TEDENSKI HOROSKOP ASTROHIŠE ZA JANUAR

TEDENSKI HOROSKOP ZA VSA ASTROLOŠKA ZNAMENJA

Tokratni tedenski horoskop nam obeta veliko srčnih in srečnih dogodkov, tako na področju osebnih, poslovnih in partnerskih odnosov. Po polni luni, je čas, da začnemo znova postavljati temelje, kateri se bodo plemenitili v naslednjem obdobju. Če vas karkoli pesti, je sedaj čas, da se s partnerjem pogovorita in poiščeta skupno rešitev, ki bo nadgradila vajin odnos. Ravno tako je sedaj čas, da tudi na poslovnem področju začrtate nove cilje, saj se je novo poslovno leto že začelo in kar boste začrtali v začetku leta, se bo izkazalo kot žetev v drugi polovici leta.

 

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Tedenski horoskop oven

horoskop_oven

V prvih dneh tedna vas bo presenetila spodbudna novica, čeprav gre v resnici za nekaj, kar že poznate. Sprva boste navidezno ravnodušni, potem pa boste novico obrnili sebi v prid. S slednjim boste nekaj premaknili na službenem področju. V ljubezni ne odlašajte tam, kjer to ni potrebno.

Tedenski horoskop bik

horoskop_bik

Vaša razigranost ni vedno pristna in to je nekdo že opazil med vašimi sodelavci, zato bodite spontani takrat, ko to sami čutite. Pri financah se bo nekaj premaknilo, vendar boste morali tudi nekaj poravnati, zato bodite bolj racionalni z denarjem. V ljubezni boste malo neodločni, vendar srce vas bo prepričalo.

Tedenski horoskop dvojčka

horoskop_dvojčka

Sredi tedna boste slišali spodbudne besede, ki vam bodo prišle prav pri neki delovni rešitvi, nakar boste zelo zadovoljni. Sicer se bodo v službi ta teden, zadeve hitro odvijale in ob slednjem se boste počutili ustvarjalno. V ljubezni se z nekom pogovorite in dorecite kar mislite, da je prav.

Tedenski horoskop rak

horoskop_rak

Na delovnem mestu se boste morali o nečem odločiti, če boste odlašali lahko to stori namesto vas nekdo drug. Čeprav težko priznate, si včasih stvari otežujete po nepotrebnem, pa še sami ne veste zakaj. V ljubezni včasih preveč popuščate, spet drugič pa se umikate, odločiti se boste morali, kaj si želi vaše srce.

Tedenski horoskop lev

horoskop_lev

V tem tednu so pred vami delovni cilji, ki jih boste z lahkoto realizirali, le bolj sproščeni morate biti. Sprejemali boste neko finančno odločitev, vendar bi bilo dobro še enkrat vse premisliti, da ne bi imeli nepotrebne izgube. V ljubezni vas nekdo pogreša v pogovoru, v druženju in v romantičnih večerih.

 

 

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Tedenski horoskop devica

horoskop_devica

Dobra organiziranost dela v tem tednu vam bo olajšala delo in delovne izzive. Sami sebi boste lahko vzor, če se boste le malo bolj potrudili v službi. Z nakupom želenega boste še malo odlašali, vendar bodite pozorni tudi na dane ponudbe. V ljubezni ne bo bistvenih sprememb, saj sami veste česa si želite.

Tedenski horoskop tehtnica

horoskop_tehtnica

Na delovnem področju boste še vedno strmeli k lojalnim odnosom, vendar se določena oseba ne bo s tem strinjala, pustite jo in pojdite naprej. Ugodne spremembe vas čakajo tudi v denarnih zadevah. V ljubezni pa ste se pripravljeni še truditi za določeno osebo, saj jo imate zelo radi.

 

 

Tedenski horoskop škorpijon

horoskop_škorpijon

Prejeli boste pozitiven odgovor, ki ste ga čakali na vašem delovnem področju. Zatem boste lahko realizirali želeno spremembo in se boste počutili odlično. V ljubezni vam ne manjka energije, saj je vaše srce polno ljubezni. Zato lahko pričakujete pozitivne premike na čustvenem področju.

Tedenski horoskop strelec

horoskop_strelec

Ta teden boste polni delovnih idej, ki jih boste želeli deliti z drugimi sodelavci ter čakali njihov odziv. Slednji vam bodo pokazali prave smernice, ki bodo združljive z vašimi idejami. V denarnih zadevah pa malo previdnosti ne bo odveč. V ljubezni vas ženejo želje, katerim narekuje vaše srce.

Tedenski horoskop kozorog

horoskop_kozorog

V službi boste končno lahko zaključili nekaj, kar vas je zaustavljalo že nekaj časa. Zato se boste lažje posvečali novim delovnim nalogam in sodelavcem. Za nakup določene stvari še ni pravi čas, zato je bolje še malo počakati. V ljubezni pa se boste morali bolj potruditi za določeno osebo, ki čaka na vaše spremembe.

Tedenski horoskop vodnar

horoskop_vodnar

V službi ne hitite preveč, da ne boste česa spregledali, bodite bolj osredotočeni na prioritetne naloge. Včasih si naložite preveč obveznosti sočasno, kar ni dobro za vaše počutje. V ljubezni ste še vedno romantični, včasih tudi malo pravljični. Mogoče pa nekdo od vas pričakuje več resnosti.

Tedenski horoskop ribi

horoskop_ribi

Na delovnem področju boste v tem tednu imeli kar nekaj obveznosti, ki vam bodo vzele malo več časa, kot ste pričakovali. Zato organiziranost in sistematičnost ne bosta odveč. Pri denarnih zadevah ne zapravljajte po nepotrebnem. V ljubezni pa se boste z določeno osebo, morali pogovoriti.

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji