TEDENSKI HOROSKOP ASTROHIŠE

Tokratni pozno jesenski horoskop nam bo postregel s tranzicijo v zimsko obdobje, ki je dobro za marsikatero spremembo. Tako, kot se narava pripravlja na zimsko preobrazbo, se moramo pripraviti tudi mi ljudje, da bomo v tem mirnem zimskem obdobju nabrali dovolj moči in energije za premagovanje novih ovir, tako čustvenih, poslovnih, kot tudi ljubezenskih.

V kolikor pa bi potrebovali podrobnejšo razlago, pa ne lahko pokličete na telefon 090 30 47.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Horoskop oven

horoskop_oven

Mnogi se bodo v tem tednu zavedali, da ste borec po naravi, vendar je vseeno sedaj pravi čas, da pričnete bolj sodelovati z vesoljem. Čustva so vam na voljo kot vodnik in so sedaj močneje na vaši strani, saj se je oktobrska zvezdna energija nahajala v vašem znamenju. Zaradi slednjega pojava je možno, da se bolj intenzivno ukvarjate z notranjimi vprašanji osebne identitete. Bodite pripravljeni globlje raziskati svoja čustva, da boste hitreje našli jasnost in namen le teh. Častite vse dobro brez, da bi pri tem izgubili svojo glavo in razum. Bodite izrecno previdni okoli 21. oktobra, pri poslovnih dogovorih.

Horoskop bik

horoskop_bik

V oktobru je na vaši strani energija sreče, ki vam bo odprla kar nekaj lepih poti, vendar bodo slednje odvisne le od vaših odločitev. Namesto da iščete možnosti in priložnosti za zmenke, moč in pozornost, poskusite sprva postati najboljša verzija samega sebe. Dober način, kako doseči odličnost v vašem življenju je, da jo doprinesete sami, ter tvegate v imenu ljubezni. Sreča je ta teden lahko na vaši strani, pomembno pa je predvsem, da si smiselno postavite prioritete. Zato bodite z mislimi pri stvari, ki se jo boste lotili in jo želeli realizirati.

Horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

V kolikor vas stvari motijo in niso povsem v sozvočju z vami in vašim okusom, se zavedajte, da kar vas trenutno pesti, je hkrati tudi vaša najboljša preizkušnja. Zato je pomembno, da si vzamete čas zase in za druge. Če ste zadnje čase bolj v rutiniranem načinu življenja, boste lahko soočeni z vsem tistim, kar morda v vašem življenju ne deluje. Morda boste v tem tednu morali spremeniti svoje ustaljene navade ali poglede na delovno življenje ter na vse tisto, kar vas moti. Pot do življenja, ki ga ljubite, je s primernimi odločitvami in zdravimi kompromisi pravilna.

Horoskop rak

horoskop_rak

Povsem spontano je, da postanete zaščitniški in zavarovani vase, ko vas nekaj jezi, četudi to morda ni produktivno ali zdravo za odnose. Stremite k temu, da v tem tednu ostanete prisotni v vseh valovih čustev. Polna luna, ki se bliža, je lahko nekoliko nadležna za vaše odnose in način na katerega bolj bliskovito odreagirate. Zato bodite bolj odprti, da vidite stvari iz druge perspektive, saj boste tako v zahvalo pridobili več dobrega, tudi v odnosih. Iščite notranji mir, ne moč ali dokaz, da imate prav, četudi morda nimate vedno. Vaši odnosi rabijo najbolj sočutno verzijo vas samih.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Horoskop lev

horoskop_lev

Zelo veliko se bo v tem tednu dogajalo okoli vas, zato je to odličen čas, da zaključite z danimi projekti, še bolje pa je, da se doma nekoliko tudi spočijete. Zvezdno nebo v tem tednu bo kot nalašč, da investirate svoj čas tudi v družinsko življenje. Ne glede na to, ali to počnete z olepševanjem vašega domačega prostora, kultiviranjem složnejših odnosov v družini, lahko ta teden naredite ogromno. Postavite temelje za trajnostno srečo v ljubezni in v odnosih z domačimi ter prijatelji.

Horoskop devica

horoskop_devica

Trenutno vas morda mika, da bi se ognili spremembi, vendar to trenutno ni priporočljivo. Morda je lahko zastrašujoče spremeniti dinamiko in pristope v vašem življenju, ki je botrovala nastanku določenih navad, pa četudi te ne delujejo v vašo dobrobit. Polna luna vas bo nagovarjala, da opustite škodljive navade. Ne potrebujete vedeti, kaj se skriva v vaši prihodnosti, da lahko povsem opustite slabo preteklost. Ta teden ni primeren čas za načrtovanje prihodnosti, ampak bolj za čiščenje vsega starega, kar vam več ne služi ter vas samo obremenjuje.

Horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Vaši odnosi bodo v tem tednu zagotovo vir intenzivnosti in dinamike. Čas je, da se soočite z dejstvi. Če ste nesrečni ali se ne počutite vključeni v odnose z ljudmi okoli vas, se boste težko neprestano pretvarjali. Polna luna je za vas priložnost, da vidite stvari takšne kot so ter da se jim smiselno tudi prilagodite. Če tega ne boste storili zdaj, se v tem mescu lahko ujamete v igro nevšečnosti, moči nadvlade in zmedenih čustev, ki vam ne bodo koristila. Bodite sami sebi vodilo in s tem boste prepričali v najbolje tudi druge.

Horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

Energije zvezd vas bodo dodatno podpirale pri premikanju stvari naprej, ki so bile predtem morda dolgo časa zaustavljene ali zlomljene. Edino opozorilo, ki ga bi bilo smiselno upoštevati je, da ne hitite s svojimi odločitvami. Luna vas lahko navdihne tudi k temu, da greste po daljši poti do cilja. Vendar, če boste na prvo mesto postavili svojo resnično srečo, ste lahko prepričali, da delujete v smer tega, kar si želite, pa se bodo stvari zagotovo odvijale v vašo dobrobit. Pri materialnih dobrinah bodite bolj racionalni, da vam ne zmanjka zalog.

Horoskop strelec

horoskop_strelec

Namesto, da se izogibate temu, kar vas muči in vam je težko, se raje soočite z dejstvi zdaj in takoj, za vse kar potrebujete. Če se ne počutite dovolj povezani s svojo družino, se srčno vprašajte, kaj se trenutno dogaja z vami in kaj si resnično želite. Zato sami stopite v akcijo in naredite vse tisto, kar si iskreno želite. Podrobno si tudi poglejte in sprevidite, kako ste sodelovali pri stvareh, ki vas trenutno težijo, naj to prižge ogenj v vas, da izpeljete zaželene spremembe, ki vas bodo osrečevale ter vodile na prej v vašem življenju.

Horoskop kozorog

horoskop_kozorog

Morda boste imeli ta teden občutek, da je vaš položaj nenadzorovan, vendar je to le vaš izziv, predvsem v ohranjanju sočutja v težjih trenutkih ter delovanju s tega vidika za naprej. Ta teden bo morda bolj čustveno naporen, a bo na koncu bolj optimističen ter bolj zdrav. Resnična moč ne izhaja iz prevlade, ampak iz sodelovanja z drugimi, brez da bi pri tem lahko izgubili ali ogrozili svoj notranji mir. Več poguma, vztrajnosti in odločnosti boste pokazali drugim ter jih s tem prepričali, da zmorete še marsikaj doseči.

Horoskop vodnar

horoskop_vodnar

VODNAR Morda vas bo mikalo, da bi izrekli stvari, ki jih ne mislite in jih nato ne morete vzeti nazaj. Želite si več svobode, vendar naj ta ne pride na nepravi način. To je izredno pomembno v tem tednu, da se prepričate, da bodo vse vaše odločitve v sozvočju z vašimi prepričanji. Zavedajte se, da ne rabite imeti vse predhodno pripravljeno, preden lahko svoje navdušujoče ideje delite tudi z drugimi. Prizadevajte si, da svoje odnose zgradite s čustvenim vključevanjem in ne suhoparnim obveščanjem drugih ter bodite sami sebi vzgled.

Horoskop ribi

horoskop_ribi

Če se osredotočite na to, kar si ne želite, vam to zagotovo ne bo pripomoglo dobiti, kar si iskreno želite. Kadar preveč pozornosti posvečate temu, kar vam primanjkuje, lahko ponavljajoča pozornost postane nezavedna okrepitev tega. Zato bodite hvaležni za stvari, ki jih avtentično cenite v svojem življenju. Ta teden preživite nekaj časa, da svojo energijo uskladite s tem, kar se za vas dogaja navdihujočega in pozitivnega. Lahko si ta teden ustvarite pogoje, ki jih želite doseči ali realizirati in zagotovo vam bodo uspeli. Blaginja ni v materialnih dobrinah ali dosežkih, temveč v vašem srcu.

komentarji