrnili. Razmislite, eno življenje imate, živite ga tako, kot vam narekuje srce. Če vam je veliko do partnerja potem se borite. Vredno je v vsakem primeru.

Angelsko sporočilo za tehtnico

Nekaterim žal ne morete dopovedati vsega kar bi želeli, zato je v takih situacijah smiselno nadeljevati svojo pot. Na vsakem vašem koraku pomislite, da vam Angeli sledijo ter vas varujejo pred napačnimi ali prehitrimi odločitvami. Tako v naslednjem letu nadaljujte po poti, ki ste si jo zadali.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop januar Škorpijon

horoskop_škorpijon

Pomešati boste znali praktično s spiritualnim, to bo vašega partnerja popolnoma zmešalo in naredilo takšen koktajl od katerega bi bil še velikan opit. To razmerje z vami, vaš partner vidi kot pravljično in precej lažje mu je zaradi vas, saj vi obarvate življenje v rožnato, za nič na svetu vas ne bi zapustil. To morate ceniti, kar vam zvezde razkrivajo v tem tednu in znati živeti po načelih magičnosti, saj jo vse prevečkrat zapustimo v tem strašnem svetu.

Angelsko sporočilo za škorpijona

V življenju ni pravila, koliko se je potrebno truditi za osebno srečo, pa vendar ste na dobri poti, ko lahko dosežete še veliko osebnih ciljev. Le bolj morate verjeti v končni uspeh, v svojo lastno vizijo in svoje poslanstvo. Razdajati se za druge je lepo, a ni vedno smiselno in prav to vam sporočajo Angeli, za naslednje leto.

Horoskop januar Strelec

horoskop_strelec

Obrat in ovinek, ki sta vladala v vašem ljubezenskem razmerju, bosta postala še bolj zvita, tega ne boste zlahka sprejeli, še manj obvladali. Lahko pričakujete, da se ne boste znašli in da boste praktično izgubljeni. Kaj storiti? Komplikacije, ki bodo nastale, spremljajo in vključujejo več ljudi. Zna se zgoditi, da boste popolnoma spremenili smer in kompas, nekaj strtih src in novo obzorje. Morda ravno to potrebujete.

Angelsko sporočilo za strelca

Kar ne vidte v daljavah, se vas verjetno ne tiče oziroma vam ni namenjeno. Zato bi bilo za vas bolje, da se osredotočite na okolje v katerem se gibljete, saj boste našli, kar iščete. Angeli vam želijo povedati, da se v vaši neposredni bližini skrivajo odgovori, ki jih iščete ter jih boste lahko izkoristili v prihajajočem letu.

Horoskop januar Kozorog

horoskop_kozorog

Hvaležnost za čudovito razmerje gre vam, to bodo spoznali tudi vam dragi ljudje in vam pokazali, kako zelo vas cenijo. Predali se boste tednu sentimentalnosti, užitkov, medsebojne ljubezni, ki bo tekla zelo lahkotno. Malce nevšečnosti vam bo povzročila polna luna, zato se boste morali znati obrniti tako, da ne boste sami sebi v napoto. Prepustite se in odnehajte od nadzora, čustev ne morete nadzorovati.

Angelsko sporočilo za kozoroga

Vse v življenju potrebuje svoj čas za uspešno rast in tudi sami potrebujete nekaj časa, da boste z gotovostjo vedeli kaj si želite. Nato boste lahko v prihodnjem letu pričeli delati na svojih željah ter jih boste lažje realizirali. Zaupanje v lastne sposobnosti in močna volja vam bosta pomagala do željenih rezultatov, vam šepetajo Angeli.

 

Horoskop januar Vodnar

horoskop_vodnar

Ker ste se zadrževali v čustvenih zadevah, boste sedaj nagrajeni. Potenciala za intimnost je veliko vendar delate napako, ni vse za vsakega in tudi vi morate vedeti, da intimnih zadev ne morete deliti na socialnih medijih. To vam bo povedala oseba, ki jo imate radi in potem vam bo pokazala dimenzijo, ki je do sedaj še niste poznali. Umaknjenost v samoto in posvečanje samo čustvom drug drugega vam bo odprlo nov svet.

Angelsko sporočilo za vodnarja

Včasih se zamislite, postanete negotovi ter se potopite z mislimi v nek drug, oddaljen svet. Pa vendar je čarobnost sveta skrita v vašem srcu, zato slednjemu prisluhnite, da bi sem vam želje v prihajajočem letu, lažje izpolnile. Vse kar boste začutili v svojem srcu, boste lažje realizirali, ker vas podpirajo Angeli.

Horoskop januar Ribi

horoskop_ribi

Če je vam draga oseba morda v zdravstvenih težavah, boste pripravljeni na stoprocentno pomoč, zato nikar ne oklevajte, četudi se boste počutili nesigurne. Vse boste zlahka rešili in nič vas ne bo ustavilo, čeprav boste presenečeni. Spraševali se boste tudi, kaj vas zadržuje pred izlivom polnih emocij , to vam bo pokazal prijatelj, ki vas bo tudi seznanil z osebo, ki vam bo odprla oči. Videli boste potencial.

Angelsko sporočilo za ribe

V življenju ni samo ene poti, po kateri bi lahko sproščeno stopali svojim ciljem naproti. Zato se velikokrat zaustavite na razpotju preteklih izkušenj in tistih nepoznanih, ki jim ne morete povsem zaupati. Zatorej v slabem poiščite tudi tisto dobro, saj vam bo to odprlo več poti, v naslednjem letu, saj so Angeli z vami.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji