Astrološki horoskop in vaša srečna števila

Vstopamo v mesec december leta 2021 in števila so v tem obdobju vse do 5. decembra bolj pomembna pri reševanju določenih zadev, izpitih, napredovanju, financah ali celo igrah na srečo, kot si lahko mislite. Zato, če je le možno, se ravnajte po številih oziroma dnevih, ki so zapisana pod vašim astrološkim znamenjem. Vsi tisti, ki pa boste preizkušali srečo na igrah, se držite števil, ki so prav tako zapisana pod vašim astrološkim znamenjem, ter jih uporabite po načinu seštevanja in odštevanja pri številih vašega tekočega računa. Vsem želim veliko uspeha pri reševanju vseh, vam pomembnih opravilih v mesecu decembru.

Tudi v tem tednu vam bomo razkrili vaše srečne številke, tokrat smo posameznemu horoskopu dodali kar tri srečna števila.

V kolikor pa bi potrebovali podrobnejšo razlago, pa ne lahko pokličete na telefon 090 30 47.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Horoskop oven in srečna števila

horoskop_oven

Samozavesti vam bo kljub temu, da jo imate v izobilju, na začetku meseca decembra ne bo primanjkovalo. Zato se čim prej podvizajte in naredite korake, ki vas obremenjujejo. Vaše počutje bo boljše, če se boste ukvarjali z gibanjem v naravi in sprostitvami v dvoje. Več boste razmišljali o delovnih prioritetah in o finančnem stanju. Vsekakor boste, kot vedno našli ustrezno rešitev zase in za vse, ki vam nekaj pomenijo. Bodite natančni in premišljeni, saj boste le tako prišli do želenih rezultatov. Čakajo vas večje, pozitivne spremembe.

Vaša srečna števila so 5, 9 in 12.

Horoskop bik in srečna števila

horoskop_bik

V začetku decembra vam zvezde dopuščajo nekaj sprememb in razčiščevanja na ljubezenskem ter osebnem področju. Vendar se nikar ne bojte, saj se vaše stanje v tem mesecu izboljšuje. Energijo in samozavest vam bo dvignil Astral s svojim vplivom, ki vas bo ščitil pred negativnimi vplivi in osebami. Veliko obveznosti, ki čakajo na realizacijo, vas bodo spravila v nekoliko napet položaj. Jezni boste, saj si boste želeli čim več časa preživeti z ljubljeno osebo. V zadnjih dneh meseca vam bo šlo vse bolje od rok, zato bo tudi na osebnem področju prisotnega več zadovoljstva in ljubezni.

Vaša srečna števila so 3, 7, in 10.

Horoskop dvojčka in vaša srečna števila

horoskop_dvojčka

Čeprav se bo mesec december začel bolj slabo, se bo zato toliko boljše končal. Prvi dnevi bodo za vas naporni, saj se boste na vsak način želeli premakniti dalje, pa nikakor ne boste vedeli, katero pot tokrat ubrati. Rešitev ne bo težka, izberite tisto, ki vam jo priporoča notranji instinkt. Spomnili se boste na nekoga iz preteklosti. Finančne zadeve boste reševali brez zapletov, odrekli se boste nepomembnim stvarem. V zadnjih dneh meseca prihaja več optimizma, saj se bo dobra energija sprehajala po vašem znamenju. Bodite bolj optimistični in samozavestni, saj zna biti vse v redu, če se le potrudite.

Vaša srečna števila so 2, 5, in 11.

Horoskop rak in vaša srečna števila

horoskop_rak

Nekoliko nejevoljni boste med prehodom v mesec december, saj se bodo zadeve razvijale ravno nasprotno od vaših pričakovanj. Nikar ne bodite tako nestrpni, saj se bo vse, kar je za vas pomembno, kmalu rešilo v vaš prid. Sestavite situacijo v mislih in pogumno pojdite dalje ter se z mislimi nikakor ne vračajte v preteklost, ki vas zaustavlja. Na čustvenem področju boste v decembru bolj aktivni. Veliko boste delali, razmišljali, ampak kljub temu ohranili trezno glavo, še posebej v zadnjih dneh meseca, ko boste dobesedno prekipevali od energije. Kot že veste ste sami svoj načrtovalec, svoje življenjske poti, zato ne obupajte, saj je še vse pred vami. Vse kar si zamislite, lahko storite.

Vaša srečna števila so 1, 3, in 8.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Horoskop lev in vaša srečna števila

horoskop_lev

V zadnjih dneh novembra bo zaradi energije Astrala nekoliko napeto, saj vas bodo ves čas mikale nepomembne, vendar, bolj zanimive zadeve. Težko se boste skoncentrirali, ampak bodo rezultati dela kljub temu znosni. Saj energije imate dovolj, da postorite stvari, s katerimi odlašate že dlje časa in sami sebe spravljate v napet položaj. Ne poslušajte drugih, poslušajte raje sebe. Finance vam bodo povzročale proti koncu meseca manjše preglavice, zato ne zapravljajte preveč za stvari, ki jih sploh ne potrebujete. Vendar se bo vse obrnilo na bolje v mesecu decembru, verjemite in zgodilo se bo. Tudi v čustvenih odnosih boste imeli boljše stike ter več razumevanja.

Vaša srečna števila so 6, 8, in 14.

Horoskop devica in vaša srečna števila

horoskop_devica

Konec novembra, ki ga spremlja svetla energija zvezd, se boste bolj ukvarjali z vašim čustvenim področjem. Priznajte svoja čustva, nehajte se skrivati za nečim, ker vam čisto nič ne koristi. Nikar ne bodite tako zmedeni in nezainteresirani, saj dajete ljubljeni osebi zelo negativne signale. Kasneje bi vam lahko bilo zelo žal. Posel bo potekal brez zapletov, saj so vaši cilji jasno zastavljeni. V zadnjih dneh meseca se boste znašli v zelo čudni situaciji, ki jo težko nadzorujete. Zaupajte svoje težave nekomu, ki bi vam lahko pomagal in boljši rezultati bodo vidni že v začetku meseca decembra. Bodite bolj optimistični in samozavestni, da vam bodo projekti bolje stekli.

Vaša srečna števila so 7, 9, in 15.


Horoskop tehtnica in vaša srečna števila

horoskop_tehtnica

V začetku decembra boste imeli zaradi energij Astrala kar nekaj težav, saj ne boste vedeli, kateremu področju bi se bilo bolj prioritetno posvetiti. Pripravite se na spremembe, ki jih podzavestno zaznavate že nekaj časa. V ljubezni pričakujete preveč, zato se ljubljena oseba včasih odmika od vas. Če želite skladnost, bodite bolj prilagodljivi. Z domačimi se nikakor ne boste mogli pogovoriti, kot si želite. Bodite bolj previdni, ker prihaja nekaj obojestranskega nezaupanja. Spremenili boste svoj stil, poskušali boste biti še bolj urejeni, kot ste bili do sedaj. Delo vam v zadnjih dneh novembra ne bo povzročalo večjih težav, saj vam bo popolnoma jasno, kaj in kako morate storiti, da boste dobro plačani. Bodite bolj sproščeni v pogovorih z najbližjimi.

Vaša srečna števila so 1, 10, in 18.

Horoskop škorpijon in vaša srečna števila

horoskop_škorpijon

November z energijo Astrala v vaše znamenje, prinaša čustvene izzive in ugodne vibracije na področju dela. Končno se boste znali sprostiti in odmisliti težave iz preteklosti. Čustvene odnose boste želeli urediti tako, da bo prisotne več umirjenosti in dobre komunikacije. Zato boste tudi bolj tolerantni in zaupljivi, kar vam bo koristilo. V začetku decembra boste želeli stopiti stopničko višje, saj boste začutili, da si zaslužite nekoliko več. Želi boste sadove preteklega dela. Svetovali boste tistim, ki se težje znajdejo kot vi. Prav boste storili saj boste med slednjimi pridobili nove prijatelje in zaupnike. V mesecu decembru vas čakajo napornejši dnevi, a se bodo obrestovali do izteka leta.

Vaša srečna števila so 4, 11 in 19.

Horoskop strelec in vaša srečna števila

horoskop_strelec

Konec novembra bo bolj mirno in sproščeno. Več se boste nahajali doma, v krogu družine ali objemu ljubljene osebe oziroma tistih, s katerimi bivate. Posvetili se boste tudi učenju novih znanj, ki ste ga v zadnjem obdobju nekoliko zanemarili. Še posebej v začetku meseca decembra lahko spoznate nekaj, kar vas bo tako pritegnilo, da vas bo čisto prevzelo. Na poslovnem področju bodo stopile v ospredje vaše čudovite kvalitete. Pohvaljeni boste s strani pomembne osebe. Paziti boste začeli na tiste, ki vam pomenijo več, ter se boste posvečali več njihovim pozornostmi in željami. S tem ne boste osrečili samo njih, temveč tudi sebe in svoje počutje.

Vaša srečna števila so 2, 5, in 20.

Horoskop kozorog in vaša srečna števila

horoskop_kozorog

Nek odnos, ki vas močno obremenjuje, boste prekinili še pred iztekom meseca novembra ali najkasneje v začetku meseca decembra. Postavite se zase in začnite s svojo energijo prodirati naprej nekoliko drugače. Ljubljena oseba vas bo posvarila na določene karakteristike, ki so zanjo morda moteče. Če jo boste upoštevali, lahko pričakujete sproščen odnos. Vsi kozorogi boste morali v decembru, nekaj spremeniti in se nekoliko umiriti, nato sledi boljše, lepše obdobje. Ljudi nikar ne izzivajte z drobnimi malenkostmi, saj bi lahko povzročili konflikt in napete odnose. Včasih se v določenih situacijah raje zadržite ali odstranite od vam nepravih ljudi.

Vaša srečna števila so 7, 13, in 15.

Horoskop vodnar in vaša srečna števila

horoskop_vodnar

Z vstopom v december boste želeli marsikaj podrobno pregledati in preizkusiti, preden boste dali nekomu ali nečemu zeleno luč. Najprej boste zmedeni, zaradi energije zvezd, potem se je potrebno hitro zbrati in morda pripraviti kakšno inovativno rešitev. Ugotovili boste, da vam določene osebe v vašem življenju ne stojijo ob strani, ko jih najbolj potrebujete. Sledijo manjša razočaranja. Komunikacija bo v ljubezenskih odnosih tekoča, hitro boste našli skupni jezik, tudi če gre za kočljive teme. Ujeli boste nekaj, pri čemer bi lahko združili prijetno s koristnim. Pripravljeni se boste boriti in marsikaj vam bo šlo od rok povsem gladko, tudi ob zaključku meseca novembra.

Vaša srečna števila so 8, 11, in 16.

Horoskop ribi in vaša srečna števila

horoskop_ribi

Ob koncu novembra, ko vas bodo mikale skrivnosti, zberite pogum in se soočite s svojimi mislimi ter udejanjite, kar si želite, ne bo vam žal. V začetku meseca decembra se vam lahko zgodi, da boste zaradi vpliva planetov čustveno nekoliko nestabilni in kljub argumentom prepričani v svoj prav. Ustavite se in prisluhnite tudi drugi strani, saj boste še tako zoprno situacijo tako veliko lažje rešili. Spremljal vas bo občutek, da čas beži zelo hitro. Večkrat boste pomislili, da bi morali več delati, prihajajo tudi odlične možnosti za zaslužek, ki jih bo vredno izkoristiti. Upirali pa se boste vsemu, kar bi morali delati pod pritiskom, posebno glede delovnih nalog, ki vam niso pisane na kožo. Na področju čustev boste v zadnjih dneh novembra razmišljali zelo pozitivno.

Vaša srečna števila so 3, 14, in 17.

komentarji