DOBRE STVARI SE ZGODIJO TAKRAT, KO JIH NAJMANJ PRIČAKUJEMO, ZAKAJ?

Ko nekaj nestrpno pričakujemo ali si na vso moč želim, se navadno ne zgodi nič. Seveda si ne znamo najbolje razložiti, čemu se ni nič zgodilo. Torej, ko nekaj premočno potiskamo iz sebe, se nam ta enako močna energija vrne, vendar v njej ni želenega. Zato se moramo najprej naučiti strpnosti in zaupanja v energijo vesolja.

Namreč vesolje nam pošlje nekaj ali nekoga šele takrat, ko smo zato pripravljeni in nič prej. Kadar pa vseeno trmasto vztrajamo pri iskanju nečesa ali nekoga, pa si ustvarjamo energetsko blokado, ki nam preprečuje, da bi se zgodilo ravno tisto, kar si želimo. V kolikor pa nekaj izsilimo, se navadno to ne obdrži in smo zatem še bolj razočarani, ter si  na tak način sami ustvarjamo negativno počutje.

Zatorej vse kar nam je namenjeno bo prej, ko slej prišlo do nas, saj drugemu ne bi koristilo, kar je namenjeno naši energiji. Vendar smo prepogosto neučakani, zato obstajajo različni razlogi in mednje sodi najpogosteje razočaranje nad nekom ali nečim. Saj, ko je srčna energija v pomanjkanju navadno nimamo prave volje ali ne vidimo pravega smisla življenja. Škoda, saj s tem škodujemo samo sebi in si ne dopuščamo novih priložnosti, ki so morebiti še oddaljene od nas, a bodo zagotovo prišle k nam.

Zato bi morali delati na sebi, na lastni energiji, na lastnih pozitivnih vrednotah, ki jih imamo, ne glede kaj se nam je že zgodilo ali smo preživeli. Saj naravni ali vesoljni zakon tako daje, kot jemlje in le na tak način lahko uravnava potrebe vsakogar in vsega. Zato se je potrebno prepustiti toku življenja z vsem dobrim in slabim.

Ko bomo znali izpustiti od sebe vsa trmoglava pričakovanja, vse lažne upe in se bomo znali ovrednotiti takšne, kot v resnici smo, bomo postopoma dosegali vse tisto, kar si želimo in kar nam je vesolje namenilo. Namreč zavedati se moramo, da se bo le na slednji način manifestirala naša želja, ne glede kakšna je.

Ko si nekaj premočno želimo, se naša energija skrči in ne deluje, kot bi morala. Ko pa smo sproščeni in se mentalno ne obremenjujemo z nečim, pa naša energija deluje v ravnovesju z vesoljem.

Zato kadar smo z nečim preveč obremenjeni, je potrebno več gibanja, več hobijev, več pogovorov, več branja…, da bi si ponovno harmonizirali lastno energijo. Potrebno je več zaupanja v energijo vesolja, saj le ta nadzoruje tudi naša življenja, zato žal ne moremo vsega nadzorovati, temveč se je potrebno prepustiti potrpežljivosti in zaupanju, ki nas bo na koncu le pozitivno presenetilo. Zato se ne ukvarjajmo s prihodnostjo v smislu prevelikih želja, saj se bo vse zgodilo samo po sebi in za nas ob pravem trenutku.

Če bomo sledili vesolju ali naravnem zakonu, bomo živeli polno življenje, kot si ga želimo in zaslužimo. V kolikor si želite izvedeti več o prihodnjih planih, ki jih imate, pa niste prepričani, če so najboljši, me kontaktirajte in objektivno vam bom svetovala kaj in kdaj je najbolje za vas.

Naj se vam srčne želje izpolnijo,vaša numerologinja Anka.

Kontakt 090 30 47

komentarji