VELIKI ASTROLOŠKI HOROSKOP ZA LETO 2020

ASTROLOŠKI HOROSKOP ZA VSA ZNAMENJA ZA LETO 2020

Leto 2020 nam obeta veliko sprememb, veliko se bo dogajalo tako na področju ljubezni, kot na področju financ, 2020 tvori tudi numerološko število 4, ki predstavlja tudi gradnjo temeljev za stabilne in trdne cilje v prihodnosti. Horoskop za leto 2020 nam tako obeta veliko pozitivnih sprememb v naših življenjih, zato jih s pridom izkoristite in gradite na vseh področjih, tako v ljubezni, med prijatelji, v poslovnem okolju ter v vsem, za kar sami čutite, da bi bilo potrebno stabilno okolje!

Ekipa Astrohiše želi vsem našim strankam ter ostalim obilo ljubezni, osebnih uspehov in veliko pozitivnosti na vseh področjih.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop za leto 2020 Oven

horoskop_oven

Vse do sredine februarja boste imeli dovolj energije, ki jo lahko najbolje izkoristite za svoje osebne napredke. Zato si do pomladi lahko zastavite tudi zahtevnejše cilje, ki jih boste lahko postopoma dosegali preko celega leta. Vendar pa ne pozabite na vse, ki so vam blizu in s katerimi bi bilo smiselno uskladiti določene želje, da bi bili medsebojni odnosi še trdnejši.

V ljubezni boste najbolj čustveni od 7. februarja do 5. marca, ko bo vaš znak spremljala Venera s svojo čutečo energijo. Zato lahko ta čas izkoristite za čustvene pogovore, druženja in se bolje posvetite vam dragi osebi.

Na poslovnem področju se lahko potrudite in dosežete želene spremembe, saj bo v prvem tromesečju več kot primeren čas, za nove delovne ideje in projekte. Slednji pa vam lahko celo omogočijo rastoče finančne premike.

Horoskop za leto 2020 Bik

horoskop_bik

Do leta 2027 bo v vašem znaku prisoten Uran, ki vam bo nalagal spremembe in preobrate, a se zato ne posebej vznemirjati, saj se na koncu vse poklopi. Do sredine leta se vam bo marsikaj odpiralo in izkoristite tisto, kar je za vas dobro, saj se bo zatem do konca leta vse bolj umirjalo.

V mesecu marcu boste imeli prelomnico na čustvenem področju, saj boste imeli dovolj energije, da se odločite kako naprej ali z vam drago osebo, ali pa se boste odločili za popolnoma samostojno pot. Kakorkoli že, bodo pri vas prevladala čustva, tista najmočnejša in zato se prepustite toku ljubezni, da opravi svoje.

Na kariernem in finančnem področju boste morali še malo varčevati, saj ste vlagali v napačne projekte, v kratkoročne, ki niso prinesli želenega uspeha. Zato se sedaj odločite za dolgotrajnejše vlaganje v resnejše vizije, ki vam ne bodo takoj prinesle rezultatov, bodo pa varnejše in trdnejše naložbe. Bodite bolj premišljeni na vseh področjih, da ne utrpite porazov, ki jih ne marate. Vladar sonca v biku, vam bo marca izkazal priložnosti za naprej.

Horoskop  za leto 2020 Dvojčka

horoskop_dvojčka

Na vašem čustvenem področju se obetajo zanimive priložnosti, ki vas bodo na en način preizkušale in na drug način vam bodo omogočile resnejšo vezo, vendar vse bo odvisno od vaše odločitve. Saj bo Merkur vaš vladar v prihajajočem se letu trikrat preizkušal vašo notranjo moč in sicer v vodnih znamenjih, takrat morate biti dosledni sami sebi in svojim odločitvam.

V začetku marca boste imeli nekaj za rešit iz preteklosti in prav je, da to zaključite, saj v nasprotnem primeru vlečete nekaj za seboj, kar vam je lahko samo breme. V času polne lune, ki bo nastopila v vašem znamenju 30. novembra, imate možnost, da z energijo luninega mrka postavite nove ideje na pravo mesto, da začnete nekaj kar vas bo premaknilo močno naprej, da boste lahko bolj zadovoljni.

Sicer pa bodite bolj objektivni do sebe in do drugih, da vam morebitne, prave priložnosti ne spolzijo iz rok. Nekdo vas ima resnično rad.

Horoskop za leto 2020 Rak

horoskop_rak

Potrebno bo postoriti še marsikaj, da bi vam nove spremembe omogočile boljšo pot do ciljev. Vse do konca marca vam bo sledil Saturn, zato morate biti odločnejši in racionalnejši pri svojih projektih. V delovnem okolju se boste prav tako morali še potruditi, a v četrtem mesecu vam kaže na pozitivne spremembe, ki bi jih bilo dobro sprejeti.

Z 10. januarjem bodite previdnejši v čustvenih odnosih saj se vas bo dotaknil Lunin mrk. Zato pazite na komunikacijo in odločitve v čustvenih odnosih, pa tudi med prijatelji. Neka oseba je še posebej občutljiva in lahko bi prišli z njo v konflikt, čisto po nepotrebnem. Najugodnejši vplivi za ljubezen pa bodo julij in avgust, poletni meseci, ki so vam tako blizu.

Vaše počutje je manj stabilno, a zanj morate sami poskrbeti, več gibanja, prava prehrana in več vode ne bi škodilo za dvig vašega imunskega sistema. Tudi sicer se manj miselno obremenjujte z manj pomembnimi zadevami, ki vam prej škodujejo, kot koristijo. Nič se ne zgodi samo od sebe, zatorej bodite sam svoj kreator življenja.

Horoskop za leto 2020 Lev

horoskop_lev

Polni energije boste zakorakali v novo leto, zato boste vse do polovice februarja v delu, izzivih, načrtih, ki bodo postopoma preko leta obrodili sadove. Tudi za prijatelje boste našli čas, saj vas vedno potrebujejo, a tokrat ne pretiravajte, da vam vaše stvari ne naredijo zaostanek.

V začetku marca boste bolj čustveno razpoloženi, kar bo občutila tudi vam draga oseba in ponovno boste imeli občutek ljubljenosti. Več pogovora z domačimi tudi nebi škodovalo, saj jih včasih kar malo zanemarjate. Kadar verjamete vase se vam vse dobro izteče in prav je tako.

Dva sončeva mrka bosta vplivala na vaše razpoloženje in sicer delni 21.6. in 14. 12., v obeh obdobjih velja za vas maksimalna previdnost pri pomembnejših odločitvah. Prav tako pazite na izrečene besede v službi in v domačem okolju. Namreč težje je reševati nekaj, kar se je že zgodilo, zato previdnost ne bo odveč.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop za leto 2020 Devica

horoskop_devica

Tudi vam vpliv retrogradnega Merkurja v tem letu ne bo prizanašal od druge polovice februarja, do marca, pa v juniju, pa v drugi polovici septembra do začetka novembra. Zato ne odlašajte z neopravljenimi nalogami, temveč jih čimprej realizirajte, da si zagotovite prostor novim priložnostim. Vsi, ki si boste v znamenju device določili jasne cilje, jih točno zastavili, boste uspevali in hitreje dosegali želene rezultate v vseh pogledih. Tako na delovnem, kot na zasebnem področju.

V polovici meseca maja pa vas lahko preseneti slab vpliv Venere, vse do polovice junija, ko boste na čustvenem polju bolj zahtevni, kot sicer. Želeli boste imeti ljubljeno osebo pod kontrolo, težje boste zaupali in to vam lahko prinese le konfliktne situacije. Zato se v tem času bolj potrudite s samokontrolo, bodite bolj sproščeni, bolj zaupljivi do ljubljene osebe in oba se bosta počutila bolje. Namreč lepa beseda, lepo mesto najde in v ljubezni se lahko še obrestuje.

V drugi polovici leta se boste bolj posvečali svojemu počutju, vendar je potrebno zanj tudi kaj storiti. Zato vsekakor ne smete zanemariti gibanja, sproščanja in predvsem dobre družbe, v kateri se dobro počutite in nasmejite do solz. Seveda ne izpustite svojih konjičkov, ki vas še dodatno razbremenijo ter vam prinesejo občutek izpopolnjenosti.

Horoskop za leto 2020 Tehtnica

horoskop_tehtnica

Malo negotovosti ob vstopu letošnjega leta bo minilo že z februarjem, ko boste ponovno polni moči, idej in samozavesti. Zato boste na kariernem področju pripravljeni in vam bo šlo od rok, kot že dolgo ne. Zatorej imate vse do izteka meseca marca še dovolj časa za nove projekte. Poznalo pa se bo tudi pri vaših osebnih financah, vendar bodite vseeno bolj premišljeni pri nakupih.

Od marca pa vse do izteka junija vas bo vaša vladarica Venera podpirala v komunikaciji, v odnosih, v ljubezni in tudi pri počutju. Zato te štiri mesece pred dopustom izkoristite kar najbolje v domačem krogu, v službi, med prijatelji in tudi z ljubljeno osebo. Tiste, ki ste jih malo zanemarili zadnje čase, lahko obiščete in tako vi, kot oni se boste počutili prijetneje.

V drugi polovici leta vas bo veliki bojevnik Mars večkrat preizkušal, koliko ste potrpežljivi in tolerantni do drugih. Vendar si ne pustite motiti lastnega duševnega miru, zato bodite v tem času, bolj strpni, bolj sproščeni in prej razmislite, predno poveste na glas ali pa se nekaj odločite. Zatorej se ne pustite zmesti, zavesti ali sprovocirati in bo vse dobro. Smeh je zdravilen.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop za leto 2020 Škorpijon

horoskop_škorpijon

V prvi tretjini leta boste imeli ogromno zagona, ki ga boste usmerjali v poslovne in zasebne zadeve. Pri tem vam bo pomagal Mars, ki bo v ognjenem strelcu. Polni boste novih idej, samozaupanja, ustvarjalnosti in dobrega počutja nasploh. Zato izkoristite ta čas za vse tisto kar bi radi spremenili ali želeli doseči, predvsem v vašem delovnem okolju.

Zatem bo retrogradna Venera v mesecu maju slabše vplivala na vas in vam jemala energijo. Vendar se ne smete odmikati od zastavljenih želja na vašem čustvenem področju, temveč se je potrebno pogovoriti in soočiti z tistimi, ki so vam blizu. Z ljubljeno osebo pa bo drugače, še vedno boste imeli dovolj čustvene podpore z njene strani, saj vas ljubi.

V vašem mesecu novembru, pa vam bodo zvezde naklonjene za dodatni zaslužek oziroma pritok nenačrtovanega denarja. Od meseca oktobra dalje, ko Pluton preide v direktno gibanje pa se vam ponovno vse poti odprejo in kar se vam je morebiti zaustavilo, boste lahko nemoteno nadaljevali. Za vaše dobro počutje pa je ljubezen najboljše zdravilo.

Horoskop za leto 2020 Strelec

horoskop_strelec

Vaš vladar Jupiter bo vse do 19.12. bolj vplival na kozoroga, kot na vas. Vendar se bo lahko na trenutke vaš optimizem majal, česar ne smete dopuščati, sploh pa ne v vašem delovnem okolju. Saj boste v letošnjem letu imeli nove priložnosti, za poslovne uspehe in celo napredovanje, kar si boste prislužili z trudom in organiziranostjo.

Februar, maj in september bodo najugodnejši meseci za rast na vašem čustvenem področju. To velja za vse odnose, v družinskem, sorodnem in ljubljenem krogu, kakor tudi med dobrimi prijatelji. Zato boste v teh obdobjih tudi bolj čustveno usmerjeni do vam drage osebe, za katero se znate potruditi, ko ste tudi sami ljubljeni.

5.6. in 14.12. nastopita delni Lunin in polni Sončev mrk, pri obeh je potrebna dodatna previdnost, predvsem na cesti, saj bosta imela vpliv na vaše znamenje. Mesec april pa lahko izkoristite za želene spremembe v vašem domačem okolju, kot je prenova, osvežitev, razni dodatki itn. Ob tem se boste sami bolje počutili in tudi bližnje boste prijetno presenetili. Za svoje počutje storite najbolje tako, da počnete tisto, kar vas sprošča in veseli.

Horoskop za leto 2020 Kozorog

horoskop_kozorog

V letošnjem letu bo vaš vladar Saturn še vedno močno vplival na vas in vam na vašo pot postavljal različne preizkuse in izzive. Na tak način boste najbolje delovali, če boste tekoče sledili svojim zadevam ter jih pravilno reševali. Le v mesecu marcu boste imeli boljši nebesni vpliv, zato ta mesec izkoristite predvsem na delovnem področju. Saj lahko še veliko dosežete sebi v prid in v ponos svojim najdražjim.

Od 14.maja pa vse do 26.junija bo na vas imela vpliv retrogradna Venera in v tem času boste lahko reševali nedokončane zadeve iz preteklosti. Prav tako boste več delali na medsebojnih odnosih ter jih krepili. Ne pozabite pa, da ravno v tem obdobju ne bo odveč več previdnosti tudi pri vaših osebnih financah. V vaše življenje pa se lahko vrne tudi oseba iz preteklosti, s katero boste nerešeno razrešili.

Tudi vi se zavedate, da je zdravje največje bogastvo, pa vendar včasih za svoje počutje ne storite vsega kar bi lahko. Zatorej posvetite si več časa za gibanje, sprostitev, dobro družbo in počnite vse tisto kar vas razveseljuje. V ljubezni pa se posvetite tisti osebi, ki ima največ prostora v vašem srcu.

Horoskop za leto 2020 Vodnar

horoskop_vodnar

V letošnjem letu bo vaš vladar Saturn še vedno močno vplival na vas in vam na vašo pot postavljal različne preizkuse in izzive. Na tak način boste najbolje delovali, če boste tekoče sledili svojim zadevam ter jih pravilno reševali. Le v mesecu marcu boste imeli boljši nebesni vpliv, zato ta mesec izkoristite predvsem na delovnem področju. Saj lahko še veliko dosežete sebi v prid in v ponos svojim najdražjim.

Od 14.maja pa vse do 26.junija bo na vas imela vpliv retrogradna Venera in v tem času boste lahko reševali nedokončane zadeve iz preteklosti. Prav tako boste več delali na medsebojnih odnosih ter jih krepili. Ne pozabite pa, da ravno v tem obdobju ne bo odveč več previdnosti tudi pri vaših osebnih financah. V vaše življenje pa se lahko vrne tudi oseba iz preteklosti, s katero boste nerešeno razrešili.

Tudi vi se zavedate, da je zdravje največje bogastvo, pa vendar včasih za svoje počutje ne storite vsega kar bi lahko. Zatorej posvetite si več časa za gibanje, sprostitev, dobro družbo in počnite vse tisto kar vas razveseljuje. V ljubezni pa se posvetite tisti osebi, ki ima največ prostora v vašem srcu.

Horoskop za leto 2020 Ribi

horoskop_ribi

Tudi v letošnjem letu boste strmeli k boljši ureditvi materialne in čustvene varnosti, saj vas bo k temu vlekel vpliv vašega vladarja Urana, ki pa bo celo leto potoval v znaku bika. Zatorej boste resneje pristopali k novim delovnim izzivom, saj vam slednji lahko prinesejo tudi izboljšanje finančne plati. Ravno pri denarnih zadevah več previdnosti ne bi škodilo, saj je leto dolgo.

V vašem čustvenem polju boste imeli v letošnjem letu ugodne nebesne vplive že v januarju, med aprilom in julijem ter v začetku meseca novembra. Zatorej dovolj časa da se več posvetite vam dragi osebi, da ji pokažete svoja čustva in tudi kaj si sami želite. Z domačimi in prijatelji pa boste tudi našli več časa za pogovor, druženje in veselje.

Nekaj vas še muči iz preteklosti, a sami dobro veste, da boste morali opraviti nek pogovor z določeno osebo, s katero boste razrešili neko preteklo zagato in oba se bosta počutila bolje, celo s prijateljevanjem bosta lahko nadaljevala. Včasih se lahko pojavi ovira, ki je videti na prvi pogled večja kot je v resnici.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji