Novemberski tedenski horoskop

Tokrat je horoskopu dodano še vaše srečno število, ki vam je lahko v pomoč, da boste lažje izbrali loto številke.

November se že počasi premika v drugo polovico in mi jadramo proti najbolj prazničnemu mesecu v letu decembru, zato je tudi tokratni horoskop obarvan nekoliko v tej barvi. Nagovarja vas, da si upajte narediti korsk naprej, da boste lahko uživali sadove ljubezni ter osebnih in poslovnih uspehov.

V kolikor pa bi potrebovali podrobnejšo razlago, pa ne lahko pokličete na telefon 090 30 47.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Horoskop oven

horoskop_oven

V tem tednu se vam lahko ponudijo priložnosti za dodaten zaslužek skratka na področju dela in denarja lahko pričakujete kmalu napredek. Tudi sami boste dobivali nove ideje in zamisli, samo potrebovali boste nekoga, da vam vse to pomaga spraviti v zagon. Ker ste po naravi bolj nezaupljivi in morate vse preveriti, boste to vsekakor storili tudi v tem tednu. Vsem samskim se kaže oseba, ki vas že nekaj časa opazuje ampak si nikakor ne upa pristopiti. Zato bi bilo pametno, da tudi vi naredite kakšen korak naprej.

Vaše srečno število je 7

Horoskop bik

horoskop_bik

Vse kar do sedaj niste povsem razumeli ali naredili, se vam bo v tem tednu odprlo.  Nikar preveč ne razmišljate o preteklih dogodkih, saj vas ne vodijo naprej, temveč vas le zaustavljajo pri določenih odločitvah. Potrebno se bo odločiti, kot sami dobro veste, res je že čas da se odločite, kaj je za vas ta trenutek najbolj pomembno. Kakršno koli hitenje vam v tem tednu ne bo koristilo, zato bodite bolj premišljeni ter bolj umirjeni.

Vaše srečno število je 4

Horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

V tem tednu bo vaša energija kar prasketala, zato bi bilo pametno, da nadaljujete počasi in se nikar ne odločajte na prvo žogo. Nikar preveč ne razmišljajte in si ne delajte težav, ki vam dobesedno niso potrebne, saj se boste zaradi tega samo ustavljali. Ko boste pripravljeni videti resnico o sebi in o drugih, vam bo veliko lažje. Ne bojte se, na koncu bo vse tako kot mora biti. V ljubezni pa ta teden ni pričakovati večjih sprememb.

Vaše srečno število je 2

Horoskop rak

horoskop_rak

V tem tednu bo vaša energija kar prasketala, zato bi bilo pametno, da nadaljujete počasi in se nikar ne odločajte na prvo žogo. Nikar preveč ne razmišljajte in si ne delajte težav, ki vam dobesedno niso potrebne, saj se boste zaradi tega samo ustavljali. Ko boste pripravljeni videti resnico o sebi in o drugih, vam bo veliko lažje. Ne bojte se, na koncu bo vse tako kot mora biti. V ljubezni pa ta teden ni pričakovati večjih sprememb.

Vaše srečno število je 5

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Horoskop lev

horoskop_lev

Teden, ki je pred vami bo poln novih smernic, vse česar se boste lotili vam bo uspevalo. Vendar pa morate upoštevati tudi dinamiko in želje drugih okoli sebe. Čeprav se boste nečesa preveč oklepali, vam to v prihodnosti ne bo kaj dosti koristilo. Zato je čas za spremembe in nove projekte tako pri delu, kot v domu. Zatem se boste počutili bolj koristno ter bolj izpopolnjeno in zadovoljno. Na čustvenem področju se tudi sami lahko bolj angažirajte.

Vaše srečno število je 8

Horoskop devica

horoskop_devica

Do sedaj ste že veliko postorili in vaša skrb v tem tednu za nove delovne projekte je odveč.  Lahko se zgodi, da vas nekdo prosi za pomoč, saj imate veliko izkušenj in rade volje boste priskočili na pomoč. Vendar je potrebno, da tudi bolje poskrbite zase in za lastno sprostitev.  Za samske prihaja čas ljubezni, mogoče vas celo preseneti, zato bo potrebno sprejeti določene spremembe in odločitve za naprej. Za vse vezane pa v tem tednu ne bo dosti sprememb, le preko vikenda več pozornosti in ljubečih pogledov od ljubljene osebe.

Vaše srečno število je 1

V

Horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

V začetku tedna si boste lahko delovno malo oddahnili, zato poskrbite za več spanja ter počitka. Sicer boste nekako zadovoljni s tem kar boste videli in občutili, vendar določenega koraka v ljubezni ne boste naredili. Saj imate v svojem srcu drugo osebo, ki vam pomeni največ. Spremembe, ki bodo prihajale vas peljejo v pozitivno smer zato kar pogumno naprej. Le pri pomembnejši ali dolgoročnejši odločitvi bodite vseeno dovolj previdni in ničesar ne sprejemajte na pamet ali na lepe besede. Privoščite si odlično večerjo v dvoje in bosta oba uživala.

Vaše srečno število je 9

Horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

Že nekaj časa kujete načrte in marljivo delate na tem, da bi vam uspelo. Zato se vam lahko vaš trud obrestuje ravno v tem tednu. Bodite bolj sproščeni ter si malo oddahnite, saj ni vse v delu. Posvetite se tudi svojim domačim in ljubljeni osebi, ki vas ljubi ter potrpežljivo čaka na vašo večjo pozornost. V tem tednu bodite le previdnejši v pogovorih z osebami, ki vam pihajo na dušo, saj se le skušajo pohecati z vami. Poskrbite, da se boste saj ob koncu tedna, več ukvarjali z rekreacijo in držite se bolj zdrave prehrane ter pijače.

Vaše srečno število je 6

Horoskop strelec

horoskop_strelec

Nekaj za kar že nekaj časa iščete rešitev, se vam bo v tem tednu le pokazalo v pravi smeri. Predvsem je pomembno da sodelujete in sklepate kompromise ter dogovore. Nikar ne delajte prehitrih zaključkov, saj to ni ravno pametno. Veliko je odvisno od vaše volje, če ste pripravljeni sodelovati ali pa boste obstali na mrtvi točki. Izogibajte se negativnim in konfliktnim ljudem, saj se boste tako veliko bolje počutili ter šli naprej. Za vas je zelo pomembno, da imate ob sebi osebo, ki ji lahko popolnoma zaupate, zato se bolj naslonite na partnerja.

Vaše srečno število je 4

Horoskop kozorog

horoskop_kozorog

Zastavili ste si nove načrte, imate tudi dobre zamisli. Zato lahko v tem tednu na delovnem področju pričakujete napredek, če le ne boste preveč samokritični .Na področju čustvenega življenja boste zopet videli smisel in upanje, da se lahko odnosi popravijo ter poglobijo. Naredite tudi vi kakšno lepo gesto in pokažite ljubljeni osebi , da vam nekaj pomeni. Samskim se obeta nova simpatija, ki lahko preraste v kaj več. Zatorej se obeta kar pester vikend, prepleten z čustvi in ljubeznijo.

Vaše srečno število je 6

Horoskop vodnar

horoskop_vodnar

Do sedaj ste naredili vse kot je bilo potrebno in vaša vztrajnost ter trdo delo vas bo peljalo naprej k uspehu. Zatorej se vam že v tem tednu obeta neka pohvala ali celo kaj več. Poiščite pravi način kako se boste najlažje sproščali, da se vam ne bo vse skupaj poznalo na zdravju. V ljubezni bodite do svojega partnerja le bolj uvidevni in bolj zaupajte, saj vas ljubi. Samski pa boste v tem tednu bolj razmišljali o tisti pravi osebi, ki jo želite srečati in spoznati.

Vaše srečno število je 7

Horoskop ribi

horoskop_ribi

Potrebno je da se držite nekega vrstnega reda, da boste lažje in bolj učinkovito delali. Na tak način vam bo tudi v tem tednu bolje šlo od rok vse, česar se boste v delovnem okolju lotili. Tisti, ki še niste vezani, se boste v tem tednu lahko odločali med dvema osebama. Seveda bi bilo pametno pretehtati vse pluse in minuse pri obeh osebah. Poskusite se družiti z bolj pozitivnimi ljudmi, več bodite v naravi, pijte veliko vode in teden bo zagotovo bolj pozitiven za vas in tiste, ki vas obkrožajo. Ne zapirajte se pred energijo čustev, saj je ljubezen lahko čudovita.

Vaše srečno število je 3

komentarji