Numerološko astrološki horoskop za oktober

Poletje se že počasi previja v pravo jesen, krajši in hladnejši dnevi pričajo, da se moramo počasi pripraviti na zimo in se napolniti z novimi energijami za pomlad, ki bo prebudila v nas nove želje in nove dogodivščine.

Zaupajte vase in univerzum bo zaupal v vas!

V kolikor pa bi potrebovali podrobnejšo razlago, pa ne lahko pokličete na telefon 090 30 47.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Horoskop oven

horoskop_oven

V tem tednu si okrepite delovne projekte, saj lahko s produktivnim načinom razmišljanja marsikaj spremenite. Izkoristite več ugodnih okoliščin, saj boste prav hitro ugotovili nekaj, kar bo dobra poslovna rešitev. V vašem domačem okolju pa je vse pod nekim vprašajem, čeprav veste, kaj si želite in kaj bi morali storiti. Nekdo vas ima rad.

Horoskop bik

horoskop_bik

Ta teden boste v družbi sodelavcev, ki jih dobro poznate delovno blesteli. Pogovarjali pa se boste tudi o novih poslovnih idejah, ki vam znajo kasneje zelo koristiti. Na čustvenem področju si želite neke spremembe, za katero se boste morali z ljubljeno osebo pogovoriti. V domačem krogu pa ni pričakovati bistvenih sprememb.

Horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Teden, ki je pred vami, začenjate izredno odločni, tako glede vaših poslovnih načrtov, kot tudi na osebnem področju. Želite si določenih sprememb, ki pa se lahko realizirajo, vendar ne še v tekočem tednu. Čeprav ste popolnoma prepričani o nečim vseeno preverite, preden boste naredili naslednjo potezo, da ne boste prehitro nezadovoljni.

Horoskop rak

horoskop_rak

Ta teden opustite slabe misli, ki vam prej škodujejo, kot koristijo. Saj vas bo pozitivnejši delovni pristop nagradil s strani sodelavcev in nadrejenih oseb. Zato boste lahko bolj sproščeno uživali ob koncu tedna. V čustvenem odnosu bodite bolj odprti do sebe in do ljubljene osebe, kar se vam bo obrestovalo. Nekdo od domačih vas pogreša.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Horoskop lev

horoskop_lev

V tem tednu se ne obremenjujete preveč s prihodnostjo delovnih projektov ter se z njimi ukvarjate bolj tekoče ali sprotno. Lažje vam bo in postorili boste vse, kar bo planiranega. Ljubezen vas sprošča, zato si vzemite več trenutkov za ljubljeno osebo. Konec tedna bo pester tako v domačem okolju, kot z srčno osebo. Uživajte sproščeno in nasmejano.

Horoskop devica

horoskop_devica

V tem tednu bo v delovnem okolju veliko odvisno od vas, zato bodite zbrani in pripravljeni tudi na zahtevnejše poslovne izzive. Ne ustrašite se novitet, saj vam le te lahko prinesejo dobre spremembe za naprej. V domačem krogu se ne odmikajte od domačih, saj vas imajo radi ter pogrešajo vaše druženje in pogovor. V ljubezni se bolj potrudite.


Horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Delovni prijatelji bodo v tem tednu na vaši strani ter vam bodo priskočili na pomoč, v kolikor bo to potrebno. Zato bodite bolj sproščeni in bolj prijazni, oboje se vam lahko pošteno obrestuje. Z ljubljeno osebo bi bilo dobro konec tedna preživeti več v dvoje in kakšen izlet bi bil nadvse koristen za oba. Ne pozabite pa tudi na domače, ki vas pogrešajo.

Horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

V prvih dneh tedna se nikar ne utrujajte po nepotrebnem in ne pretiravajte z delom, vas tistim, ki trenutno ni potreben. Namreč lahko se preveč izčrpate in vam zaradi tega oslabi imunski sistem. V ljubezni se bolj potrudite tudi sami, predvsem z bolj iskrenim in ljubečim pristopom. V domačem okolju ne pozabite na tiste, ki vas imajo radi.

Horoskop strelec

horoskop_strelec

Ta teden boste bolj zaposleni, kot si lahko predstavljate. Namreč delovno in ljubezensko okolje ter obveznosti se vam bodo prepletale. Zatorej bo potrebna boljša organiziranost, da boste lahko vsemu kos. Pomembneje, pa je, da vam ne bodo zaostajali tekoči delovni projekti. Z domačimi pa boste lahko nadoknadili preko vikenda, ko bo več časa.

Horoskop kozorog

horoskop_kozorog

V tem tednu se lahko na delovnem mestu marsikaj zgodi, a kar ni v vaši domeni, naj ne bo vaše breme. Še zmeraj se mentalno preveč ukvarjate z nečim, kar vam bo uspelo šele takrat, ko boste veliko bolj sproščeni in prepričani vase. Potrebujete podporo, ki vam jo bo nudila ljubljena oseba ter posamezni družinski člani, ki verjamejo v vaš trud in sposobnosti.

Horoskop vodnar

horoskop_vodnar

Ta teden boste imeli v mislih veliko pozitivnosti, zato boste izredno prepričljivi in prilagodljivi v svojem delovnem okolju. Za nove načrte bo začetek tedna resnično naklonjen, zato vas bo izpopolnjevanje izredno zamikalo. Konec tedna pa si boste lažje vzeli čas za ljubezen in čustveno življenje, kar vas bo zelo razveselilo ter sprostilo.

Horoskop ribi

horoskop_ribi

Ta teden bo manj naporen v vašem delovnem okolju. Zatorej bi moralo delo potekati po ustaljeni poti in prav tako odnosi s sodelavci. Več napora pa bo potrebno vložiti v odnose z domačimi, predvsem proti koncu tedna, saj vas nekdo že pošteno pogreša. V ljubezni bo nedelja tista, ki bo omogočila še več čustvenosti, srčnosti ter pozornosti obema.

komentarji