KAKO SI LAHKO POMAGAMO Z ENERGIJO LUNE

Luna je znana po svoji energiji in znano je, da je njen vpliv čutiti tudi v našem vsakdanu. Tako kot se luna giba okoli zemlje, tako se spreminjajo njene mene in s tem se razlikuje tudi vpliv nje na naše življenje.

Že od nekdaj so naši predniki govorili, da je ob določeni luni dobro saditi, seči drevje, ter ob kateri luni ni dobro početi prav nič.

Tokrat sem vam napisala malo obširnejšo razlago posameznega položaja lune in kako le ta vpliva na nas.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

LUNIN MLAJ

Veliko nove energije se kopiči v zraku, saj se luna zadržuje v istem znaku, kot sonce. V tem obdobju lahko občutite nemir in bi kar nekam šli, vendar je dobro to odvečno energijo uporabiti v dobre namene, kot je ustvarjanje, učenje in delo. Če pa želite začeti nekaj na novo je pametno to storiti naslednji dan, ko luna prične ponovno rasti.

PRVI KRAJEC

S prvim krajcem vas luna začne usmerjati proti spremembam, ki bi jo radi dosegli. Zato se z vso močjo ženete naprej, v realizacijo svojih načrtov in ciljev. V tem obdobju je pametno razmišljati pozitivno ter biti skoncentrirani na tisto, kar želite realizirati. Saj boste imeli dovolj notranje moči in zagona, ki ga boste potrebovali.

POLNA LUNA

Ker si sonce in luna stojita nasproti je to idealen čas, ko vam skrite stvari prihajajo na površje in jih je potrebno rešiti ali zaključiti. Šele ko luna prične padati vse do prazne lune, je pravi čas za vse poslovne, delovne in karierne usmeritve. Prav tako lahko zatem bolje poskrbite za lastno blagostanje. Ob polni luni lahko čutite notranji izziv, ki pa ga je potrebno izkoristiti v pravo smer.

ZADNJI KRAJEC

V tem obdobju je smiselno zaključevati vse tisto, kar je potrebno končati, saj je ta čas idealen zato, ko luna tudi sama končuje svoj ciklus. Torej se lahko lotite tudi analiz preteklih izkušenj, jih ocenite in dokončate ter si zatem privoščite zaslužen počitek. V tem času je smiselno tudi končati odnose za katere želite, da se končajo brez odvečnega napora. Zatem si boste nabrali novih moči za nadaljevanje naslednjega kroga, kot to stori tudi luna.

RASTOČA LUNA

Njen čas je od mlaja do polne lune in v tem času s svojo energijo raste in gradi, ter vam s tem omogoča, da jo oponašate. Zato lahko tudi sami pričnete delati na obstoječih ali novih projektih ter spremembah, ki jih želite doseči. V tem obdobju se vam tudi telo krepi in je smiselno zaužiti čim več hranilnih oziroma vitaminskih obrokov in popiti več vode in čaja.

POJEMAJOČA LUNA

Pa je ravno nasprotno delujoča s svojo energijo, saj v tem času njen vpliv vabi k prenovi ali obnovi nečesa, lahko tudi počutja. Zato je v tem obdobju več kot primerno za vse vrste aktivnosti, tako na prostem, kot v zaprtih prostorih. Lahko si v tem času omislite tudi prenovo doma, vrta oziroma vsega, kar bi želeli prenoviti ali obnoviti. Na tak način boste svoje počutje ohranili zelo dobro ter ga še dodatno okrepili.

ŠČIP

To je čas dveh do treh dni pred obdobjem polne lune in takrat je priporočljivo, da ne bi uživali pretežko hrano in prav tako se ne lotevali zahtevnejše komunikacije v odnosih nasploh. Seveda v teh dveh ali treh dneh ni priporočljivo sprejemati konkretne odločitve, če te res niso neobhodne ali nujne. V tem času prav tako poskrbite za svojo sprostitev in dobro voljo.

ZEMELJSKA ZNAMENJA – bik, devica, kozorog

VPLIVI LUNE NA ZEMLJSKA ZNAMENJA, ki so v biku, devici in kozorogu, se povezujejo z koreninami, ki so v zemlji. Zato se lahko ta znamenja najbolje počutijo, ko uživajo vse kar raste iz zemlje. Prav tako jim najbolj odgovarja stik z naravo ter gibanje na prostem.

ZRAČNA ZNAMENJA – dvojčka, tehtnica, vodnar

VPLIVI LUNE NA ZRAČNA ZNAMENJA, ki so v dvojčkih, tehtnici in vodnarju, za njih se priporoča čim več gibanja na svežem zraku in uživanje cvetne zelenjave in zelišč, kot so brokoli, cvetača, artičoka… Seveda tudi ustrezne maščobe v pravih količinah in brez pretiravanja.

VODNA ZNAMENJA – rak, škorpijon, ribi

VPLIVI LUNE NA VODNA ZNAMENJA, ki so v raku, škorpijonu in ribah. Zanje je najbolj ustrezna listnata prehrana, kot je solata, zelje, por, kopriva…, saj le ta poskrbi za hitrejše izločanje strupov iz telesa. Seveda je potrebno za ta znamenja, da ne zanemarijo telesnih aktivnosti ter čim več gibanja na prostem.

OGNJENA ZNAMENJA – oven, lev, strelec

VPLIVI LUNE NA OGNJENA ZNAMENJA, ki so v ovnu, levu in strelcu, njim se najbolj obrestuje, če uživajo čim več plodov, kot so stročnice, paradižnik, paprika, žitarice… Prav tako je priporočljivo vnašanje, v vsakodnevno prehrano beljakovin rastlinskega izvora, ki dodatno okrepijo telo.

Opise luninih vplivov in vpliv na posamezno astrološko znamenje, sem vam pripravila Numerologinja Anka.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

komentarji