Numerološki horoskop po številih življenjske poti

Numerološki horoskop za vsa števila življenjske poti

Numerologi nam za obdobje pred nami napovedujejo veliko druženja in veliko novih odnosov, novih poti in novih priložnosti. Velikokrat sem nam namreč kakšna priložnosti v življenju ponudi, pa je ne znamo čisto pravilno zagrabiti in izkoristiti, saj nanjo nismo še čisto pripravljeni in v nas kljubuje strah, da bomo kaj “zafrknili”. Naj vam bodo naši nasveti v oporo pri vaših odločitvah, naj vas vodijo in vam pomagajo pri vaših nadaljnih korakih. Velikokrat se moramo v življenju zgolj prepustiti opcijam, ki se nam ponujajo in ljubezen ali prijateljstvo se bo zgodilo samo od sebe! Bodite odprti in naučite se tako dajati, kot tudi sprejemati, drobne in manj drobne stvari, besede, komplimente,…

Za vas sem pripravila numerologinja Anka.

Če potrebujete pogovor, nasvet ali izračun, pa me pokličite na telefon 090 30 47.

Pripravili smo vam numerološki horoskop za mesec november po številu vaše življenje poti. To je tisto število, ki ga dobimo, če seštejemo svoj datum rojstva, do enomestnega števila.

Primer: Npr, 11.11.1971= 1+1+1+1+1+9+7+1=22=2+2=4

SMS_vedezevanje_FB_1

Življenjsko število 1

Odlično in uspešno se boste v dneh pred vami prilagodili službenemu dogajanju, ki bo bolj naporno. Tudi sami boste imeli kar nekaj predlogov, ki jih bodo vaši sodelavci v večini podprli saj bodo ugotovili, da so koristni. Pri svojih financah bodite bolj previdni in vlagajte samo v nujne in preverjene transferje. V ljubezenskem področju si želite nekaj več, nekaj bolj dinamičnega, nekaj kar vas bo navdušilo. Zato namignite svoji izbranki in ji tudi sami pokažite, da je ljubezen kot reka, včasih mirnejša, včasih pa bolj deroča.

 

 

Življenjsko število 2

Še vedno se boste preveč mentalno ukvarjali z nekom, ki vam jemlje energijo, pa ga kljub vsemu ne boste povsem razumeti. Vendar ni razlogov za vaše odvečne dvome, raje pustite naravnemu toku, da vse postavi na svoje mesto in bo za oba bolje. Prav tako na delovnem mestu preveč dajete prednost vsemu in vsakomur, le nase premalo gledate, saj bi si lahko bolj zaupali. V tem mesecu sebe prepričajte, da delate prav, nato pogumno nadaljujte in življenje vam bo resnično prineslo pozitivne spremembe. Prilagodljivost, dobrota in zanesljivost so res človekove vrednote, vendar je potrebno znati postaviti tudi meje.

 

Življenjsko število 3

Že nekaj časa vas mučijo neke misli, ki so povezane z nekom iz preteklosti čeprav v sebi čutite, da je vse skupaj nesmiselno. Zato raje preteklo čustveno praznino napolnite s pravilnimi, sedanjimi odločitvami. V tem mesecu ne bo pretiranih sprememb na delovnem področju, te prihajajo malo kasneje. Vendar ste dovolj dinamični in iznajdljivi, da lahko sami sebi krojite karierne napredke. V denarnih zadevah bodite bolj racionalni vse do izteka letošnjega leta, saj boste kmalu strmeli k novim spremembam. Prednost dajte tistim, ki so iskreni do vas in vam želijo vse dobro, brez note egoizma. Saj življenje je lepo med pravimi prijatelji in iskrenimi sorodniki.

 

Življenjsko število 4

V prihajajočih se dneh boste še vedno trdno z nogami na tleh v vseh delovnih izzivih, čeprav vas bo zamikala tudi neka nova ideja, ki se ji boste težko upirali. Vendar bi bilo smiselno še malo počakati, da vas pri slednjem podpre še nekdo, kar bi vse skupaj olajšalo. V ljubezni je vse mogoče, ampak ničesar ne sme biti preveč in ničesar premalo. Zato že nekaj časa razmišljate o nekom, vendar sami se boste morali odločiti, kaj resnično potrebuje vaše srce. Želje po finančnih spremembah se bodo postopoma realizirale.

 

 

Življenjsko število 5

Tempo in način vašega življenja, sta izključno odvisna od vas in vaših želja. Zato bi se bilo vredno vprašati komu in kdaj pomagati, namreč nekdo vas prepogosto izkorišča, kar vam seveda ni všeč. Zatorej boste morali kdaj reči tudi ne, ne morem, ni mogoče… V delovnem okolju boste v prihajajočih se dneh zadovoljni in počutili se boste bolj varno. Pri denarnih zadevah dobro razmislite kam boste vložili denar in za koliko časa, saj trenutno ni najustreznejših pogojev za dober, dodatni zaslužek. V srcu je neka oseba, ki vam ne da miru, a se boste morali sami odločiti, kaj boste storili.

 

Življenjsko število 6

Zahtevnejše premike ali spremembe na delovnem področju se vam odpirajo proti izteku letošnjega leta, zato vam ni potrebno hiteti s konkretnimi odločitvami. V ljubezni se še opogumljate za uresničitev vseh skritih želja. V mislih imate določeno osebo, katera vam krati spanec ter vam stalno hodi v misli in čas je, da se pogovorite z njo. Pri finančnih zadevah bodite malo bolj varčni, saj boste tako hitreje dosegli želene spremembe zase in vse tiste, ki so vam blizu. V teh dneh se boste posvetili tudi sami sebi, iskali osebni prostor v katerem se boste sproščali in se počutili bolje.

 

Življenjsko število 7

Pred vami so obetavnejši dnevi za vaše delovne in denarne izzive, saj se vam bo nekaj novega, obetavnega odprlo in takoj boste bolj nasmejani. Na čustvenem področju se boste le opogumili in neki osebi zaupali kaj resnično želi vaše srce, zatem se boste počutili prerojeno. Pri zasebnih željah ne odlašajte in pričnite delati po načrtih, ki ste si jih zamislili, saj vas bodo slednji hitreje vodili do ciljev. Včasih si je treba vzeti čas tudi za prijatelje, sorodnike in še posebej drage osebe. Namreč čas hitro mineva in čutite, da ste z določenimi osebami premalo v stiku. Zato si že sedaj zamislite kako in s kom boste preživeli praznične dni pred iztekom letošnjega leta.

 

Življenjsko število 8

Za ljubljeno osebo si je potrebno vzeti čas, ji vračati naklonjenost in ji glasno povedati kaj čutite do nje. S slednjim boste lahko dosegli kvalitetnejši čustveni odnos in več sproščenosti v njem. Na delovnem področju se določene zadeve še ne bodo premaknile v želeni smeri, vendar zaradi tega ne bodite nezaupljivi ali skeptični. Vse se bo uredilo, a z manjšim zamikom, ki vam bo prinesel več kot ste sprva pričakovali. V denarnih zadevah bodite bolj varčni, da boste lahko delali spremembe v domu, kot si želite. Prav tako si privoščite trenutke samo zase, za svoje boljše počutje, za razmisleke, za nove ideje in za presenečenja vseh, ki so vam blizu.

 

Življenjsko število 9

Ni se dobro preveč zapirati pred novimi poznanstvi, saj vam le ti lahko prinesejo pozitivne spremembe tako na delovnem, kot zasebnem področju. Sledi pa napredek v ljubezenskem odnosu, saj vas v teh dneh čaka pogovor z določeno osebo, ki vam bo pomagal do boljšega čustvenega odnosa. Nek znanec vam bo v nečemu svetoval in ugotovili boste, da predlog sploh ni slab ter ga kasneje tudi upoštevali. Slednje vam bo prineslo neko materialno vrednost. Slabih misli se boste najhitreje znebili z gibanjem na prostem ter se boste počutili bolj sveže in bolj zadovoljno.

 

Za vas pripravila,
numerologinja Anka

Kontakt 090 30 47

komentarji