HOROSKOP ZA RAZLAGO ČUSTEV

Tokratni horoskop je usmerjen v razlago čustev.

Velioo nas se sprašuje, le zakaj sem toliko čustveno razpet, jaj je tisto kar me toliko obremenjuje od znotraj,…

V tokratnem horoskopu boste poiskali vse odgovore. V kolikor pa bi potrebovali podrobnejšo razlago, pa ne lahko pokličete na telefon 090 30 47.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Ljubezenski horoskop oven

horoskop_oven

V začetku meseca maja, bo vpliv Venere v biku, polepšal vaše čustveno področje in vam dovolil, da prekinete s preteklimi, nevšečnostmi v ljubezenskem razmerju. Tako boste lažje dosegli lahkotnost in obenem trdnost v vašem čustvenem odnosu. Počutili se boste svobodneje in polni optimizma za nadaljevanje čustvenega odnosa.

Ljubezenski horoskop bik

horoskop_bik

Vsekakor boste v vašem mesecu razmislili, s kom boste nadaljevali čustveni odnos in kaj vam ta oseba resnično pomeni. Poleg tega boste še opravili nek razgovor z osebo iz vaše bližnje preteklosti, s katero po vašem še ni vse zaključeno v čustvenem odnosu. Bodite bolj samo objektivni in tako boste najbolje vedeli, kaj si v resnici želi vaše srce.

Ljubezenski horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Že v začetku maja upoštevajte vse kar si vaše srce želi in bodite bolj resnicoljubni pri čustvih. Pomislite kaj pričakujete od ljubljene osebe in kaj ji lahko ponudite sami, le tako boste vedeli, če ste na pravi čustveni poti. Bodite že na začetku meseca bolj odločni ter bolj čustveni do tistega, ki vam je ukradel srce. Le tako boste na pravi poti.

Ljubezenski horoskop rak

horoskop_rak

Vaše želje v mesecu maju bodo enake kot v prejšnjih mesecih, namreč želite si več čustvene podpore s strani partnerja in več boljših odnosov s strani sorodnikov. Vendar bodite iskreni do sebe in do drugih, ter povejte na glas kaj si želite, le tako boste lahko uredili svoje čustvene odnose. Zato se odmaknite od svoje miselnosti ter se prepustite samo čustvom.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Ljubezenski horoskop lev

horoskop_lev

V maju se boste več kot navadno ukvarjali s čustvenimi zadevami, zato  boste čustvenemu življenju posvečali več posebne pozornosti. Če imate težave, ki se vlečejo že dlje časa, jih boste sposobni rešiti, vendar s pomočjo dobrih prijateljev, ki vam bodo svetovali. Z ljubljeno osebo se vam nakazuje resen pogovor, ki bo razjasnil marsikateri dvom in umiril napetost, ki se je v zadnjem času niste mogli otresti.

Ljubezenski horoskop devica

horoskop_devica

Začetek maja bo na področju čustev preizkus vaše čustvenosti in potrpežljivosti. Spoznali boste, da je treba predvsem verjeti vase in v čustva ljubljene osebe. Izogibajte se čustveno napornim ljudem, saj vam le te prinašajo dvome in nič drugega. Zato bodite bolj sproščeni in bolj optimistični, saj boste na tak način dosegli mnogo več v čustvih.

Ljubezenski horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Ta  mesec vas bo na nek način prisilil, da boste pogledali v svoj čustveni notes in ob tem ugotovili, da ste tudi sami odgovorni za neskladja v čustvenem odnosu, ter boste morali končno doreči kaj si v resnici želite. Namreč ljubljena oseba s katero ste, vas resnično ceni, le sami tega občutka nimate ali ga nočete sprejeti.

Ljubezenski horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

Energija čustvenega doživljanja bo v začetku majskih dni močna in sijajna, zato ostanite na tej valovni dolžini. Bodite kar ste, a vendar pustite nek mali prostor za kompromise, le na tak način boste lahko dosegli želeni čustveni kompromis .Vladarji vesolja vas opozarjajo, da se držite zastavljenih ciljev, od katerih ni dobro odstopati. Zatorej se s svojim čustvenim partnerjem le uskladite, da boste na koncu zadovoljni.

Ljubezenski horoskop strelec

horoskop_strelec

V prvih dneh maja ne boste pozabili na ljubezenske načrt, saj imate bujno domišljijo, ki vas vodi naprej. Imate občutek, da nekega pogovora ne bi smeli opraviti, zato pokažite več posluha za tisto, kar vam pomeni največ. Bodite tokrat bolj odprti in tolerantni in videli boste, kdo je tista oseba, ki vam pomeni največ. Nato boste bolj čustveno zadovoljni.

Ljubezenski horoskop kozorog

horoskop_kozorog

V prvih dneh maja, ko se bo Venera še nahajala v biku boste ujeti v  neizmerne čustvene energije, kar bo od vas zahtevalo ogromno prilagajanja, saj boste želeli  od ljubljene osebe določene potrditve. Dobili jih boste le, če boste tudi sami odkriti in pripravljeni na boljše čustveno razmerje. Bodite čustveno odprti in vse bo lažje.

Ljubezenski horoskop vodnar

horoskop_vodnar

Hrepenenje po iskreni ljubezni bo v majskih dneh bolj uresničljivo. Z ljubljeno osebo se boste odlično razumeli, še posebej takrat, ko bosta oba prosta. Vendar vas ne smejo zavesti ljubosumje ali kakršnikoli dvomi, da vam ljubljena oseba ni vdana. Le na tak način boste čustveno srečni sami in ljubljena oseba prav tako.

Ljubezenski horoskop ribi

horoskop_ribi

Odločitev za plemenita dejanja ustvarjajo v mesecu maju dobre odnose z ljubljeno osebo. Ne bodite prestrogi, kajti z sproščenim pogovorom boste prišli do pozitivnega zaključka. V kolikor pa boste ukrepali preveč premišljeno, pa se vam zna ponoviti enaka čustvena situacija, ki jo že poznate. Bodite v tem mesecu bolj sproščeni.

komentarji