NUMEROLOŠKA NAPOVED

Zadnji dan meseca junija nam je prinesel pozitivne spremembe na vseh življenjskih področjih, če boste le zaključili z vsem kar vas trenutno ovira ter vam ne pusti naprej. Saj z zadnjim dnem v mesecu juniju dobimo numerološko petico, ki vam lahko odpre nove smernice, katere se vam bodo v naslednjih mesecih lahko uresničile.

Saj numerološka petica simbolizira nove izkušnje, nove začetke, nova spoznanja in nove usmeritve. To število vibrira s hitrejšo energijo, če je nič ne ovira kar je povezano s staro, nedokončano energijo. Zato razmislite česa ali koga ne potrebujete več ob sebi, ter si zastavite nove cilje, ki vam bodo prinesli veliko osebnega zadovoljstva.

Zato je med drugim ta zadnji junijski dan primeren za različne preizkuse znanja, sklenitve novih poslovnih pogodb ali pričetkov zaposlitve, poslovnih prijateljstev ter denarnih vezav.

V čustvenih odnosih pa za začetke novih poznanstev, novih čustvenih odnosov ali celo partnerskih zvez. Prav tako je ta dan ugoden za obnovitve sorodnih, prijateljskih ali drugih stikov, katere ste do sedaj zanemarjali ali zanje niste našli ustreznega časa.

Ne smemo pa izpustiti, da v kolikor ne želite z nekom imeti več stikov, ne glede na razloge, ki jih sami najbolje poznate, da v takem primeru dejansko prekinete z osebo, ki vas v življenju le ovira.

Če imate žilico za ustvarjanje nečesa, kar vas veseli je ta dan idealen, da se pričnete s tem tudi resneje ukvarjati in zagotovo se boste počutili bolj samozavestno ter sočasno bolj svobodno. Saj bo ta zadnji letošnji junijski dan nabit z energijo očarljivosti, neodvisnosti, svobode, iznajdljivosti ter želje po spremembah.

V kolikor ste slabšega počutja ali razmišljate o nekem pregledu, preiskavi ali samo posvetu z zdravnikom ali drugim strokovnjakom, je ta dan zares primeren.

Zato izkoristite ta dan za vse tisto kar vas v srcu veseli in naredite nekaj zase, za svoje dobro ali preprosto, za uresničitev svojih sanj.

Vsaj ta dan se zaustavite, poglejte, občutite trenutek za priložnost, z njo  naredite nekaj sebi v prid, bodite kreativni, sproščeni, pogumni in na koncu radostni, ker vam lahko uspe.

Življenje in vse tisto kar se vam dogaja ne smete jemati kot nekaj samoumevnega, temveč se morate vedno potruditi za tisto, kar želite doseči. Zavedati se morete, da lahko samo vi nekaj spremenite, da boste bolj zadovoljni in z zadnjim junijskim dnem imate odlično možnost, da si boste razbremenili poletje in bolj radostno zakorakali v jesen.

Bodite zdravi in srečni,vam želi vaša Anka.

Kontakt 090 30 47

komentarji