Januarski tedenski horoskop Astrohiše – Odločitve in reševanje težav

Januarski horoskop Astrohiše – Sprejemanje odločitev in reševanje težav

Tedenski_horoskop_januar_Astrohisa

Tokratni horoskop ima poudarek na naših odločitvah, ki jih prevečkrat ne sprejemamo in se na ta način enostavno pustimo podrejati sami sebi in predvsem okolici. Dejstvo pa je, da lahko vse to vodi tudi do takšnih ali drugačnih težavic, ki začnejo počasi “najedati” naše življenje in nam ne dopuščajo, da smo tisto, kar želimo biti.

Bodite tisto kar ste in živite svoje življenje na polna pljuča.

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Obiščite nas: vedeževanje

Leto 2017 je leto števila 1, kar pomeni, da se je letos začel numerološki cikel 9-let in 1. je tista, ki pomeni ZAČETEK, VZPONE, ROJSTVA (ljubezni, prijateljstev, otrok,…) Preberite si še, kaj dejansko pomeni število 1 v numerologiji – Število življenjske poti 1

 

Horoskop januar Oven
horoskop_oven

Spoznali boste, da je med vami in osebo, s katero ste oz. želite biti, velika razlika v ideologiji in življenjski filozofiji. To bo imelo na vas tako močan učinek, da vam niti um niti telo ne bosta dopuščala intime s to osebo, dokler ne razrešite težave. Rešili pa jo boste samo, če boste pripravljeni kopati dovolj dolgo in globoko v svojo podzavest.

 

Horoskop januar Bik

horoskop_bikNeke določene sanje oz. cilji, ki ste jih gojili in pričakovali, da se bodo uresničili, vas bodo v tem tednu grenko razočarali. Ne bo tako, kot ste želeli. Zaradi tega ne smete dovoliti, da se vam celoten sistem podre. Morda si privoščite dan za žalovanje, nato pa se reorganizirajte za nadaljnje korake. Najbolj pomembno je, da ne hranite svoje apatije in da ne dovolite, da jo hranijo vaši bližnji. Čisti rez.

vedezevanje_zakup_minut_poceni_klici_astrohisa

Horoskop januar Dvojčka

horoskop_dvojčka

Začutili boste, da vam partner ne želi več nuditi opore pri vaših poslih in zasledovanju dobre kariere. Dobro boste zaznali, da ne gre za njegovo nemoč pač pa za to, da tega enostavno noče. Najbolje bi bilo dati karte na mizo in se odkrito pogovoriti, zakaj je prišlo do tega. Morda se boji, da bo vaša kariera imela prednost pred vajinim razmerjem. Seveda morate zagotoviti, da se to ne bo zgodilo oz. samo po potrebi in za višji cilj.

Horoskop januar Rak
horoskop_rak

Moč, povezanost in globoka enakost, bodo izkušnje, ki jih boste deležni proti koncu tega tedna. Še prej pa boste naleteli na težavo, ki jo boste morali začeti takoj reševati, če se želite osvoboditi do vikenda, da boste deležni prej omenjenega razkošja. Na začetku tedna se zavedajte, da boste imeli težavo, nemudoma pričnite z reševalnimi ukrepi in do konca tedna bo tudi na vas posijalo sonce. Nikar se ne izogibajte.

Horoskop januar Lev

horoskop_lev

Pojavila se bo težava v razmerju. Najbolje bo, če jo boste takoj naslovili, skupaj s tistimi, ki jih bo zadevala. Če tega ne boste storili, težava ne bo izginila ampak bo povzročila še večjo škodo. Lahko se razidete, ostanete brez zaposlitve ali pa zbolite. Vsemu temu se boste izognili z iskrenim pogovorom in odnosom, nikar ne silite v svoj prav, sploh pa ne za vsako ceno. Sledite dobremu nasvetu in rešite situacijo, do vikenda ste lahko pomirjeni.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop januar Devica

horoskop_devica

Romantika in sočutje bosta rešila vašo situacijo, ki bo nastala tekom tega tedna. Če se boste zatekali v agresijo in trmoglavljenje, se ne bo dobro končalo. Pač imate drugačno mnenje o neki zadevi in vam draga oseba ima svoj pogled na isto zadevo. To ne pomeni, da morata začeti prepir in gojiti zamero. Z izbiro besed in gest bosta veliko pripomogla k temu, da rešita situacijo.

Horoskop januar Tehtnica

horoskop_tehtnica

Nastopile bodo težave, ki jim boste pripisali čustveni pomen oz. neujemanje v razmerju, spremljale jih bodo še pomanjkanje energije in slabo počutje. Morda težava ni v vašem razmerju ampak v vas samih in v vašem zdravju. Če boste na težavo pogledali z zdravstvenega vidika, lahko do konca tedna najdete tudi ustrezno rešitev. V nasprotnem primeru boste ostali slabotni in še vedno boste krivili vašega partnerja.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop januar Škorpijon

horoskop_škorpijon

Če boste razmišljali, da niste več tako mladi, voljni in polni energije, potem se boste tako tudi počutili in v vsakem komentarju boste našli potrditev svojega namišljenega počutja. Streznite si glavo in začnite razmišljati o sebi pozitivno, če ne gre drugače, si zapišite, kaj vse ste dosegli do sedaj in kaj vse še boste v tem letu. Privoščite si kakšno razvajanje, ki vam bo dvignilo energijo in izboljšalo počutje.

Horoskop januar Strelec

horoskop_strelecDružinska zadeva vas bo vrgla iz tira, počutili se boste popolnoma nemočni in nesposobni rešiti težavo in zaradi tega vam bo tudi močno upadel libido ter volja, da bi vlagali v vaše razmerje. Tokrat boste imeli srečo, ker bo imel vaš partner dovolj moči za oba in ne pozabite te izkušnje. Dejansko se boste lahko dobesedno naslonili na vaše razmerje, vašega partnerja in vašo ljubezen.

Horoskop januar Kozorog

horoskop_kozorog

Čutili boste, da vas vaš partner enostavno ne sliši, čeprav kričite na ves glas. Nemočni ste in to vas spravlja v obup. Morda ne znate pristopiti s konkretno zadevo, ki vas tare, skušajte najti način, ki ga niste vajeni, poskusite nekaj novega, še ne uveljavljenega v vaši praksi. Morda boste tako našli pot, kako skomunicirati tisto, kar vas tare. Do konca tedna se bo našla rešitev, če boste našli pot.

Horoskop januar Vodnar

horoskop_vodnar

V tem tednu boste imeli presenetljivo dovolj moči in energije, da se soočite s čimerkoli, vse boste reševali z neverjetno lahkoto in celo malce napuha. Vendar vam bo dobro delo, tudi vsem vašim bližnjim, zlasti pa partnerju, ker ga boste na ta način spodbudili oz. mu ali ji pomagali, da prehodi neko težko pot, na kateri trenutno je. Tokrat se bo vse uredilo tako, kot ste vedno mislili, da se mora.

Horoskop januar Ribi

horoskop_ribi

Začasen padec v vaši življenjski energiji še ne pomeni konec sveta. Tudi vi si lahko privoščite počitek uma, telesa in duha. Če se le da, spraznite svoj urnik za naslednji teden, vsak dan meditirajte in počivajte, ko greste spati, izklopite vse elektronske naprave, ki bi vam lahko povzročale sevanje in motnje. Proti koncu tedna boste že nazaj na svojem konju, če boste upoštevali te nasvete.

 

komentarji