Tedenski horoskop za november

Tedenski_horoskop_Astrohise

November, Martinov teden je pred nami in kaj nam le ta prinaša na področju ljubezni in medsebojnih odnosov? Numerologi in astrologi Astrohiše smo vam pripravili izčrpen horoskop za vsa astrološka znamenja. Obetajo se nam spremembe, saj tako kot se novemberski mesec preliva v decembrsko zimo, se bo enako prelivalo tudi naše ljubezensko življenje. Pravljični december je že skoraj tukaj, zato začnite svoje misli barvati v ta prelepi mesec občutkov in sreče. Zavedajmo se, da če bomo pripravljali svoje misli in občutke na srečo, se nam bo le ta tudi približala in se nas dotaknila. Ne dovolimo si, da bi nas prepletale negativne misli, pač pa se ODLOČIMO ZA SREČO IN LJUBEZEN!

Recite si: V SVOJEM ŽIVLJENJU SI ŽELIM SREČE IN LJUBEZNI!

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Horoskop november Oven

horoskop_oven

V tem tednu bodo pod vprašaj postavljene vaše vrednote in vprašanje o resnični ljubezni se bo pojavilo od nikoder. Začeli boste dvomiti v svoja prepričanja in se spraševati, če je tisto, kar verjamete resnično pravo prepričanje ali bi morali malce predrugačiti svoje vrednote in verovanja. Bi morda potem hitreje našli srečo, če bi bili bolj trdno na tleh in verjeli v realne zmožnosti druge osebe. Vedite, da smo vsi samo ljudje in da subjekt vašega zanimanja žal ni nebeško brezhibno bitje.

Horoskop november Bik

horoskop_bik

Teden ne bo lahek za vas, zlasti zato, ker vam tokrat planeti oporekajo in vam bodo stali na poti, karkoli boste želeli storiti, se ne bo dobro izšlo. Zato se skušajte v tem tednu povleči malce nazaj in počistiti doma, tako fizično kot tudi energetsko, saj se je nabralo nekaj navlake, ki vam otežuje prehod energije, ki bi vam pomagala v težjih trenutkih. Ne zanašajte se na druge, v teh primerih boste vedno morali sami prebroditi težave. A potem boste močnejši.

Horoskop november Dvojčka

horoskop_dvojčka

V tem tednu boste videli neke napake, ki jih dela vaša ljubljena oseba, a vas bodo kar močno zmotile, da boste v notranjem konfliktu sami s seboj, če je to resnično vredno debate ali prepira. Razmislite o vseh dobrih stvareh in vsemu, kar sta skupaj zgradila in premislite, če so tiste male gubice, ki jih sedaj vidite, čeprav so bile tam že prej, res tako zelo pomembne. Ste vi popolni?

Horoskop november Rak

horoskop_rak

Spoznali boste, da ste superiorni v primerjavi z osebo, s katero si delite bodisi streho ali pa kaj drugega, življenjskega pomena za vas. To vas bo malce oslabilo v vaših prizadevanjih in nadaljnjih načrtih s to osebo, saj ste dovolj modri, da veste, da nikogar ne morete spreminjati proti njihovi volji. Zato boste razmišljali o drugem načinu življenja, saj enostavno ne boste mogli dopovedati nekaterih stvari, ki so za vas bistvene.

Horoskop november Lev

horoskop_lev

Naučili se boste, da so strta srca, ki še vedno ljubijo z vsem zanosom, najmočnejša in najbolj trdna v svoji ljubezni do druge osebe. Zato naj vas ne prestraši partnerjeva ideja, da morda nista za skupaj. Pa kaj potem. Ne bo ne prvič in tudi ne zadnjič. Vi boste šli naprej in še vedno boste našli sorodno dušo, ker verjamete v ljubezen in iskrenost. Čeprav se včasih kdo pošali na vaš račun.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop november Devica

horoskop_devica

Uvideli boste, da vam je doma najlepše, čeprav se marsikdo ne bo z vami strinjal. Zlasti oseba, ki želi živeti z vami v dvoje. To vam bo pustilo nekaj strtega srca. A vedite, da vse življenje ne boste mogli ostati v zoni udobja in da ni nobenega napredka, če tam ostanete. Morali boste malce v neudobje, da bi pridobili nove izkušnje, se česa naučili, predvsem pa se duhovno razvili. Naredite korak naprej.

Horoskop november Tehtnica

horoskop_tehtnica

Čustvena, spolna in fizično spiritualna podpora vam bo dobro dela, pozdravili si boste vse rane, ki ste jih prejeli v zadnjih mesecih, neka oseba vam bo pokazala novo pot. Nekateri se držite v kokonu spet drugi pa stalno menjate pot. Vi sodite med druge, ki to počnejo še malce prepogosto, zato nastanejo na duši rane, ki jih je težko zaceliti. Podajte roko tej osebi in pojdite z njo po poti ozdravljenja.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop november Škorpijon

horoskop_škorpijon

Niste zainteresirani v polovičarskih poslih, kaj šele razmerjih. Zato je dobro, da imate končno partnerja, ki vam lahko ustreže v vseh vaših željah, na srečo ste ga našli po mnogih razočaranjih. A vas je to naredilo močnejše. Tudi vaš partner je iskal tako močno osebo, vse prej je bila bolj kot ne premlačna voda. Bodite srečni, da ste našli svoj smisel življenja in da lahko gradita skupaj.

Horoskop november Strelec

horoskop_strelec

Niste zainteresirani v polovičarskih poslih, kaj šele razmerjih. Zato je dobro, da imate končno partnerja, ki vam lahko ustreže v vseh vaših željah, na srečo ste ga našli po mnogih razočaranjih. A vas je to naredilo močnejše. Tudi vaš partner je iskal tako močno osebo, vse prej je bila bolj kot ne premlačna voda. Bodite srečni, da ste našli svoj smisel življenja in da lahko gradita skupaj.

Horoskop november Kozorog

horoskop_kozorog

Končno se vam bodo uresničile sanje, samski ne boste več samski. Vezani pa boste tudi naredili korak naprej v vašem razmerju. To je tisto, kar ste čakali in se veselili, nič več ne bo tako, kot je bilo prej. Vse bo bolje in vi boste zelo srečni. Pazite le, da vam ne bo kdo skušal vašo srečo oteževati ali kako drugače odvzeti. Tega ne smete dovoliti, vedite pa, da so lepi nasmeški včasih lažni.

Horoskop november  Vodnar

horoskop_vodnar

Prevelika zmeda bo nastala v vašem intimnem življenju in vašem prijateljskem odnosu z neko osebo. Lahko da bo šlo za dve ločeni osebi in dve ločeni razmerji. Lahko pa bo kaos nastal z isto osebo, kar bo še huje. Morali boste rešiti to situacijo, če ne boste izgubili obe osebi in še del sebe zraven. Jasno postavite meje in se jih držite za vsako ceno. Vsaj ena od dveh oseb vam pomeni več, kot si upate priznati.

Horoskop november Ribi

horoskop_ribi

Dva možna scenarija sta in sicer, morda boste mislili, da se morate pomanjšati ali skrčiti v vsej svoji veličini, ki jo imate in ki vas definira, da bi ustrezali tej osebi. Tega zagotovo ne boste naredili, ker ni prav. Raje poiščite osebe, ki se ne bodo prestrašile vaše močne osebnosti in vsega, kar ste. Druga opcija pa je takšna, da boste morda malce romantično zagledali v nadrejeno osebo, kar spet ne bo v redu. Te ideje vam v tem tednu vsiljujejo nesramni planeti in skušajte se jim izogniti.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji