Veliki Majevski horoskop za jesen

Veliki Majevski horoskop nas tokrat vodi v jesen in nam obeta mnogo zanimivih preobratov na bolje. Pretekli čas, nas je vse nekako zaznamoval in pustil v nas grenki priokus tistega, čemur smo v časih rekli normalno življenje.

Obetajo pa se nam boljši časi. To pa zato, ker smo sami sebe utrdili in postali smo močnejši kot družba, kar pomeni, da smo pripravljeni na nove izzive in nove zgodbe.

Vabimo vas, da preberete svoj Majevski horoskop in naj vam bo vodilo ter pogumna nota za boljši jutri.

Vaša Numerologinja Anka in ekipa Astrohiše

Chen: 2. januar – 21. Januar

Še pred iztekom meseca septembra boste želeli nekaj spremeniti v službenem okolju, vendar se bodo dodatne možnosti za ta projekt odprle šele konec novembra. Pri slednjem vas bodo podpirali tokovi vzhodne strani neba, zato bo tudi finance manj obremenjene, kot je sprva kazalo. V čustvenih odnosih vas bo podpirala energija nočnega metulja, ki vas bo vodila v boljšo komunikacijo s sorodniki in prijatelji. Ljubezen bo na vrhuncu od sredine oktobra dalje. V denarnem okolju pa boste morali še malo počakati, saj se pripravljajo nove finančne možnosti, a šele proti koncu leta. V ljubezni bi se bilo modro malo bolj potruditi, saj vas ima neka oseba resnično rada ter od vas pričakuje več pozornosti in nežnosti. Za metulja je značilno, da je njegova narava nežnejša, a tudi pogumna in zato zna poiskati prave rešitve zase in za svoje bližnje.

Yax: 22. januar – 10. februar

V drugi polovici meseca septembra boste izvedeli za možnost neke spremembe na vašem delovnem področju. Vendar vas vplivi vzhoda pri slednjem malo zavirajo in bo potrebno počakati do izteka meseca, ker bo takrat za vas ta službena zadeva ugodnejša. Še bolj se boste v mesecu oktobru trudili za boljše odnose v družinskem krogu in prav tako med prijatelji, saj vas bo vodil duh ptice. Z nekom, se boste končno lahko pogovorili, kot je potrebno oziroma z vaše strani željeno. S srčno osebo, ki vam je najbližja, se potrudite in ponovno boste začutili pravo strast in ljubezen do nje.  Ptica zna biti skromna kadar je to potrebno, a zna nadoknaditi zamujeno, ko se ji le prikaže prava priložnost, ne pozabite tega. Zato se prenehajte obremenjevati z preteklimi situacijami, ter bolj prisluhnite svoji intuiciji, ki vam že sporoča, da se bodo stvari premaknile v želeno smer.

Sac: 11. februar – 2. marec

Vplivi južne strani neba vas bodo do pričetka oktobra vodile v  razmišljanje o službenih spremembah, kar bo dobro vplivalo na vaše trenutno situacijo. Saj se z nečim še vedno preveč miselno ukvarjate. Odnosi v domačem in prijateljskem krogu se bodo postopoma krepili, zato bo mesec oktober na vaši strani. V ljubezni boste strmeli k spremembi na bolje, saj vas bo podpiral duh žabe in sprejeli boste neko odločitev, še do izteka meseca oktobra.  Zatorej ali se boste bolj potrudili za ljubljeno osebo ali pa boste razmišljali o spremembi na čustvenem področju. Ne glede kako se bo vaše srce odločilo je najpomembneje, da ne bo nihče ostal preveč čustveno ranjen. Saj vas srčna iskra še vedno vleče k določeni osebi, ki jo imate, a želite le nekaj malih sprememb, da bi bilo čustveno razmerje boljše. Žaba ima veliko potrpljenja, a se zna tudi hitro obrniti, ko je to potrebno.

Keh: 3.marec – 22. marec

V vašem delovnem okolju še vedno vztrajate na spremembah, ki pa bodo možne šele v mesecu novembru, s podporo južnih energij.  Zato lahko pričakujte še do izteka meseca oktobra prve želene informacije, v povezavi s spremembami na delovnem področju.  Duh čebele vas bo še naprej zvesto podpiral v čustvenih odnosih z  ljubljeno osebo, domačimi in prijatelji. V ljubezni pa boste morali nekaj spremenit Namreč, ko se nekaj v ljubezni kopiči, se pojavi klic po spremembi, takrat se je potrebno ustaviti, pogovoriti, izraziti svoje želje in potrebe ter zatem nadaljevati. Le tako je možna gradnja boljšega in trdnejšega partnerskega odnosa, medsebojnega zaupanja ter rasti do osebne sreče. Ko vas nekaj moti in vas pri tem podpira pridni duh čebele ne boste odnehali in do izteka meseca novembra boste razčistili, kar vas bremeni v ljubezenskem odnosu. Zatem se bosta oba počutila bolj ljubljeno in varno v vajinem ljubezenskem odnosu.

Mac: 23. marec – 11. April

Energije južne strani neba vam bodo krepile moči po delovnih navdihih in spremembah, ki se bodo začele obračati v pozitivno smer v mesecu oktobru. S slednjim boste dosegali boljše poslovne rezultate in s tem pričeli kmalu razmišljati tudi o manjših finančnih spremembah. Duh kuščarja vas vztrajno varuje pred napačnimi odločitvami v čustvenih povezavah, zato se ljubezenski, družinski in prijateljski stiki lahko lepo razvijajo. Medtem, ko ste v ljubezenskem odnosu včasih malo nesigurni, se sočasno le zavedate, da imate ob sebi osebo, ki ji lahko popolnoma zaupate. Kuščar vas vodi, čeprav se vam zdi včasih, da prepočasi, se morate vseeno zavedati, da vas usmerja v želeno smer, ki zahteva več časa in potrpljenja. Zato pri vas ni bojazni, da bi klonili pred preizkušnjami, ki vam jih življenje še pripravlja. Ste tihi borec, a na kocu pridete do uspehov, kot je skrito v naravi kuščarja.

Kankin: 12. april – 1. maj

Na vaši delovni poti vas bodo spremljali vplivi južne strani neba, da boste končno lahko opravili službene spremembe h katerim strmite že nekaj časa. Zatem pa bo sledil premislek do sredine meseca oktobra, nakar se vam bo odprla neka nova delovna priložnost, ki jo boste lahko realizirali do izteka meseca novembra. Zato se lahko v teh dneh lotite priprav, ki bodo druge prepričali, da imate prav, da je za vse tako najbolje. V mesecu oktobru pa vas bo še dodatno podpiral duh sokola na vašem zasebnem področju. Tako boste bolj sproščeni v odnosih z domačimi, prijatelji in tudi z ljubljeno osebo. Sokol vas vodi, a ne pozabite, da je zelo pogumen in hiter pri svojih odločitvah. Slednje vas lahko včasih zavaja pri vaših odločitvah, zato ne hitite, temveč prej razmislite, kaj si v resnici želite.

Muwan: 2. maj – 21. Maj

Tudi v jesenskih mesecih, ki so pred vami, vam duh vodne kače narekuje, da se ne oprijemate preteklosti, temveč, da si postopoma gradite prihodnost, ki vam bo prinesla želene rezultate, če boste le dovolj vztrajni. Le na tak način boste do izteka meseca novembra lahko pričakovali pozitivne spremembe na vseh vaših življenjskih področjih, v nasprotnem primeru pa bolj težko. Sami dobro veste, da nihče ni popoln, pa tudi sami niste. Zato imejte v mislih tudi kompromise takrat, ko so le ti potrebni. Duh vodne kače pa vas bo tudi v ljubezni spodbujal, da se z ljubljeno osebo ponovno bolj zbližate. Seveda se boste morali tudi sami malo bolj potruditi, saj za vsako ljubezen sta potrebna dva.

Pax: 22. maj – 10. Junij

Energije južnih strani neba so do konca meseca novembra na vaši strani in vas bodo energijsko podpirali v vašem okolju, čeprav še ne bo vidnih večjih sprememb, ne smete obupati. Zato lahko svoje zamisli le postopoma realizirate ter sprejmete tudi nove delovne ideje, ki vam bodo prišle že v mesecu oktobru. Domači in prijatelji pa od vas  še vedno pričakujejo več druženja, več pogovora in več vaše pozornosti nasploh, pri slednjem vas bo močneje podpiral duh jaguarja. Jaguar mogoče deluje s svojim gibanjem bolj počasi, a skoraj vedno ujame svoj plen. Zato vas opozarja, da sami tudi  lahko več doseže, a včasih bolj s potrpežljivostjo. Na poti ljubezni se vam energije ljubezni odpirajo in zato boste svoja čustva še okrepili, v svojem čustvenem odnosu z ljubljeno osebo že z koncem meseca septembra.

Kayab: 11. junij – 30. junij

S severa prihajajo nove, sveže energije in spodbujale vas bodo k premikom na vašem službenem področju. Zato se boste še do izteka meseca septembra, odločili za nek posloven pogovor. Tako boste prijetno presenečeni  že v mesecu oktobru, ko boste dobili pozitivno informacijo, ki vam bo omogočila delovne premike na prej. Zato boste tudi na zasebnem in predvsem čustvenem področju bolj sproščeni ter bolj komunikativni. Pri vsem vas bo vodil duh želve, ki vas bo usmerjal k pravim odločitvam, da bi lažje dosegli želene cilje. Vendar pa vseeno racionalno trošenje denarja ne bo odveč, saj ga boste še krepko potrebovali za vse svoje projekte v prihodnosti. Želva se sicer lahko premika tako počasi, kot hitreje, slednje pa je odvisno le od vaših pametnih odločitev.

Kumku: 1. julij – 20. Julij

Pri vašem idejnem zaostanku, vam bodo tokrat priskočile na pomoč energije severa ter vas postopoma vse do izteka meseca novembra, usmerjale na pravo pot. Zato ne izgubljajte svoje notranje moči, ki jo boste v prihajajočih se mesecih še krepko potrebovali. Pretekle in nepomembne zadeve pustite za seboj, ter se bolje posvetite svoji sedanjosti in prihodnosti, saj boste le na tak način storili nekaj dobrega zase in za vse, ki vam nekaj pomenijo.  Bodite bolj sami sebi vodnik v življenju ter si naposled le zaupajte bolj, da boste do izteka meseca novembra lahko želi že prve pozitivne spremembe. Duh krokodila deluje navidezno počasi, a zna biti presenetljivo hiter, ko se odzove. Zato bodite v življenju bolj racionalni v vseh pogledih, ki jih življenje pričakuje od vas, le tako boste našli svoj notranji mir in zadovoljstvo.

Wayeb: 21. julij – 25. Julij

Na vašem delovnem področju vas bodo energije severa vdano spremljale, zato bodo vaša pričakovanja malce upočasnjena pred samo realizacijo. Vendar slednje ne pomeni, da se le ta ne bi mogla doseči do izteka meseca novembra. Le bodite tokrat bolj vztrajni, bolj samozavestni in bolj objektivni, da boste le dosegli želene spremembe. Duh velike kače vas spremlja, vas bodri, a včasih ne slišite njegovih namigov, ker ste prepričani v svoj prav, ki ni vedno najboljši. Torej se bolj iskreno odprite in bolj zaupajte tistim, ki vam nekaj pomenijo ter vas ljubijo in spoštujejo. Bodite sami sebi vzor in spoznali boste, da lahko marsikaj dosežete prej in marsikaj spremenite v odnosih z domačimi, prijatelji ter vam drago osebo. Ne prepuščajte se samoumevnim in brezplodnim mislim, ki vas le zaustavljajo na vaši življenjski poti.

Pop: 26. julij – 14. Avgust

Duh pume vas bo tudi v jesenskem obdobju vodil, s svojo močno energijo ter vas podpiral na vašem delovnem in zasebnem področju. Čeprav se bodo morda določeni delovni projekti zaustavljali, to še ne pomeni, da ne bi kasneje mogli biti, še vedno  uspešni. Saj se tudi puma giblje bolj lenobno, vse dokler nima interesa hitrega odziva in tudi v poslu bo tako do izteka meseca oktobra, vendar pa to ne pomeni, da bi morali obupati ali, da se zadeve postopoma ne bodo rešile v vaš prid. Zato ta čas izkoristite bolj za stike in obnovo odnosov v domačem in prijateljskem krogu. V ljubezni pa boste ta jesenski čas morali narediti manjše poteze, ki bodo privedle do boljšega medsebojnega zaupanja z vašo ljubljeno osebo. Le na tak način bo vajin ljubezenski odnos bolj stabilen in bolj ljubeč. Duh pume vas bo podpiral tako v ljubezni, kot v službenih zadevah, le pri financah bodite to jesen bolj modri.

Wo: 15. avgust – 3. September

Energije vzhodnih strani neba vas bodo usmerjale k neki službeni spremembi, o kateri ste že pred časom razmišljali. Zato je pravi čas v mesecu oktobru, ki vam lahko omogoči želene pozitivne spremembe, če boste le znali pravilno pristopiti s svojimi idejami, predlogi ali čim drugim. Duh gorske kače vas bo v ljubezni motiviral pri vaši ljubljeni osebi in odločili se boste za trajnejši čustveni odnos v tem jesenskem obdobju, kar je za vas tudi dobro. Gorska kača je ležerna, a ko se zgane zna biti zelo odzivna, taka je tudi vaša notranja energija. Zato v mesecu oktobru in novembru poskrbite za boljše odnose v domačem in prijateljskem krogu. Saj vas vaši najbližji in prijatelji znajo podprete, če ste le do njih malo bolj pozorni. Nič ni nemogoče za duha gorske kače, ki je velik bojevnik, katerega lahko poiščete tudi sami v sebi.

Sip: 4. september – 23. September

To jesen lahko končno pričakujete nekaj sprememb, vendar bo postopoma prihajalo do njih, na delovnem področju, saj vas bodo vse do izteka meseca novembra spremljali vplivi južnih energij, ki vam bodo prinašali postopno, a močnejšo energijo, s slednjo boste pričeli delovati bolj odločno ter samostojno. Naposled boste razbremenili tudi svojega duha, vodnega pajka, ki bo ponovno zaupal vašim odločitvam in vaši notranji moči. Namreč vodni pajek se premakne v temnejši del, pod kakšno skalo ter čaka svoj plen, kar pomeni, da zna biti potrpežljiv in pogumen, kar pričakuje tudi od vas. V ljubezni se v teh jesenskih mesecih potrudite toliko, kot pričakujte od ljubezni z vašo ljubljeno osebo. Torej več boste vložili svojih čustev, več jih boste tudi sami prejeli.

Sotz: 24. september – 13. Oktober

Energija duha ribe vas bo spremljala v teh jesenskih dneh, ki so pred vami in bodite bolj sproščeni, saj se vam obetajo tudi lepe spremembe. Zato boste lahko že v mesecu oktobru prejeli neko pozitivno informacijo v povezavi z vašim delom. Energije zahoda vas bodo spomnile na neko dano obljubo ali željo, ki je še niste uspeli uresničiti v vašem ljubezenskem odnosu. Sedaj v teh dneh, do izteka tega meseca, boste imeli idealno priložnost, da končno to tudi storite. Slednje se vam bo v ljubezni resnično obrestovalo in z ljubljeno osebo se bosta oba počutila bolj sproščeno in bolj ljubljeno v jesenskih dneh. Duh ribe je včasih nepredvidljiv, saj plava po svoje, a vendar pazi, da se s tokom ne izgubi. Tako je tudi v življenju samem, ne sme dovoliti sprememb, ki bi vam onemogočile vaš osebni napredek ali osebno zadovoljstvo.

Sec: 14. oktober – 2. November

Energije zahodnih smeri neba vas bodo vse do konca meseca novembra, kljub nastali situaciji, varovale pred napačnimi odločitvami v vašem službenem okolju. Zato ste lahko bolj sproščeni in lahko si vzamete tudi trenutek časa za krajši predah. Čeprav vas v mesecu oktobru čaka nekaj novih delovnih izzivov, ki vam lahko postopoma tudi koristijo in celo omogočijo boljše denarne prilive. V ljubezni vas podpira močan duh medveda vse do izteka jesenskega obdobja, zato bosta z ljubljeno osebo lažje ter tekoče reševala manjše zastoje v vajinem odnosu. Vendar bi bilo vseeno dobro poskrbeti za kakšno spremembo skupnega sproščanja. Zato izkoristite proste urice za uživanje z ljubljeno osebo, družino ter tudi dobrimi prijatelji. Vsak trenutek šteje ter je neponovljiv, ko ga enkrat izpustite.

Xul: 3. november – 22. November

Vse do izteka jesenskega časa vas bodo energije vzhoda spremljale pri vaših službenih projektih, katere pa žal ne boste mogli v celoti realizirati,. Zaradi nepredvidenih sprememb, ki se obetajo oktobra in del novembra ter niso vezane na vaše odločitve. Vendar je z vami močan duh volka, ki vam bo pomagal tudi pri zahtevnejših spremembah, nalogah ali ciljih. Ko imate močno voljo v sebi za vas ni nič ne mogoče, le včasih se situacije obrnejo v nepredvidljivo ali daljšo pot, ki pa je na koncu za vas vseeno uspešno zaključena. Vetrovi vzhoda bodo v vaš ljubezenski odnos v oktobru vnesli nekaj dvomov, s katerimi boste morali opraviti bolj taktično in ne preveč direktno, da se ne bi preveč zamerili svoji srčni osebi. Zato bodite bolj mirni ter bolj zaupajte svoji intuiciji kot komu drugemu, ki vas bo želel po nepotrebnem vznemirjati.

Yaxkin: 23. november – 12. December

Energije vzhodnih smeri neba vas bodo podpirale vse do izteka jeseni ter vam krepile vaše razmišljanje o novih delovnih projektih. Na slednjih boste v sredini meseca oktobra pričeli delati intenzivneje, kar se vam bo tudi v zimskem času obrestovalo. Duh orla pa vas bo tokrat podpiral na vašem ljubezenskem področju in vas bo bolj potiskal k vaši srčni osebi. Zato boste od sredine oktobra bolj dejavni, pozorni in bolj romantični tudi v odnosu z ljubljeno osebo, katera vam bo v enaki meri vračala čustva. Orel ima ogromno energije, poguma in zna biti zelo hiter, vse to nosite tudi sami v sebi, le pravilno morate znati koristiti te prednosti v svojem življenju. Bodite zvesti sebi, a sočasno prisluhnite tudi drugim ter še le za tem sprejmite svoje odločitve. Le na tak način boste znali vedno ubrati pravo smer za doseg svojih ciljev.

Mol: 13. december – 1. Januar

Na vašem delovnem področju se bodo delovne obveznosti krepile vse do izteka meseca novembra, a bo kar nekaj neželenih sprememb katerim se boste morali znati hitreje prilagoditi, da boste na koncu dosegli želene rezultate. Zato ne smete že v štartu nekaj zavračati, kar je za vas lahko na koncu dobro. Vplivi zahoda vas bodo v jesenskem obdobju spremljali ter vam krepili vašo notranjo moč in voljo. Močni duh geparda vas bo vodil v vašem čustvenem življenju ter vas spodbujal k boljšim odnosom z domačimi in prijatelji. V ljubezni pa vam bo v mesecu novembru krepil vašo ljubezensko iskro do vam drage osebe, ko boste imeli nekakšne nepotrebne dvome, ki jih lahko povzroči oseba, ki ni vredna zaupanja. Zato bodite pripravljeni ter ne dovolite sebi in ljubljeni osebi nepotrebnih skrbi.

Lepo jesen vam želim,

vaša numerologinja Anka.

komentarji