MAJEVSKI NASVETI ZA PRIHODNOST

Veliki Maji vam tokrat svetujejo na podlagi spomladsnskih izračunov za prihajajoče obdobje.

Približuje se boljše in strpnejše obdobje, ki nas bo napolnilo z novo energijo za nove in plodnejše začetke.

Želimo vam obilo prijetnih in srčnih dni, zato zaupajte vase in dovolite si živeti, kot si zaslužite.

V kolikor potrebujete nasvete, pogovor ali le toplo besedo, nas lahko pokličete na telefon 090 30 47,

Numerologinja Anka

Chen: 2.januar – 21. januar
Vplivi zahoda vas usmerjajo v življenju, da lahko veliko zadev hitreje zaključite, kot nekdo drug, saj se na zahodu zaključuje dan. Zato je tudi vaš najbolj ustvarjalni čas tisti, ki se prične z mrakom. Ta čas se znate odmakniti od dnevnih obveznosti in vaš um lahko še marsikaj postori. Zatorej je vaš duhovni varuh prav nočni metulj. Vaš način življenja bo najbolj uspešen, če boste zvečer delali plane za naslednji dan.

Yax: 22. januar – 10. februar
Energije juga vas najbolj podpirajo v vašem življenju in prav zato je vaš duhovni vodič ptica, ki se vedno obrača proti jugu. Torej je vaš um najbolj ustvarjalen ob prehodu dopoldanskega časa na popoldanski čas. Zato vam ni potrebno preko celega dne pretiravati v delu in organiziranosti česarkoli. Slednje bo osvobodilo vašo dušo, vaše misli in pot naprej bo lažja.

 

Sac: 11. februar – 2. marec
Vplivi severa so vam najbližji, saj v življenju potrebujete nove navdihe, ki vam lahko prinesejo več zadovoljstva. Zato je vaš duhovni varuh ravno žaba, ki ljubi vodo in svežino ter je zato tesno povezana z energijo severa. Prav tako imate zjutraj in dopoldan sami največ energije ter ustvarjalnejšega duha v sebi. Takrat ste polni zagona in moči za izzive, ki so pred vami.

Keh: 3.marec – 22. marec
Energije vzhoda so vodilo vaše notranje moči, dela in uspehov nasploh. Zato je vaš duhovni vodnik prav čebela, ki že z jutrom postane marljiva. Tudi sami ste delovni in bolj miroljubnega značaja. Vendar bi se morali znati postaviti tudi zase, kadar je le to potrebno. Zatorej si morate znati privoščiti tudi ustrezen počitek in mirnejši spanec, da boste naslednji dan spet čili.

Mac: 23. marec – 11. april
Vplivi energij juga, vas v življenju bolj vodijo, zato ste bolj ustvarjalni v drugi polovici dneva. Prav tako vas podpira duhovni varuh v simboliki kuščarja, ki tudi sam bolj obožuje popoldanske aktivnosti in bolj toplo podnebje. Radi imate ljudi okoli sebe, vendar jim morate dovolj zaupati, da se počutite bolj sproščeno. Znate ustvarjati, a morate imeti zato tudi ustrezne pogoje.

Kankin: 12. april – 1. maj
Vzhodni vplivi vas vodijo skozi življenje, zato vas spremlja duhovni vodnik v simboliki sokola, ki se z jutrom poda svojim ciljem naproti. Prav tako ste tudi sami bolj jutranje ustvarjalni in ne marate dnevne vročine v toplejših mesecih. Slednja vas lahko energijsko bolj izčrpava, kot to čutite. Zatorej je vaša notranja moč najboljša v zgodnjem dopoldanskem in ranem večernem terminu.

Muwan : 2.maj – 21.maj
Energije zahoda vas podpirajo na vaši življenjski poti po sistemu, da želite svoje zadane obveznosti vedno dokončati. V nasprotnem primeru ste lahko nezadovoljni ali celo slabe volje in takrat ste manj dinamični. Vaš duhovni varuh je vodna kača, ki vas vodi k delovnim obveznostim, kot se v reki spreminjajo tokovi. Torej ste bolj aktivne narave, v nasprotnem primeru se ne počutite najbolje.

Pax: 22. maj – 10. junij
Energije juga so vam zelo blizu in vas skušajo voditi preko življenja, saj je vaš duhovni varuh jaguar, ki se dobro znajde tudi v toplejšem obdobju. Prav tako znate biti tudi sami zelo ustvarjalni in najbolj takrat, ko ste čustveno pomirjeni. Vendar pa pogost iščete določen odgovor tudi tam, kjer to sploh ni potrebno. Zatorej se morate na določene trenutke ali situacije znati umakniti v svoj svet.

Kayab : 11. junij – 30. junij
Vplivi energij vzhoda vas podpirajo, da ste lažje aktivnejši že v prvem delu dneva ter tako lahko marsikaj postorite. Kadar ste ustvarjalno naravnani vam gre lahko vse dobro od rok, sicer pa preveč premišljujete o manj pomembnih zadevah, ki vam jemljejo čas in energijo. Vaš duhovni vodja je želva in mogoče zato potrebujete pri realizaciji določenih zadev več časa, a so le te na koncu trdnejše ali zanesljivejše.

Kumku: 1. julij – 20. julij
Energije zahodne smeri neba vam še vedno narekujejo, da je potrebno prečistiti preteklost, jo pustiti za seboj ter pričeti z novimi delovnimi projekti, ki vam bodo prinesli nove možnosti in boljše počutje. Duh krokodila vas vodi naprej, da preživite tudi težavnejša obdobja svojega življenja in z vsako izkušnjo ste močnejši ter zrelejši. Zato si lahko bolj zaupate.

Wayeb : 21. julij – 25. julij
Vplivi juga vam pomagajo, da znate biti bolj aktivni, kot ste včasih sami pripravljeni. Saj so vaši dnevi najboljši, ko so s soncem obsijani. Vaš duhovni varuh pa je velika kača, ki vam podpira pogum in voljo. Zato lahko veliko dosežete v življenju, le vztrajni morate biti dovolj. Pri zadanih ciljih pojdite vedno do konca.

Pop: 26. julij – 14. avgust
Energije zahoda vas podpirajo z več energije v poznejših popoldanskih in večernih urah. Takrat je vaš um najboljši za ustvarjanje planov, idej in različnih projektov. Vaš duhovni varuh je močni duh pume, zaradi katerega imate lahko več motivacije in ste bolj aktivni nasploh. Znate biti pozitivno naravnani in pogosteje vas vleče k novim izzivom, a vseeno previdnost ne bo odveč.

Wo : 15. avgust – 3. september
Vplivi energij juga vas vodijo k vašim ciljem, a se morate v sebi zavedati, da zmorete več napora, kot sami mislite. Le na tak način boste v življenju dosegali želeno. Vsebi imate podporo duhovnega vodnika in sicer velike gorske kače, ki je neustrašna. Zato bodite prepričana, da zmorete marsikaj doseči, spremeniti ali po potrebi zaključiti.

Sip: 4. september – 23. september
Vplivi energij juga vas povezujejo z zrakom in ognjem. Zato ste po naravi bolj analitični in bolj čustveni. Prav tako se lahko hitro razburite, a se lahko tudi hitro pogovorite. Vaš duhovni vodnik je vodni pajek, ki vas stalno umirja ter vas vodi po poti bolj realnega razmišljanja. V življenju lahko veliko dosežete, a se morate zato bolj truditi, kot nekdo drug.

Sotz : 24. september – 13. oktober
Energije severa so povezane z vodo, zato je vaše življenje enkrat bolj tekoče, spet drugič pa se vam lahko zaustavlja, kot se gibajo tokovi. Vendar kadar vam nekaj, ne gre najbolje od rok ne smete obupavati ali se predati. Takrat je potrebno bolj vztrajati in na koncu boste želi uspeh ali zadovoljstvo. Vaš duhovni vodja, ki je riba vas bo pri slednjem podpirala.

Sec: 14. oktober – 2. november
Energije vzhoda vas podpirajo, zato vas zanima vse kar je med zemljo in nebom. Prav zaradi slednjega ste bolj prilagodljive narave in bolj čustveni. Znate postoriti marsikaj in nič vam ni pretežko, saj je vaš duhovni varuh medved. Prav tako lahko v življenju dosežete veliko, a morate delati in se odzivati bolj skozi praktične načine, saj boste na tak način vseeno hitreje prišli do želenega.

Xul: 3. november – 22. november
Zahodne energije vas vodijo bolj k popoldanskemu in večernemu elanu, a vseeno postorite vse kar je potrebno. Saj v sebi nosite duha volka, ki je močan in neustrašen. Vendar se lahko pri vas dogajajo dobre spremembe malo z zamikom, a jih vseeno dosegate. Zato vam slednje ne sme jemati volje po spremembah.

Xul: 3. november – 22. november
Zahodne energije vas vodijo bolj k popoldanskemu in večernemu elanu, a vseeno postorite vse kar je potrebno. Saj v sebi nosite duha volka, ki je močan in neustrašen. Vendar se lahko pri vas dogajajo dobre spremembe malo z zamikom, a jih vseeno dosegate. Zato vam slednje ne sme jemati volje po spremembah.

Mol: 13. december – 1. januar
Energije severa vas povezujejo z vodo, z življenjem in z življenjskimi tokovi, ki se pogosto spreminjajo. Vendar znate ohranjati mirnost v sebi kar vas rešuje v težavnejših situacijah. Vaš duhovni varuh je močni in hitri gepard, ki vas vodi k vsem vašim idejam po hitrejši poti, kot ste včasih sami pripravljeni. A nič zato, vseeno lahko dosežete želene rezultate.

komentarji