KAKŠEN LJUBIMEC JE SKRIT V VAS ALI PARTNERJU

ŽIVLJENJSKO ŠTEVILO POVE KAKŠEN LJUBIMEC/A STE ALI GA IMATE

Kakšen ljubimec ste? Kakšen ljubimec je vaš partner ali simpatija? V številih je zapisano vse, celotno naše življenje, naše lastnosti, značaj, želje, potenciali, vse naše moči in slabosti ter vse vse vse,…

Zase ali za partnerja lahko izračunate življenjsko število, ki vam bo razložilo kakšni ste sami ali vaš partner/ica v čustvenem odnosu, kako se ujemata in na kaj morata biti pozorna, da bo vajina ljubezen še močnejša. Za vsa števila velja splošen opis in razlaga posamičnih števil, ki so bolj kompatibilna z opisanim številom. Primer izračuna življenjskega števila, roj. dat. 19. 4. 1977=1+9+4+1+9+7+7=38=3+8=11=1+1=2

Število življenjske poti 1 –  odlični ljubimci
So izjemni ljubimci, znajo se potruditi za ljubljeno osebo, vendar znajo biti tudi precej zaščitniški. Na osebo, ki jo ljubijo so zelo ponosni in ji znajo dvoriti ter skrbeti za njene želje. Najbolje se bodo ujeli s števili 2 in 4. Pri dvojki jim je všeč njena umirjenost, toplina in nežnost. Pri štirici pa jih najbolj privlači njena težja osvojitev in družabnost.

Število življenjske poti 2 – neponovljivi romantiki
Imajo poudarjeno miroljubnost in so večni romantiki z bujno domišljijo. V čustvenem odnosu se znajo potruditi z izražanjem čustev, ljubeznivosti, toplino, da bi se tudi sami počutili ljubljene. Dobro se razumejo s številom 1 in 7. Enica jih krepi s samozavestjo, sedmica pa jim prisluhne ter jih podpira.

Število življenjske poti 3 – hitro se zaljubijo
So podprti z močnim optimizmom in znajo biti velikodušni. Zato radi uživajo v gostoljubju, druženju in lepih stvareh. V ljubezni pa so bolj občutljivi in zaradi slednjega so večkrat nestanovitni ter iščejo idealnega partnerja. Odlično se razumejo s številom 6 in 8. Šestica jim daje ljubezen in svobodo sočasno, osmica pa jih razume.

Število življenjske poti 4 – težje se vežejo
Znajo biti zelo samostojni in ne marajo nikakršnih pritiskov v ljubezenskem odnosu. Zaradi njihove sproščenosti so v družbi vedno dobrodošli in imajo radi družabno življenje ter smisel za humor. Najbolje se ujemajo s številom 1 in 4. Enica zna z njimi dobro komunicirati ter jih razumsko usmerjati, štirica pa jih spodbuja s svojim entuziazmom.

Število življenjske poti 5 – skrivajo občutke
So izredno komunikativni, iznajdljivi, spretni in aktivni. Njihova kreativnost je nalezljiva, zato se lahko dobro razumejo z ljudmi nasploh. Radi so v gibanju in zanimajo jih druge dežele. Odlično se ujemajo s številom 1 in 6. Enica jih zna podpreti pri njihovem kreativnem duhu in željah, šestica pa njihovo naravo umirja ter jih krepi s svojo umetniško žilico.

Število življenjske poti 6 – pomembna jim je ljubezen
Imajo poudarjen smisel za vse vrste umetnosti, domišljijo, so tolerantni in ljubijo s srcem. Umirijo se, ko spoznajo sebi primernega partnerja, za katerega so pripravljeni narediti vse. Dobro se ujemajo s številom 3 in 5. Trojke jim nudijo večni optimizem in velikodušnost, petice pa jih s svojo močno energijo preprosto vlečejo k sebi.

Število življenjske poti 7 – spoštujejo partnerja
So zelo intuitivni, imajo dobro domišljijo in so pogosto zelo duhoviti. Sicer pa je njihova narava bolj senzibilna in bolj občutljiva, zato se pri čustvenih izgubah težje opomorejo. Najbolje se ujemajo s številom 1 in 2. Enice jim nudijo objektivno in razumsko oporo, dvojke pa jih krepijo s svojo ljubeznivostjo ter romantičnostjo.

Število življenjske poti 8 – previdni v ljubezni
Imajo zelo razvito samokontrolo, trdno stojijo za svojimi odločitvami, imajo realne cilje in znajo biti analitični. Zato so vedno previdni pri novih poznanstvih in s tem tudi v čustvenih odnosih. Dobro se ujemajo s številom 3 in 9. Trojke jih privlačijo s svojo odprtostjo in optimizmom, devetice pa jih znajo komunikacijsko motivirati.

Število življenjske poti 9 – šarmerji in osvajalci
So zelo direktni kar mnogim ne odgovarja, znajo biti pa tudi trmasti ter nepopustljivi. V sebi skrivajo energično naravo medtem, ko njihov videz zna šarmirati in očarati druge. Hitro se zaljubijo vendar težje vztrajajo v odnosu. Zato se najbolje razumejo s števili 5 in 6. Petica jih zna dobro mentalno razbremeniti, šestica pa jih umirja.

Za vas pripravila,
numerologinja Anka

komentarji