TEDENSKI HOROSKOP ASTROHIŠE

Julijski horoskop Astrohiše nam tokrat obeta nekoliko lajši in plodnejši teden na vseh področjih.

V kolikor pa bi potrebovali podrobnejšo razlago, pa ne lahko pokličete na telefon 090 30 47.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima.

Srečno vam želimo vsem!

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Ljubezenski horoskop oven

horoskop_oven

Ovni boste v tem tednu izkusili nekaj stvari. Prva polovica tedna ne bo enostavna. Imeli boste težave z ljubezenskim razmerjem. Nihali boste med dvema opcijama. Zdelo se vam bo, da so stvari mnogo bolj zapletene, kot dejansko so. Poskusite v vsem skupaj najti pozitivne lastnosti in se osredotočite nanje. Nikar ne naredite kakšne neumne napake. Bo pa zato toliko bolj enostavno na vseh drugih področjih, kjer lahko uredite mnogo stvari. Zadovoljni boste in zdravi. Sami sebi ste najboljše vodilo ali mentor.

Ljubezenski horoskop bik

horoskop_bik

Poskusite se v tem tednu lotiti problemov nekoliko drugače. Osredotočite se na vaše dušne potrebe. Življenje vam ne pušča niti sekunde pravega miru. Zaradi tega se boste počutili nekoliko depresivne in brez volje. Čas je, da se ustavite in umirite. Poslušajte svoj notranji glas, ki vam bo prišepnil, kako najbolje izkoristiti prihodnost. Tudi na poslovnem področju poskušajte vztrajati pri svojih odločitvah. Konec tedna bo zelo zanimiv, saj boste spoznali novo, zanimivo osebo, ki vas bo poslovno navdušila. Ni vse v materialnih dobrinah, saj je zato življenje prekratko.

Ljubezenski horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Obetajo se vam pestri dnevi ta teden. Zato se boste bolj malo ukvarjali sami s seboj. Družili se boste z ljudmi, ki so stalno prisotni v vaši življenjski bližini. Z ljubezenskim partnerjem bosta doživljala spremembe v vajinem odnosu. Težko bo slediti mislim partnerja, ki bo odklanjal odkrit pogovor. Vi boste pa na vsak način želeli ugotoviti, pri čem ste in do kje še lahko greste. Tisti, ki ste samski, se boste avanturi zelo težko izognili. Prepustite se, saj bi lahko bil to začetek nečesa obstojnejšega. Pustite sebi svojo pot.

Ljubezenski horoskop rak

horoskop_rak

Nikar se ne ustrašite. Dogajale se vam bodo nenavadne stvari. V tem tednu bodo vaše misli odplavale k bivšemu ljubimcu. Spomini bodo skonstruirali nekaj lepega, toda realnost je žal drugačna. Najboljšo rešitev za trenutne probleme boste našli, če boste ostali mirni in razmišljali z trezno glavo. V konflikte se raje ne spuščajte, saj bi lahko bili na koncu razočarani. Prejeli boste mnogo zanimivih namigov, ki vas bodo razveselila in vam obenem poudarila, da ste ljubljeni. Bodite bolj naravni in izhajajte iz sebe.

Za obširnejšo razloago in pogovor vas vabim, da me pokličete na telefon 090 30 47 in skupaj se bomo pogovorili o vsem kar vas zanima. Numerologinja Anka

Ljubezenski horoskop lev

horoskop_lev

Levi boste na začetku tega tedna mogoče malce razočarani, ker situacija ne bo ravno takšna, kakršno ste načrtovali. Vsi poslovni projekti se bodo za trenutek ustavili in ne glede na to, kako zelo si želite zaključka se bo vse skupaj premaknilo šele na začetek naslednjega meseca, ko vam bodo tudi planeti nekoliko bolj naklonjeni. Tisti, ki vas čakajo še kakšne študijske ali poslovne obveznosti, pa poskusite pohiteti, ker boste drugače prepozni. Konec tedna bo bolj obarvan z zabavami. Ni vse v filozofiji, življenje samo je bolj enostavno.

Ljubezenski horoskop devica

horoskop_devica

Za vas prihaja v tem tednu nihajoče obdobje. Začetek bo malce bolj naporen. Potrebno se bo osredotočiti na pripravo atmosfere, ki bo primerna za odprt pogovor s partnerjem. Paziti morate, da ne boste obračali besed v svojo korist, saj se boste s tem zapletli v manipulativne spore, ki jim ne bo konca. Zdaj je čas, da poveste tisto, kar vam že nekaj časa ne da miru. Odziv je lahko presenetljiv. Zelo boste sproščeni, ko se boste rešili nekega bremena in vikend bo ugodnejši. Ne komplicirajte po nepotrebnem.

Ljubezenski horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Prvi dnevi tedna bodo naporni. Vašo glavo bodo bremenile težke misli. Zavedajte se, da vas planeti vodijo v ta temačna mesta. Uprite se jim, saj tam res nimate kaj početi. Vaše misli usmerite v miselne projekte, ki zahtevajo koncentracijo in vašo popolno zbranost. Na čustvenem področju bo vladalo zatišje. Sedaj ni čas za reševanje kakšnih večjih, napornih konfliktov, saj bi lahko izgubili dvoboj. Bo pa zato v vikendu  bolj veselo in sproščeno med bližnjimi. Bodite čim bolj naravni, takšni kot ste.

Ljubezenski horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

Prva polovica tedna bo zelo zanimiva. Začelo se bo izjemno pomembno obdobje za vašo ljubezensko zvezo. Imate probleme, ki jih je potrebno rešiti skupaj s partnerjem. Pazite na svoje besede in dejanja, da ne boste še bolj poslabšali celotne zadeve. Nekaj dni bo vladala napetost med vama, ampak se bodo stvari kmalu spremenile. Poskusite biti malce bolj vztrajni in stojte za svojimi odločitvami. Na koncu tedna vas čaka prijetno presenečenje. Več srčnosti vam lahko prinese več pozitivnosti v vaše življenje.

Ljubezenski horoskop strelec

horoskop_strelec

Ta teden bo vaš v čustvenem odnosu, saj bo ljubezenskem področju  vse prepleteno s pozitivno energijo. Zaželeli si boste potovati in raziskati nove stvari. Mikale vas bodo tudi avanture in nič vas ne bo moglo ustaviti, da si vzamete tisto, kar si želite že nekaj časa. Če ste zaljubljeni, se vam lahko zgodi, da spoznate, da resnično ljubite. Nikar ne komplicirajte, raje se sprostite in uživajte, dokler lahko, saj vam lahko v nasprotnem primeru ljubezen zbeži drugam. Razmislite, kaj si želi srce.

Ljubezenski horoskop kozorog

horoskop_kozorog

V prvi polovici tedna boste veliko razmišljali. Zaželeli si boste, da se izprežete iz vsakodnevne rutine. Zaradi tega boste zelo odkriti in direktni, kar ne bo najbolje. Hitro lahko namreč užalite vaše najbližje. Na področju dela se bodo pojavile spremembe, ki jih niste pričakovali. Prva polovica tedna bo bolj dolgočasna, v drugi polovici tedna si boste vzeli čas zase in se zabavali v družbi dobrih prijateljev. Spoznali boste tudi nove, simpatične obraze, ki vas bodo nasmejali. Saj potrebujte več takih sprostitev.

Ljubezenski horoskop vodnar

horoskop_vodnar

Ta teden vam prinaša velike spremembe. Pazljivo z vso energijo, da si ne boste povzročali nepotrebnih problemov. Dobro premislite, preden rečete karkoli. Predvsem pa poslušajte, kaj imajo za povedati drugi ljudje okoli vas. Ste zelo temperamentni, zato se boste v vsaki situaciji znašli brez večjih težav. Na ljubezenskem področju vam bo najlepše preko vikenda, ko boste v objemu svojega partnerja in pomirjeni. Želeli si boste, da se čas ustavi.

Ljubezenski horoskop ribi

horoskop_ribi

Prva polovica tedna bo malce naporna. Razdvojeni boste. Želeli si boste, da se vaše življenje končno uredi. Čas je primeren, da se odločite za določene spremembe, ki si jih želite že nekaj časa. Volje in navdušenja vam ne bo manjkalo. Zato si uredite tudi finančne papirje in dnevne aktivnosti. Vikend boste preživeli v družbi nekoga, ki vam izredno veliko pomeni, pa čeprav si tega ne želite priznati. Zdaj je čas, da priznate svoja čustva in naredite nekaj v tej smeri. Bodite pogumni in vse bo dobro.

komentarji