IZRAZITE LASTNOSTI ASTROLOŠKIH ZNAMENJ

Katere negativne lastnosti odražajo posamezno astrološko znamenje

Pogosto me sprašujete o slabih karakternih lastnostih posameznikov, ki so vam blizu. Izbrala sem nekaj najpogostejših ali splošnih za vsako znamenje. Lahko pa sta v partnerstvu dve osebi istega znamenja in sta kljub temu karakterno in miselno povsem drugačni ali različni. Dobro je poznati svojega partnerja in dobro je vedeti, na kaj je potrebno biti pri posameznemu astrološkemu znamenju pazljiv, da ne bi prihajalo do nesoglasij in s tem rušenja partnerske zveze. Zavedati se moramo, da je v partnerstvu potrebno iskati kompromise, saj bomo le tako lahko uspešno gradili in uživali sadove ljubezni.

Če ste tudi sami v dilemi, in imate partnerska nesoglasja, vas vabim, da nas pokličete in skupaj bomo našli rešitev, ki vam bo pomagala nadgraditi vajino ljubezensko življenje.

Pokličite me na telefon 090 30 47

numerologinja Anka

Lastnosti horoskopa OVEN
Težje sprejema kritiko in ne mara biti voden, zato ima lahko nesporazume z nadrejeno osebo. Prav tako je večkrat naiven kar ga lahko vodi do različnih izgub. Lahko se hitro zaljubi in ob tem spregleda globino resničnih čustev.

Lastnosti horoskopa BIK
Ne mara kritik na račun njegovih najbližjih ali njegovega doma. Težko razume, da denar ni vse v življenju in prav zato drobne pozornosti pogosto spregleda. Večkrat si zada previsoke cilje, ki jih ne more realizirati ter je razočaran, predvsem v ljubezni.

Lastnosti horoskopa DVOJČKA
Težje sprejema nova pravila, zato se težje prilagaja predvsem v novih situacijah ali okolju. Prav tako ga moti, če ni dovolj hiter ali spreten pri nečem kar želi doseči. V ljubezni se zna popolnoma prilagoditi, če v tem vidi tudi določeno korist.

Lastnosti horoskopa RAK
Vznemirja ga lahko vse kar je drugačno in nima pravega pridiha po domačem okolju. Zato so njegova šibka točka hitre spremembe, ki ga lahko pripeljejo tudi do denarnih izgub. V ljubezni je lahko popolnoma predan vse dokler zaupa izbrani osebi.

SMS_vedezevanje_FB_1

Lastnosti horoskopa LEV
Težko prenaša avtoriteto, saj to želi biti sam sebi in drugim. Zato lahko postane nejevoljen, ko ni v središču pozornosti ter predvsem od domačih pričakuje vso podporo. V ljubezni je lahko zelo odprt, vse dokler je odnos iskren in podprt s tradicionalnimi vrednotami.

Lastnosti horoskopa DEVICA
Ne prenese, da analizirate njeno življenje in njene odločitve, saj s tem ponavadi dobi občutek, da sama ni dovolj sposobna. Medtem, ko sama želi vedeti čimveč podrobnosti o določenih osebah ali predlogih le teh. V ljubezni zna spregledati manjše napake ljubljene osebe.

Lastnosti horoskopa TEHTNICA
Pogosto slabe misli ali nezadovoljstvo o nekom ali nečem zadrži zase, zato jo je težje oceniti, kako razmišlja. Če prav lahko na prvi pogled deluje neodločno je težje vodljiva in pogosto želi sama sprejemati odločitve. V ljubezni nudi več, kot prejema vse dokler je zaljubljena.

Lastnosti horoskopa ŠKORPIJON
Ne prenese laži in praznih obljub ter zahrbtnih oseb. Težje razume težave drugih vse dokler jih sam ne izkusi. Pogosto več zapravi, kot bi bilo smoterno, saj si s tem lajša dušo. V ljubezni ne oprošča prevare ali ignoranco pomembnih datumov.

Lastnosti horoskopa STRELEC
Vse kar je nepredvidljivo, ga lahko zmoti, če se s tem omeji njegov prosti čas. Zato se težje prilagaja dodatnim obveznostim in dodatnemu delu predvsem, ko je v podrejenem položaju. V ljubezenskem odnosu ne bo dopuščal ljubosumja s strani ljubljene osebe.

Lastnosti horoskopa KOZOROG
Moti ga neupoštevanje dogovorjenega, nedoslednost in neresnost. Težje sprejema drugačnost ali drugačne navade drugih ljudi. Neučinkovitega se počuti takrat, ko je pred njim nekaj novega ali iznenadnega. V ljubezni od ljubljene osebe pričakuje vdanost in preprostost.

Lastnosti horoskopa VODNAR
Ne prenaša dolgčasa, počasnost, labilnost in osamljenosti, saj ga našteto dela nemirnega in nervoznega. Preprosti ljudje ga ne zanimajo preveč, saj je iskalec nečesa kar je več od povprečja. V ljubezni išče osebo, ki je inteligentna, razgibana in zvesta.

Lastnosti horoskopa RIBI
Brez sanjarjenja pri tem znamenju ne gre, zato v življenju lahko večkrat zamudi kakšno lepo priložnost. Realnost ta znak pogosto omejuje, zato ga je težje razumeti in zaradi tega lahko izgublja prave prijatelje ali resnega čustvenega partnerja.

V kolikor potrebujete nasvet ali vedeževanje, me prosim pokličite na telefon 090 30 47
Vaša numerologinja Anka

 

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji