Tedenski horskop Astrohiše

Novemberski horoskop nam tokrat obeta izboljšanje tako na področju ljubezenskega življenja in medosebnih stikov, kot tudi na področju financ in poslovnih odločitev. Zajadrali smo proti zimi in zimski čas je tisti, ko nam narava dovoljuje, da se nekoliko več časa posvetimo v prvi vrsti sebi in posledično tudi ljudem okoli nas. Izkoristite ta čas in uredite vse tisto kar mislite, da je potrebno urediti, da boste lahko lažje stopili v novo leto, srečnejši.

V kolikor pa bi potrebovali podrobnejšo razlago, pa ne lahko pokličete na telefon 090 30 47.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Horoskop oven

horoskop_oven

Dogajanje glede finančnega stanja se bo v tem tednu, ko vas bo spremljal vpliv zvezd , pomikalo v pozitivno smer, zato bodo skrbi odveč. V službi boste imeli veliko razumevanja in strpnosti. Partner vas bo razveselil z odkritim pogovorom. Položaj bo še preko vikenda malo oddaljen od takšnega, ki bi bil zadovoljiv, a pomembno bo, da se bo dogajanje pomikalo v pravo smer. Poskusite ločiti zasebno življenje od poslovnega. Ugotovili boste, da vaše težave niso tako resne, kot je sprva kazalo.

Horoskop bik

horoskop_bik

Nikar ne bodite žalostni. Stvari se bodo v sredini tedna začele premikati, vendar ne po naključju, temveč tudi zato, ker ste se vi tako odločili. Tokrat vas bo partner uspel malo iztiriti, a se bosta kaj hitro tudi pogovorila. Dobro bi bilo, če bi bili malce bolj prilagodljivi in bi omilili svoje zahteve in se izognili sporom. Na poslovnem področju prihaja do manjših sprememb v pozitivni smeri. Čez vikend se boste lotili čiščenja na osebnem področju in lahko vam uspe.

Horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Dobro premislite, koliko in kako boste v tem tednu še zapravljali. Na obveznosti v službi boste gledali iz realnega vidika. Imeli boste veliko samozavesti. Iz svoje kože ne boste mogli prehitro. Imeli boste najboljše razloge, da gledate na obveznosti iz pravega vidika. Spremembe vam bodo prinesle veliko samozavesti in motivacije. Zaradi številnih obveznosti boste obremenjeni. Zaupni pogovor bo konec tedna odprl stare rane. Vendar morate iti preko tega, da bi ohranili to, kar imate.

Horoskop rak

horoskop_rak

Nenehno pritoževanje vam ne bo prineslo nobenih sprememb, saj boste morali sami poskrbeti, da se bo kaj spremenilo. Rešili boste pomembno finančno zadevo iz preteklosti. Delali boste malo več in se vam bo obrestovalo. Na čustvenem področju vas bo konec tedna razveselila dobra novica s strani vam drage osebe. Počasi se boste morali odločiti za večjo spremembo, saj ste obtičali na točki, ko se vam odvijajo ponavljajoče se stvari. Zato le poskrbite za prave spremembe.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Horoskop lev

horoskop_lev

Pred vami bo ta teden prisoten nekdo, ki bo znal ceniti vaš trud. Napredovanje vas bo razveselilo in k dejavnosti, ki ste jo nekoliko zanemarili, se boste vrnili v velikem slogu. Pravzaprav sploh ne bo občutiti, da je vmes prišlo do zatišja. V službi se boste počutili sproščeno in zadovoljno, kot že dolgo ne. Zaradi številnih obveznosti pa boste v preko vikenda na področju ljubezni malce obremenjeni, vendar lepa beseda, lepo mesto najde. Zato se le malo bolj potrudite.

Horoskop devica

horoskop_devica

Ker ste v zadnjem času veliko gledali nase, bo vaše zdravje ta teden zelo stabilno. Energije astrala vam bdoo pričarala neverjetno energijo, ki jo boste trošili s športnimi aktivnostmi, ki bodo blagodejno vplivale na vaše telo. Pri pripadnicah ženskega spola, ki ste bolj občutljive, se lahko konec tedna pojavijo težave s prehladom. Kombinacija planetov vas bo čez vikend naredila nekoliko labilne in nesigurne vase, zato so možne manjše blokade na psihičnem področju, ki pa jih boste hitro odpravili.

Horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

V tem tednu boste zelo obremenjeni s poslovnimi zadevami in zaradi številnih obveznosti boste enostavno pozabili na nek dogovor. Ker tega ne boste storili namenoma, vam bo nekdo ponovno spregledal vašo raztresenost. Ohladitve v partnerstvu bodo doživele nekaj sončnih dni, v katerih boste z nekaj pameti in politike uredili odnos po svoje. Poglejte resnici v oči, soočite se z nastalo situacijo. Preko vikenda boste prišli do večjega spoznanja, da ste v bistvu sami s sabo zadovoljni.

Horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

Ozračje bo v tem tednu stresno in nemirno, zato si privoščite sprehod v naravi ali druge oblike sproščanja. Koristilo vam bo in takoj boste boljše volje. V drugi polovici tedna boste večino svojega časa preživeli v družbi dobrih prijateljev. Nahajate se v obdobju, ko se vam obetajo spremembe. K dejavnosti, ki ste jo nekoliko zanemarili, se boste vrnili samozavestno. Zaupajte bančnemu uslužbencu, kajti njegov nasvet vam bo prišel prav. Pomoč sodelavca vam bo pomagala do napredovanja. Ne bodite trmasti.

Horoskop strelec

horoskop_strelec

Prva polovica tedna bo obarvana s financami, saj boste morali neko zadevo na vsak način izpeljati. Nekdo vam bo znal prisluhniti in skupaj bosta našla rešitev. Izkoristili boste veliko ugodnost pri sklepanju pogodbe. Z veliko bojevitostjo se boste vrgli v neko delo, ki pa ne bo tako hitro obrodilo sadov. Ne obupajte, vseeno se bo splačalo. V zadnjih dnevih tedna bodite pozorni na svoje zdravje in jejte bolj zdravo ter se več gibajte na zraku.

Horoskop kozorog

horoskop_kozorog

Ohladitve v partnerstvu ter na poslovnem področju bodo doživele nekaj zoprnih dni, v katerih boste z nekaj iznajdljivosti in svojim načinom uredili odnos po svoje. Strahovi, ki vas že dalj časa mučijo, se bodo poznali pri slabšem počutju. Tudi na finančnem področju se boste še posebej v prvi polovici tedna nekoliko težje odločali, kaj je prav in kaj ne. Uporabite svoj šesti čut. Na področju financ vas čaka konec tedna manjše presenečenje, ki vam bo še dolgo časa ostalo v lepem spominu.

Horoskop vodnar

horoskop_vodnar

Dogajanje glede finančnega stanja se bo pomikalo v pozitivno smer, zato bodo skrbi odveč. V službi boste imeli veliko razumevanja in strpnosti. Sodelavec vam bo nakazal, kako bi se on lotil vaše težave. Poslušajte njegove nasvete in ne bodite trmasti, ker so lahko posledice negativne. Kar se tiče ljubezenskih zadev, bo zanimiva predvsem druga polovica tedna, ko se boste končno odločili, kaj si v resnici sploh želite. Naredite nekaj več za svoje zdravje, v nasprotnem primeru se vam na tem področju obetajo težavice.

Horoskop ribi

horoskop_ribi

Vaše psihično stanje in počutje se postopoma izboljšujeta, zato bo prva polovica tedna obarvana s prijetno energijo. Ukvarjali se boste z adrenalinskimi športi in preizkušali svoj tekmovalni duh. Pozorni bodite na glavo in zobe, saj je v vaših zvezdah zapisano, da ste včasih nekoliko nerodni. Čez vikend vam energija prinaša boljšo odpornost. Tisti, ki ste bili deležni kakšnega posega, pa boste hitro okrevali. Bodite pozorni na manjše bolečine, saj so lahko znak, da vaše telo kliče na pomoč. Poskusite biti bolj optimistični.

komentarji