EGIPČANSKI TAROT – HORUSOVO ŽEZLO

EGIPČANSKI TAROT – KARTA HORUSOVO ŽEZLO

Kaj vam napoveduje karta HORUSOVO ŽEZLO? Poglejte opis in spoznajte svoje priložnosti, ki vam jih nudi ta mistična karta iz starodavnega sveta Egipčanov.

SPLOŠNO: Pred vami se bo kot strela z jasnega nepričakovano pojavila nova pot v vašem življenju. Prav tako je pred vami obdobje velikih dogodkov in sprememb. Dobili boste tudi ustvarjalno priložnost. Karta vam svetuje, da izkoristite energijo in navdušenje, ki ju ta priložnost prinaša ter ju uporabite kot prvi korak k vašim najglobljim sanjam in željam, kakršnekoli že so.

LJUBEZEN: V prihajajočih dneh boste mnogi prekipevali od sveže zaljubljenosti, kajti imeli boste vso potrebno podporo kozmičnih energij, da spoznate svojo dušo dvojčico. Vodeni boste, da boste lahko ob pravem času na pravem mestu, ko bo prišlo do vajinega srečanja ali spoznanja na fizičnem nivoju. Nova zaljubljenost bo dobesedno v zraku tudi za vse tiste med vami, ki ste že v partnerski zvezi, kajti med vama bo zavel svež veter medsebojne privlačnosti in strasti. Nek dogodek vaju bo še posebej zbližal ter zgladil vajina morebitna pretekla nesoglasja, prav tako pa bosta čutila bližino drug drugega že telepatsko, kar vaju bo še posebej notranje osrečevalo in izpolnjevalo.

KARIERA: Na vašem kariernem področju vam bo dana nova priložnost, mnogi boste tako pričenjali z novim projektom, ki vam bo v prihajajočem dolgoročnem obdobju prinašal dober in stalen zaslužek. Pri vašem delu boste tudi nadvse uspešno uporabili vaše nove poslovne zamisli, saj se bo pojavila nadvse ugodna možnost za to. V kolikor ste v preteklem obdobju imeli še odprt določen poslovni odnos, je sedaj več kot ugoden in primeren trenutek, da ponovno stopite v stik z določenim vašim poslovnim partnerjem, saj boste zadevo tokrat uspešno rešili na višjem nivoju, kar bo tako vam, kakor tudi vašemu poslovnemu partnerju doprinašalo finančne koristi.

ZDRAVJE: V prihajajočih dnevih bo vaše zdravje stabilno in trdno. V kolikor še prebolevate določene zdravstvene obremenitve iz preteklega obdobja, vam ta karta prinaša ozdravitev in izboljšanje na vseh ravneh. Bodite pozorni na vaše misli in občutke, ki se vam porajajo preko vsakega dneva. Ozavestite, da pozitivne in optimistične misli vodijo v pozitivno komunikacijo z drugimi ter v konstruktivna in pozitivna dejanja. V vas se bo tako ponovno prebudila moč, napolnjeni boste z močjo volje in občutili boste veliko pozitivne življenjske energije ter vitalnosti.

PSIHOLOŠKI POMEN: Ta karta napoveduje nove začetke skozi vašo kreativnost in iniciativnost. Priča boste vaši psihološki preobrazbi, kakor tudi spremembam vaših značajskih potez. Občutili boste notranje zadovoljstvo, svobodo, osebno zmago. Karta vam svetuje, da odpravite vse vaše osebnostne omejitve v kar največji meri in se podate na pot razvijanja vaših sposobnosti.

DUHOVNA RAST: Nahajate se sredi ključnega trenutka v vašem življenju. Splet okoliščin bo vodil v rešitev, prejeli boste namreč dar ali zamisel, ki vam bo v veliko pomoč pri rešitvi določenega dogodka v vašem življenju, ki vam že nekaj časa predstavlja izziv. Tako boste ozavestili, da se za na videz nerešljivimi izzivi in situacijami skrivajo velike priložnosti za duhovni razvoj in napredovanje. Energija te karte pa vam bo dajala vso potrebno moč, da boste vaše duhovne zamisli, ideje ter spoznanja, pridobljena z rešitvijo določene situacije, preobrazili tudi v nekaj višjega, zaradi česar boste v prihajajočih dneh občutili globoko zadovoljstvo, to, kar boste ustvarili, pa vam bo tudi dolgoročno prinašalo občutek sreče in izobilja.

MISTIČNO: V prihajajočih dneh vas bodo neverjetne sinhronosti vodile v nova spoznanja o življenju in svetu, ozaveščali boste, da se vse zgodi z razlogom, saj bo v nekem ključnem trenutku v vaše življenje posegla višja usoda, na osnovi katere vam bo dano pomembno izkustvo, vedenje ali videnje, ki vam bo močno osvetlilo vašo prihodnost. Pred vami je vsekakor obdobje novih transcendentnih izkušenj in pričakujete lahko dobesedno uresničenje nepričakovanega. Ponovno boste čutili intenzivno moč upanja in zaupanja v vašo življenjsko pot. Z energijo te karte boste imeli moč spreminjati stvari in povzročiti spremembo v okolju, v katerem delujete ali živite. Pričakujete lahko torej čudež, ki vam bo podaril potrebno moč in energijo za spremembo. Karta vam ob tem svetuje tudi, da ozavestite pomembnost usmerjene želje po delovanju in da se ob tem naravnate na prvinsko energijo samoinspiracije, kar bo povzročilo pozitivno spremembo v vašem življenju, po kateri hrepenite že dalj časa.

 

Opise kart sem za vas pripravila svetovalka Lyranna.

Če potrebujet nasvet, pogovor ali vpogled v karte, me prosim pokličite na telefon 090 75 76

komentarji