Junijski horoskop Astrohiše

Junijski horoskop je tokrat malo obširnejši in nad nagovarja k temu, da imamo vedno čas, da sežemo po spremembah, ki nam bodo olajšale tako naša razmišljanja in dejanja.

V kolikor pa bi potrebovali podrobnejšo razlago, pa ne lahko pokličete na telefon 090 30 47.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Ljubezenski horoskop oven

horoskop_oven

Prvi dnevi v tednu bodo malce težki, saj ne boste točno vedeli, kaj si v resnici želite. V domačem krogu se vam lahko zgodi konflikt, v katerega bo vključena nasprotno misleča oseba. Dobro bi bilo, da bi iz tega kaj pozitivnega potegnili in v prihodnje odreagirali drugače. V ljubezni boste srečni z nekom, ki je popolnoma drugačen od oseb iz preteklosti in vas vznemirja s prijetno zunanjostjo. Zbrali boste več energije, tudi na poslovnem področju, kjer ste v zadnjem času malce zaspali. Vendar je še vedno dovolj časa, da poskrbite zase.

Ljubezenski horoskop bik

horoskop_bik

V tem tednu se vam bo začelo vaše življenje sestavljati v pravi smeri. Nepričakovana ponudba o sodelovanju vas bo pozitivno presenetila. Nikar ne odlašajte predolgo, pretehtajte argumente, izgubiti nimate kaj. Dovolj imate podjetne žilice, da stvari pripeljete do uspeha. Deležni boste podpore prijateljev in družine. Krajše poti in menjava mnenj vam bo v veselje. Čez vikend pa se boste posvetili svojim čustvenim zadevam in se o vsem skupaj tudi temeljito pogovorili, kar bo izboljšalo vašo počutje.

Ljubezenski horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Prva polovica tedna, ki jo bo polepšalo Sonce v vašem znamenju, vam bo pisana na kožo, bolj kot ste predvidevali. Vsakodnevna opravila boste vestno izpolnjevali in tudi zaključili eno večjih del. Delujete v mirnih vodah, zato ni razloga za skrb, strah in paniko. V drugi polovici tedna lahko pričakujte neko napredovanje ali uspeh. Konec tedna bo pozitivno obarvan, čustvena zvestoba vam bo veliko pomenila, zato brez zadržkov povejte to na glas. Osrečite sebe, saj veste, da ste oseba, ki morate dati svoja čustva na plano.

Ljubezenski horoskop rak

horoskop_rak

V začetku tedna boste ustvarjali nekaj novega in zelo zanimivega, tudi za okolico. Ohranite glavni recept zase, kajti zavistnežev ne bo manjkalo. Prepričljivi boste z argumenti, dokažete lahko tudi svojo strokovnost. Ljubezensko vas bo v drugi polovici tedna vodil izostren šesti čut in to bo zadostovalo, da pravilno ocenite osebo, ki je vstopila v vaše življenje. Čez vikend pa boste želeli napredovati na osebnem področju, kar vam bo omogočal nekod od prijateljev, ki vas lahko s svojimi nasveti celo nekoliko zmede.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Ljubezenski horoskop lev

horoskop_lev

Prva polovica tedna bo izredno družabna. Pokažite prijateljem, da jih poslušate in da jim stojite ob strani. Tudi če vas ne bodo za nič prosili, jim bo že samo to olajšalo njihove težavice. Seveda pa ne pozabite tudi nase. Čas je, da se začnete učiti na napakah, posebno ko boste naleteli na nekaj težav z denarjem ali službenimi zadevami. Sprostite se in premislite, saj očitno potrebujete več časa. V zaključku tedna vam energija sonca, prinaša ljubosumje in nekaj dvomov na čustvenem področju, ki pa bodo s pogovori hitro izhlapeli iz obzorja in vam povrnili vaše zaupanje.

Ljubezenski horoskop devica

horoskop_devica

V teden vstopate nekoliko utrujeni od vseh pripetljajev v preteklem obdobju. Začutili boste rahlo nezadovoljstvo, ki vas lahko pripelje do čustvene razdvojenosti in nestabilnosti. Premislite, koliko vam pomeni iskren in direkten odnos. Proti koncu tedna bodo vaše misli povzročile, da se bo zgodilo natanko tisto, česar ste se najbolj bali. Kljub vsemu imate dovolj moči in energije, da situacijo čim prej popravite. Nikar se preveč ne ustavljajte tam, kjer že vnaprej veste, da nimate nikakršnih možnosti za vašo zmago.

Ljubezenski horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

V prvi polovici tedna, ko vas bo spremljala nebesna energija, bo za vas pomembno predvsem osebno zadovoljstvo. Srečanje z osebo iz preteklosti vas bo nekoliko zbegalo. Zavedate se, kaj vse ste izpustili ali celo zamudili. V službi bo vsaj trenutno vsak vlekel na svojo stran, kar vas lahko utrudi. Vsaj za trenutek nehajte razmišljati o tem, koliko dela vas še čaka in kaj vse morate še opraviti. Nihče ne more predvideti vseh možnih zapletov in napak, tudi vi ne. Čez vikend pa boste vse skupaj jemali bolj ležerno.

Ljubezenski horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

Končno ste pridobili nazaj svojo energijo, ki jo boste znali v prvi polovici tedna s pomočjo zvezd odlično uporabiti. Sposobni boste hitro veliko narediti in zraven ohraniti dobro voljo in optimizem. Povečani bosta natančnost in pozornost, ki ju boste vlagali v svoje delo. Znašli se boste na sredi popolnoma novega dogajanja, morda celo z osebo, ki do sedaj ni bila večji del vašega življenja. Vse skupaj sprejmite na pozitiven način in ne iščite bližnjic. Na ljubezenskem področju bo vse skupaj potekalo zelo ustaljeno in bolj sproščeno preko vikenda.

Ljubezenski horoskop strelec

horoskop_strelec

V prvih dneh tedna za vas nič ne bo preprosto, čeprav vam takšne situacije pomenijo le dodaten izziv, da se borite in vztrajate pri svojih začrtanih shemah, v katere resnično verjamete. Veliko se bo dogajalo, vendar boste pozorni le na čisto majhno zadevo, ki bo pritegnila vašo pozornost in vas celo za nekaj časa vznemirila. Ugotavljali boste, zakaj je prav to tako pomembno za vas. V vikendu, ko bodo zvezde bolj na vaši strani, boste vse kar se bo dogajalo, doživljali veliko bolj intenzivno, kar vas bo prebudilo.

Ljubezenski horoskop kozorog

horoskop_kozorog

Prva polovica tedna bo nekoliko stresna in nenavadna. V ozračju bo nemir, ki bo kratil dogovarjanje in zbrano delo. Čas je za premik ali spremembo v vašem razmišljanju in tudi dejanjih. Tokrat vam ne bo do čakanja, čeprav ste si že vnaprej vzeli več časa za vse opravke, ki so na sporedu. Vaša notranjost vas spodbuja, da dragi osebi poveste nekaj, kar vam leži na srcu. Vikend pa bo klical po harmoniji, saj boste vrveža in dogajanja že nekoliko siti. Prišli boste tudi do pomembnih zaključkov.

Ljubezenski horoskop vodnar

horoskop_vodnar

V ta teden vstopate polni optimizma in navdušenja v zvezi z nečem, kar se je začelo odvijati pred kratkim. Nova ideja vam bo všeč in imeli boste veliko ustvarjalne svobode, ki jo seveda izkoristite na pravi način. Ne bo vam potrebno dolgo čakati na ugodne izide. V ljubezni boste proti koncu tedna lahko, po nepotrebnem zaletavi in celo občutljivi. Kljub temu, da imate občutek, da se mora vse v vašem življenju odvijati hitro, temu tokrat žal ne bo tako. Vzemite si čas, da boste bolj prepričani v svoje naslednje dejanje in več sproščeni.

Ljubezenski horoskop ribi

horoskop_ribi

V prvih dneh tedna boste bolj nasmejani kot navadno, čeprav je na delovnem mestu še nekaj vprašajev in večjih nejasnosti, ki vas bodo na trenutke jezili. Vse bo dobro izpadlo, če boste pravočasno odgovorili na najbolj pereče vprašanje. Svojih delovnih nalog se morate lotiti bolj organizirano. Niste dovolj dobro pripravljeni in dobri nameni očitno sami po sebi ne zadostujejo. Posvetujte se s sodelavcem, ki ima več prakse. Ljubezen bo dobila pravo obliko preko vikenda, ko boste bolj sproščeni, nežni in pripravljeni tudi na strasti.

komentarji