Tedenski horoskop

In že je mesec maj, mesec čustvenih prebujanj in mesec prebujanja narave. Čeprav nas letos vreme še ne razvaja kot bi nas moralo, nas bo pa kmalu. In takrat bomo poleteli novim izivom in novim ljubeznim ter močnejšim čustvom naproti.

Vsi, ki ste še vedno ujetniki lastnih razmišljanj, prihaja tudi za vas boljše obdobje, saj bomo kmalu vstopili v obdobje dvojčkov, ki se bo odražalo v dvojnem delovanju. Slekli bomo namreč stare oklepe in si nadeli novo, trdno viteško obleko, ki bo izžarevala našo srčnost in dobrovoljnost.

V kolikor pa bi potrebovali podrobnejšo razlago, pa ne lahko pokličete na telefon 090 30 47.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Ljubezenski horoskop oven

horoskop_oven

Nikar se v prvih dneh tedna ne zapletajte v konflikt, saj že vnaprej veste, da od tega ne bi imeli prav nič, le slabo voljo. Pripravljeni ste na nove izzive, ki zahtevajo nekaj predrznosti, kar vam je v tem mesecu pisano na kožo. Hitrejši razvoj dogajanja bo od vas konec meseca zahteval popolno predanost in še hitrejše odločitve.

Ljubezenski horoskop bik

horoskop_bik

Največ napetosti bo v prvih dneh tega tedna na zasebnem področju, vračali se boste k nerešenim situacijam in preteklost vas bo lahko večkrat neljubo presenetila. Zato boste v krogu domačih bolj neaktivni oziroma bolj tihi in to jim ne bo najbolj všeč. Zbistrite svoja razmišljanja ter odvrzite nepotrebna bremena, da boste ponovno bolj dinamični.

Ljubezenski horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

V tem tednu delovno vztrajajte do konca in kmalu se vam bo obrestovalo. Malo bolj le popazite na zdravje, posebno zavarujte prebavila in kosti. Ljubezen bo dobila boljšo podobo ob koncu tedna, ko boste bolj razigrani, neobremenjeni in pripravljeni na vrsto čustvenih podvigov, ki vas bodo tudi razbremenili ter razveselili.

Ljubezenski horoskop rak

horoskop_rak

V prvih dneh tedna boste občutili utrujenost, ki se je boste najlažje znebili s kakšnim daljšim sprehodom. Ljubezensko področje bo v drugi polovici tedna od vas zahtevalo veliko vaše energije in vztrajnosti. Nekaj bo tudi napetosti v odnosu s prijatelji, vendar bo vse odvisno od vas in vaše prilagodljivosti, kako se bodo situacije reševale.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Ljubezenski horoskop lev

horoskop_lev

Energija v tem tednu bo za vas zahtevna, saj vas vodi v lastne globine in vas spodbuja, da se soočate z lastno negativnostjo in strahovi. Bolj kot bo vaše srce odprto za težave drugih, lažje boste razumeli vse skupaj. Kljub zelo intenzivni energiji in notranji napetosti je lahko teden, če boste malo bolj zbrani, zelo učinkovit.

Ljubezenski horoskop devica

horoskop_devica

V prvih polovici tedna boste zaradi pestrega delovnega dogajanja pozabili na skrbi, ki jih imate na področju čustev, zato pa se boste toliko bolj posvečali vsemu, kar je bilo zaradi obveznosti na stranskem tiru. Priporočljivo bi bilo, da se nekoliko sprostite. Ne pustite se motiti, ampak si vzemite čas, da bo na ljubezenskem področju  bolje za oba.

Ljubezenski horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Ta teden se ne trudi preveč, da bi razumeli družinske člane, ki trmasto vztrajajo pri svojem mnenju. Za večino stvari namreč ne boste sposobni poiskati ustrezne razlage. Če se boste lahko vsaj zaenkrat obrnili stran od razuma in se boste posvetili čustveni plati, vas čaka ob vikendu  zadovoljstvo in sprostitev med domačimi ter prijatelji.

Ljubezenski horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

Preveč dragocenega časa boste porabili za nekaj, kar bi si lahko privoščili pozneje in lahko celo počaka. Povejte v sredini tedna, ko boste  bolj pripravljeni, svoje mnenje, saj imate možnost, da vse obrnete tako, kot vam ustreza. Ljubezen v pravem pomenu bo na vrsti ob koncu tedna in ponovno se boste počutili čustveno zadovoljno.

Ljubezenski horoskop strelec

horoskop_strelec

V prvem delu tedna se boste premaknili iz obstoječe delovne situacije, dogajati se vam bodo začele pametne stvari in končno boste začeli razmišljati bolj sproščeno. V odnosu s partnerjem se bodo dogajale romantične vibracije, ki vam bodo povrnile zaupanje v odnos. Prav tako boste ponovno našli skupni jezik z določenim prijateljem.

Ljubezenski horoskop kozorog

horoskop_kozorog

Ljubezenske zvezde vam bodo v tem tednu bolj naklonjene. Če se nekomu resnično nočete odpovedati, potem storite korak do njega in njegovega srca in počutili se boste odlično. Na delovnem področju zaenkrat ne pričakujte večjih sprememb na področju financ. Seveda pa se bodo odprle možnosti za slednje malo kasneje.

Ljubezenski horoskop vodnar

horoskop_vodnar

Postajate vedno bolj nepotrpežljivi in hkrati polni raznih pričakovanj na vašem delovnem področju, pa vendar boste v tem tednu le uspeli rešiti eno pomembnejšo zadevo. Zatem boste ob koncu tedna več svojega časa lahko posvetili ljubljeni osebi in ostalim, ki jih imate radi. Razmislite o tem, da bi se pričeli več gibati na prostem.

Ljubezenski horoskop ribi

horoskop_ribi

V prvi polovici tedna boste pripravljeni tvegati več kot običajno. Brez težav se boste prilagajali delovnim spremembam v zadnjem trenutku. Največ boste dosegli brez veliko besed in z dejanji, ki se vam bodo kasneje dobro obrestovala. Prisluhnite nekomu izmed tistih, ki so med vašimi najdražjimi, saj vas že močno pogreša.

komentarji