PSIHIČNI ŠČIT PRED PSIHIČNIMI VAMPIRJI

Verjetno ste se že vsi kdaj v svojem življenju srečali ali imeli izkušnjo z negativnimi ljudmi, ki so vam črpali vašo čustveno in življenjsko energijo z njihovimi čustvenimi izpadi ter z njihovim negativizmom. In v takih trenutkih verjetno niste natančno vedeli, kako bi zaščitili sebe in svojo življenjsko moč. Zato ste se pogosto počutili izčrpani, užaljeni, jezni, prestrašeni, nemočni. Nič več ni treba, da je temu tako, pravzaprav niti ne bi nikoli smelo biti tako, kajti v tokratni mali šoli ezoterike vas bom seznanila z magično tehniko izdelave psihičnega ščita za vašo fizično in psihično zaščito pred tovrstnimi negativci in njihovo negativno energijo. Takšne posameznike imenujemo tudi psihični oziroma čustveni vampirji, kot vam je verjetno to poimenovanje že znano. Poleg zaščite pred psihičnimi napadi teh psihičnih vampirjev, psihični ščit, ki sledi v nadaljevanju, nudi zaščito tudi na fizično nevarnih mestih ter v nevarnih situacijah.

Za vse informacije sem dosegljiva na telefon 090 75 76
Svetovalka Lyranna

Ta ščit je torej večnamenski. Ščitil vas bo proti negativnim osebam, njihovim fizičnim grožnjam, njihovim psihičnim grožnjam in napadom. Še več, neprestano vas bo ščitil skozi vsak dan, v kolikor ste podvrženi hudemu stresu, ali če se morate vsakodnevno soočati s težavnimi ljudmi. Priporočljivo ga je obnoviti na vsake 3 mesece, razen če ste bili pod močnim napadom, v tem primeru se obnavlja enkrat tedensko, vse dokler nevarnost napadov ne mine.

Ta neverjeten eterični ščit se imenuje ZLATI PSIHIČNI ŠČIT, izdelate pa si ga na sledeč način;

1. KORAK: VNESITE ZLATO SVETLOBO V SVOJE TELO Najprej se povežite z zlato barvo. To lahko storite tako, da strmite v nek zlat predmet, kot je na primer kos zlate folije ali prižgana zlata sveča pred vami. Nato zaprite oči in si predstavljajte, kako vam zlato preplavi vaš um. Nato ponovno odprite oči in glejte v zlato ter ponovno zaprite oči, opazujte in čutite, kako zlato vstopa v vaše telo, kot da bi se sončili na soncu, občutite toplo energijo zlata, kako vstopa v vas in vam polni telo. Alternativni način za napolnitev uma, telesa in duha z zlato energijo je, da si ustvarite telo zlate svetlobe v sebi. Sedite na sončni svetlobi ali na naravni svetlobi v zaprtem prostoru, v kolikor nimate druge opcije, ali pa v soju zlatih sveč. Vaša stopala se naj dotikajo tal, medtem ko sedite na stolu, dlani imejte na kolenih in obrnjene naj bodo navzgor. Sedaj z odprtimi očmi, tako da vidite svoj vir zlata, vizualizirajte v svojih mislih zlato svetlobo, kako se vije skozi vaše telo preko vaše kronske čakre (nekateri tej čakri pravijo tudi Luč Nadangela Mihaela), in hkrati si vizualizirajte tudi bogato zlato, kako se dviga skozi vaša stopala s površja Zemlje (vir fizičnega zlata). Predstavljajte si, kako se oba zlata tokova energije srečata v vašem solarnem pleksusu, ki je vaš notranji energetski center sončne čakre. Tiho sedite in pustite, da zlata svetloba teče v vas in okoli vas. Ko začutite, da ste popolnoma napolnjeni in prežeti z zlato energijo, zaključite ta korak tako, da 3x izrečete: »JAZ SEM ČISTO ZLATO

Za vse informacije sem dosegljiva na telefon 090 75 76
Svetovalka Lyranna

2. KORAK: USTVARITE ENERGIJSKO KROGLO Sedaj boste uporabili svoje zlato telo kot vir okroglega ščita okoli vašega zunanjega energijskega polja aure, ki se lahko v premeru razteza tudi do 6 metrov okrog vašega telesa (lahko pa tudi mnogo več). Udobno sedite, prste in dlani držite navpično obrnjene drugo proti drugi, tako da se skoraj dotikajo. Nato premaknite dlani narazen, in nato skupaj, in nato spet narazen, vedno počasneje in počasneje. Postopoma boste vse težje premikali svoje dlani skupaj in narazen, saj se med vašimi dlanmi kopičijo sile iz vašega energijskega polja, in začutili boste, da te sile med vašimi dlanmi, postajajo vse bolj goste in lepljive. Še naprej nežno premikajte dlani skupaj in narazen in skupaj, tako da se ne dotikata, dokler ne začutite svetlobne krogle med dlanmi in zagledate v njej iskrice ter svetlobne naelektrene strele. Uporaba moči psihičnega dotika vam omogoča premikanje energije iz enega mesta na drugo mesto (eno ime za to moč je psihokineza). Sedaj iz te nevidne lepljive snovi oblikujte energijsko kroglico, kot da bi med dlanmi kotalili kroglo iz zelo lepljive gline in jo naredite poljubne velikosti (priporočljiva je velikost nogometne žoge). Ko lahko popolnoma začutite njeno okroglost in čvrstost, položite to svojo energijsko kroglo na svoj solarni pleksus in začeli boste videti in čutiti, kako se krogla prične polniti z zlato energijo. Sedaj z zaprtimi ali odprtimi očmi – kar vam je ljubše – psihično zavrtite to nevidno kroglo energije, dokler ne ugotovite, da je popolna in hkrati ločena od vas, vendar sedaj žari z zlato barvo.

3. KORAK: USTVARITE DEJANSKI ŠČIT OKOLI SEBE Še vedno držite zlato energijsko kroglo, sedite s koleni skupaj, dvignite roke nad glavo v loku in potisnite energije svoje aure, ki jih imate zbrane v vaši psihični krogli v zunanji del svoje aure navzgor, kolikor visoko lahko. Predstavljajte si, da se zlata krogla okoli vaše aure razteza z vseh strani okoli vas in vas popolnoma obdaja okoli vaše aure na razdalji premera vaših iztegnjenih rok ter je dovolj prosojna, da lahko vidite skoznjo. Začutite kot da ste v zlatosvetlečem slapu. Glejte in občutite lupino te vaše zaščitne krogle, ki se strdi v mavrično zlato, ki se meša z biserno belim zunanjim robom, tako da skozi njo lahko vstopijo zgolj ljubeče misli drugih, negativni občutki in negativna energija drugih, pa se odbijajo od krogle, v kateri ste. Sedaj nekajkrat plosknite z dlanmi nad svojo glavo, da zapečatite ta ščit. Nato pustite, da ta okrogli zlati ščit okoli vaše aure zbledi, vendar se zavedajte, da je tam in da čaka v ozadju, pripravljen, da se aktivira. S to vizualizacijo lahko naredite zlati ščit tudi za nekoga drugega, ki vam je blizu, tako da ga obdate s to zlato kroglo telepatsko, kadarkoli se vam ta nekdo zdi ranljiv. V tem primeru uporabite zgolj vizualizacijo in moč vašega uma, s katerim usmerjate energijo v smeri ustvarjanja tega zlatega ščita pri nekom.

4. KORAK: USTVARITE TAKOJŠNJO POVEZAVO, DA AKTIVIRATE SVOJ ZLATI ŠČIT OB NEPOSREDNI NEVARNOSTI Odločite se za preprosto kretnjo ali izrek, ki bo vedno takoj aktiviral vaš zaščitni zlati ščit v trenutku stresa ali druge kaotične okoliščine. Lahko na primer začnete nevsiljivo premikati svoje dlani skupaj in narazen kot da bi ploskali, vendar se z dlanmi ne dotikajte in tako ustvarite energijsko kroglo med dlanmi. Druga možnost je, da s kazalcem svoje dominantne roke začnete v smeri urinega kazalca risati na svojo drugo dlan na primer krog, ki ga na primer narišete 3x. Ob tem lahko hkrati v svojih mislih 3x izgovorite naslednji izrek: »KLIČEM SVOJ ZLATI ŠČIT SVETLOBE, DA ME VARUJE PRED VSEM HUDIM.« In če želite, prosite Nadangela Mihaela, naj zaščiti vaš zlati ščit pred ostrimi napadi. Ne boste videli ščita; potrebno je samo vaše zavedanje, da je tam in potrebno je ob tem občutiti tiho samozavest ter imeti zaupanje, saj vas varuje. Ta izrek lahko izrečete vsako noč pred spanjem, da bi bili med spanjem varni pred negativnimi mislimi in napadi drugih ljudi. Če veste, da boste naleteli na nekoga, ki je sovražno nastrojen proti vam ali na določeno negativno situacijo, si že vnaprej aktivirajte svoj zlati ščit, preden zapustite svoj prostor ali dom.

5. KORAK: DODAJTE SVOJEMU ZLATEMU ŠČITU ZLATO ELEKTRIČNO POLJE PSIHIČNE SILE (IZBIRNO) Nekateri se zanašajo zgolj na svoj zlati ščit, da jih učinkovito varuje. Vendar je priporočljivo, da takoj po ustvarjenju vašega zlatega ščita, svojemu zlatemu ščitu dodate še zlato električno polje psihične sile, če ste v zelo težki situaciji, ko drugi izčrpavajo vašo življenjsko energijo, ali vas morda zlorabljajo, ali vam morda celo grozijo. To storite tako, da ko enkrat zapečatite svoj zlati ščit okoli svoje aure, začnete močno stresati konice prstov na obeh rokah, dokler ne začutite, kako energija teče skozi njih. Sedaj dlani pridržite 15 cm narazen, naj bodo široko razprte ter obrnjene druga proti drugi. Sedaj hitro potisnite dlani skupaj, tako da plosknete z njimi (v tem primeru se dlani dotakneta druga druge). Nato dlani ponovno rahlo potisnite narazen, tako da se skoraj dotikata, premikajte jih narazen in skupaj, in tako nadaljujte 5 ali 6 ciklov, vedno hitreje. Ko tako premikate dlani, boste videli in začutili, kako svetloba med njima postaja vse svetlejša in jasnejša. Zdaj te psihične iskre in žarke iz svoje leve dlani potisnite navzgor nad svojo glavo, v zlato kroglo okoli svojega telesa in nato v smeri urinega kazalca spiralno navzdol okoli vašega zlatega ščita (prepojite ga z iskrami in žarki), dokler se vaša leva dlan ne združi z vašo desno dlanjo. Sedaj naj iskre in žarki iz vaše desne dlani potujejo v smeri urinega kazalca navzdol okoli vašega telesa, vse do stopal, in nato navzgor po levi strani roba ščita, in se združijo z iskrami in žarki iz vaše leve dlani. Samo pustite, da se to zgodi. Predstavljajte si iskre in žarke kot zlati cikcak v rumeni in oranžni barvi, kako močno odbijajo vsako negativnost in nevarnost. Zdaj dihajte nežno in ritmično, ob izdihu iskre in žarke pihnite, da se usedejo okoli vaše aure in prežamejo vaš zlati ščit. Nadaljujte z dihanjem in vizualiziranjem izpihovanja isker in žarkov dokler se iskre in žarki ne zableščijo in lesketajo na vašem zlatem ščitu ter v vaši auri.

6. KORAK: AKTIVIRAJTE ZLATI ŠČIT, KO STE NAPADENI (IZBIRNO) V kolikor vas je strah nečesa, ali pa ste sami v nekem nevarnem prostoru, ali če veste, da bo prišlo do grdega spopada z določeno osebo, nevsiljivo stresite konice svojih prstov na dlaneh, vizualizirajte in začutite iskre in žarke, kako izvirajo iz konic vaših prstov. Za neprijeten napad, katerega žrtev ste, ustvarite svetlejše in ostrejše iskre in žarke v svojih mislih in jih usmerite proti osebi, ki vas napada tako da ne škodujete, ampak močno odbijete. Ko začutite, da se napad zmanjšuje, pustite, da iskre in žarki zbledijo skupaj z zlatim ščitom, kar se bo zgodilo samodejno, ko se boste sprostili, vendar vedite, da bo vaš ščit še vedno tam, ko ga boste potrebovali.

V svojem prakticiranju visoke bele magije in ustvarjanju tega zlatega ščita sem ugotovila, da je pred 1. korakom nujno, da si očistimo auro z briljantno belo svetlobo iz Kozmosa, ki priteka v našo auro in v naše telo navzdol skozi našo kronsko čakro. Ker briljantno bela energija tako očisti našo auro vse negativne temne energije in izžene iz naše aure vsa zlobna temna bitja in negativne entitete, zato si predstavljajte, kako jih Kozmično Centralno Sonce vsrka vase in jih razgradi. Medtem ko zlata energija ne čisti, saj ima samo izredno močno zaščitno funkcijo.

Za vas sem pripravila, Svetovalka Lyrana, dosegljiva sem na telefonu 090 75 76

komentarji