Novemberski horoskop in srečna števila

Pozno novemberski horoskop nas tokrat pelje počasi proti prazničnemu decembru, ki velja za najbolj čaroben mesec v letu. Pohitite postoriti še stvari, s katerimi odlašate, da boste lahko decembra sproščeno uživali čas z vam dragimi osebami.

Tudi v tem tednu vam bomo razkrili vaše srečne številke, tokrat smo posameznemu horoskopu dodali kar dve srečni števili.

V kolikor pa bi potrebovali podrobnejšo razlago, pa ne lahko pokličete na telefon 090 30 47.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Horoskop oven

horoskop_oven

V tem tednu se vam ponuja priložnost, da rešite določene poslovne odnose taktno in dokončno. Dodatnih obveznosti si preprosto ne želite, zato si postavite prioritete in energijo usmerite na vam poznano področje. Izkoristite priložnost dodatnega zaslužka in se z novimi energijami sproščeno podajte na svojo pot, ki vam, če boste bliskoviti, prinaša ugodne in zelo realne rešitve. Sila zvezd bo preko vikenda, vplivala na vašo komunikacijo in stopnjo razdražljivosti, ki bo tokrat zelo nizka.

Vaše srečno število je 4 in 9

Horoskop bik

horoskop_bik

V prvih dneh tedna bo stvarnost rahlo zamegljena, saj bo več kot preveč vabil na pregrešne kulinarične dobrote, ki se jih boste seveda udeleževali brez kančka slabe vesti. Za dobro kondicijo poskrbite s hitro hojo in tekom. Delovne obveznosti boste začinili s prijetnim druženjem, kar vam bo pisano na kožo. Pojavili se bodo novi ljudje, z vplivom zvezd in njenih energij pa boste tudi zelo strastni in prodorni, ter če ste samski, pripravljeni na novo zgodbo, ki vam lahko prinese korenite spremembe.

Vaše srečno število je 1 in 5

Horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

V prvi polovici tedna bo vpliv Astrala začinil vašo čustveno plat in vas postavil pred dejstva. Zelo boste občutljivi glede odnosov s partnerjem. Želeli si boste ves prosti čas preživeti v njegovi bližini in ob njegovem dotiku. Pokažite mu ljubezen, vseeno pa čustva še nekoliko brzdajte. Samskim ta mesec ne bo najbolj naklonjen, preganjala vas bo osamljenost, a le do konca meseca, ko se lahko s pomočjo Sonca v in njegovega vpliva sprostite in končno zaživite tako kot si želite le vi.

Vaše srečno število je 7 in 22

Horoskop rak

horoskop_rak

Vsi dogovori, ki so obstali na mestu, bodo v prvih dneh tedna doživeli drugačen epilog. Posebej previdni bodite tisti, ki ste v resni vezi. Ne zapirajte se vase, partner vam bo z veseljem prisluhnil, če se mu boste le dovolj odprli. Pozitivno spremembo bodo opazili tudi prijatelji, ki vas bodo z veseljem vabili v svojo družbo. V čast spremembe sledi nagrada, ki vam bo pomenila ogromno, saj jo po tihem pričakujete že nekaj časa. V zadnjih dneh bo vpliv Sonca prinesel več resnosti in dobre motivacije.

Vaše srečno število je 14 in 28

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Horoskop lev

horoskop_lev

V tem tednu prehajate v veliko boljše obdobje. Počasi se boste s pomočjo vpliva zvezd otresli zagrenjenosti, ki se je lotila vašega osebnega življenja. Občutek, da so čustva zgolj enostranska vas tokrat ne vara, zato poslušajte sami sebe. Prisiljeni se boste spoprijeti z dejstvom, da ne delujeta skladno, vztrajali ste bolj zaradi udobja kot globoke ljubezni. Do konca tedna zaključite vezo zelo korektno ali pa se dogovorite o dodatni možnosti, saj vas vse skupaj že preveč obremenjuje.

Vaše srečno število je 11 in 30

Horoskop devica

horoskop_devica

Dobro razpoloženje vas bo spremljalo v prvi polovici tega tedna. Več možnosti bo po dodatnem zaslužku in za nove začetke, ki vam prinašajo radost in svežino. Sobivanje s partnerjem bo znova všečno in sproščeno. Samski lahko tokrat s pomočjo Venere najdete sorodno dušo s katero lahko izpostavite toplo prijateljevanje z veliko možnosti skupne poti. Spomin na nekdanjo simpatijo se počasi umika vstran, kar vam bo pisano na kožo. Nove dimenzije prihajajo v ospredje konec tedna.

Vaše srečno število je 5 in 25

V

Horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Razmere in odnosi v služi bodo v začetku tedna na meji vzdržnega, težko se boste sporazumeli z okolico in sklenili kakršenkoli dogovor. Ne belite si glave, če vas vaši prijatelji tokrat ne bodo razumeli, kmalu bo na tem področju veliko bolje. Posvetite se uresničevanju že pozabljenih, a tudi ustvarjalnih načrtov. Učinkoviti boste še posebej v zadnjih dneh tega tedna, ko vas bo na čustvenem področju prebudila Venera. Tokrat bosta na prvem mestu sproščenost in spontanost.

Vaše srečno število je 20 in 27

Horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

Prva polovica tega tedna vam ne bo najbolj naklonjena. Napetost se bo stopnjevala, odnosi pa se bodo začeli nekoliko krhati. S svojo nestrpnostjo do drugače mislečih se oddaljujete od rešitve in cilja, ki vam veliko pomeni. Planeti vas bodo s svojo energijo tokrat poskrbeli, da zopet najdete sebe. Po krajšem umiku se boste vrnili bistveno vedrejši in strpnejši. Zaljubljeni si boste prizadevali, da zaljubljenost preide v ljubezen ter da se o razmerju konkretno pogovorite, saj imate občutek, da ste zmedeni.

Vaše srečno število je 8 in 19

Horoskop strelec

horoskop_strelec

V ta teden vstopate polni energije in optimizma. Najbolj se boste razveselili dejstva, da se v vas znova prebujajo močnejša čustva in se vaši ljubezenski načrti odvijajo v želeno smer. Poglobili se boste tudi vase in ne boste se bali čustveno odpreti ljudem, ki jim zaupate. Spremljal vas bo dober občutek za ljudi okoli sebe s katerimi vam bo v veselje komunicirati. Na poslovni plati boste ob koncu tedna osvojili zadeve, ki so vas bremenile in poskrbeli tudi za bolj urejeno finančno plat, ki vas bo tokrat presenetila.

Vaše srečno število je 7 in 12

Horoskop kozorog

horoskop_kozorog

V tem tednu se vam nakazuje veliko dogajanja in zanimivih prigod. Bodite strpni, sicer ne boste zlahka dosegli tako želenega poslovnega uspeha, zato ne dovolite, da skrbi prevladajo. Vidni rezultati v drugi polovici tedna vam lahko ponovno vlijejo pogum in s svežo energijo lahko tokrat nadaljujete strmo proti vrhu. Najlažja pot, da se približate osebi, ki vas zanima je odkrito priznanje, ki sicer ne bo enostavno, vendar vam prinaša čisto vest. Zadnji dnevi v tednu bodo klicali po gibanju in skrbi za odlično počutje.

Vaše srečno število je 1 in 13

Horoskop vodnar

horoskop_vodnar

V prvi polovici tedna boste večkrat presenečeni. Vse se zgodi z namenom, zato ne prehitevajte dogodkov, ker si s tem lahko zopet naložite dodatno breme. Partner se bo ob vas počutil ne koristnega, ker boste vso energijo vložili v delo in sodelavce. Na tem področju boste blesteli, želi uspehe in napredovali. Z odkritim pogovorom lahko ustvarite boljše ozračje. Preko vikenda bo z vplivom Sonca v znamenju, ki prinaša več svobode in samostojnih odločitev, ki bodo nekoga v vaši bližini zelo razveselile.

Vaše srečno število je 7 in 28

Horoskop ribi

horoskop_ribi

V prvi polovici tedna vam bo uspevalo vse, česar se boste lotevali s srcem in ne po sili razmer, spremljali vas bodo tudi ugodni vplivi Zvezd. Druga polovica tedna prinaša nekaj zapletov in nejasnosti. Nekoga ne morete pozabiti, čeprav tega ne priznate, se zatekate v neprepričljive rešitve in sami sebi kopljete jamo. Takšni izhodi so izraz neizživetih strasti in večne ljubezni. S podzavestno dinamiko ga ponovno privabite v svoje življenje in poskrbite tudi za svoje zdravje in dobro počutje na vsakem koraku.

Vaše srečno število je 3 in 20

komentarji