Kateri nadangel svetuje vašemu horoskopskemu znamenju?

Kateri nadangel svetuje vašemu znamenu horoskopa

Vsak izmed nas je rojen v določenem znaku zodiaka, ki o posamezniku razkiriva določene osebne in značajske lastnosti. Vsak izmed nas, pa ima tudi svojega zavetnika med nadangeli, ki nam svetujejo, kako naj se soočamo z določenimi življenjskimi situacijami v katerih smo se znašli ter kaj bi bilo za določeno znamenje horoskopa najbolj primerno glede na numerološke izračune.

 

Nadangel_svetuje_Astrohisa

 

Pripravili smo vam opise vseh 12. zodiakalnih znamenj s podporo nadangelskih nasvetov.

 

OVNU svetuje nadangel JOFIEL:

horoskop_oven

Nadangel Jofiel je vaš sopotnik pri vseh vaših osebnih projektih ter vas spodbuja pri vaših sposobnostih, s katerimi boste lahko dosegli tudi osebno zadovoljstvo ali blagostanje. Navdihuje vaše misli in krepi vašega duha, da bi lažje razvijali svoje notranje potenciale in da bi sprejeli sebe kot osebo, ki v življenju lahko doseže še mnogo. Ker niste še aktivirali vseh svojih zamisli, se povežite z nadangelom Jofielom, ki vas bo s svojo energijo spodbudil, da si boste hitreje omogočili osebne napredeke. Kajti ta nadangel vas navdihuje s kreativnimi rešitvami ter vas vodi od začetnih idej do končnih ciljev.

 

BIKU svetuje nadangel RAGUEL:

horoskop_bikNadangel Raguel vam pomaga, da se sprostite in vzpostavite stik s samim s seboj, saj zaradi prehitrega razmišljanja, večkrat ne slišite primarnega notranjega glasu, ki vas želi usmerjati k pravilnejšim odločitvam. Prav tako vam želi prihraniti slabe izkušnje, katere vam ponavadi ne dovoljujejo miselnega počitka, ki vam onemogoča previdnejše in boljše nove začetke. Obrnite se na nadangela Raguela, da vam bo pokazal jasno pot, kako in kam morate usmeriti svoj korak, da bo ta zaneslivejši ter trdnejši. V vas želi prebuditi samozaupanje in samoinciativnost, ki ju premalo koristite,da bi bili bolj mirni ter bolj zadovoljni.

 

DVOJČKU svetuje nadangel RAZIEL:

horoskop_dvojčkaNadangel Raziel vas podpira v procesu manifestacije osebnega uspeha, kreacij ali želja ter vas očiščuje čustvene in fizične preobremenjenosti. Vaša preobrazba, spreminjanje in napredek so odvisni od vaših vizij, katerim je potrebno slediti od začetka pa vse do njihove realizacije. Na slednji poti vam občasno zmanjka energije, ker je ralnost dosega nečesa, lahko za vas preveč oddaljena. Posvetujte se z nadangelom Razielom, da vam bo pomagal pridobiti zaupanje v spremembe in vas vodil preko njih. Vaš pogled bo usmerjal k novim priložnostim, ki bodo za vas sigurnejše, spremeljivejše in jim boste lahko bolj sproščeno sledili.

 

RAKU svetuje nadangel MIHAEL

horoskop_rak

Nadangel Mihael vam pomaga prepoznavati vašo notranjo moč s katero bi hitreje odpravili nepotrebne strahove, prepričanja in dvome v odnosih na vseh področjih. Želi, da si okrepite ljubezen do sebe, ki je temelj vaše osebne moči za boljše medsebojne odnose, ki vodijo do različnih uspehov. Sami ste vodnik svojih osebnih izbir, da pa bi bile te pravilnejše, se lahko obrnite na nadangela Mihaela, ki vas bo usmerjal na pot, ki je za vas najvarnejša in najbolj primerna. Tako se boste najhitreje izognili omejitvam, ki jih najpogosteje ustvarjate sami z lastnimi, nepravilnimi prepričanji ter se bolje počutili.

 

LEVU svetuje nadangel KAMUEL:

horoskop_levNadangel Kamuel vas vodi k iskreni, pristni in preprosti komunikaciji, kar vas osvobaja vseh ostalih bolj zapletenih situacij. V slednjih vas zna umiriti in usmeriti k tistemu, kar vas zanima. Ko ste pred nekim izzivom, potrebujete več časa, da vam ta postane bližji, jasnejši ali razumljivejši in takrat zmorete prav vse. Ste dovolj pogumni in močni, da lahko pokličete nadangela Kamuela, ki vas podpira v iskanju resnice in pravice na vseh poteh ter razumevanju in sprejemanju vašega življenja. Z trudom, ki ga vlagate v vse svoje projekte in odnose, izpopolnjujete svojo osebnost in svoja stališča, za katerimi trdno stojite.

 

DEVICI svetuje nadangel RAFAEL:

horoskop_devicaNadangel Rafael skrbi za vaše boljše počutje na fizičnem in mentalnem nivoju, saj se prepogosto miselno preobremenite z določeno situacijo ali osebo. Večkrat si po nepotrebnem ustvarite mentalno oviro zaradi določene situacije, ker vam ta ne ustreza v celoti. A včasih je modro pogledati tudi iz drugega zornega kota, da bi spoznali, kaj bi lahko sami s tem pridobili. Zato se obrnite na nadangela Rafaela z željo, da bi svoje komunikativne in druge sposobnosti še bolje koristili, za svoje delovno in duhovno napredovanje. Vaše telo in duh sta najmočnejša, kadar vam vaše zamisli uspevajo, zato jih negujte, a jim pustite več prostora.

 

TEHTNICI svetuje nadangel SAMAEL:

horoskop_tehtnicaNadangel Samael vas navdihuje in spodbuja vašo osebno integriteto ter vam pomaga do resnice, da se zavedate sebe. Slednje vam pomaga, da vam v zunanji okolici, ni potrebno pretvarjati tistega kar želite povedati. Kar vam pomaga pri usklajenem delovanju vašega uma in duha, kajti včasih so situacije lahko bolj zapletene in takrat se lahko povežete z nadangelom Samaelom, ki vam bo ponudil pravi odgovor ali pravo rešitev. Čustvo negotovosti ali ogroženosti sta za vas tiha ubijalca, katera vam onemogočita poslovne in zasebne napredke in takrat se počutite nemočni. Zato pojdite preko tega s svojo notranjo močjo, saj vas čaka še veliko novih izzivov.

 

ŠKORPIJONU svetuje nadangel ARIEL:

horoskop_škorpijonNadangel Ariel vam pomaga, da ste v svojem svetu svobodni, da lahko izražate lastno naravo in da vam ni potrebno karkoli prevzemati od drugih in zato ste posebni ali drugačni od drugih. Na vseh področjih najbolje uspevate, kadar niste vpeti v rutino, ker vaše telo in duh prepleta močnejša energija. Tako ste najbolj uspešni v karieri ter v partnerstvu, kadar ste mentalno in fizično aktivnejši, saj so vam napornejši izzivi tisti, ki vas pripeljejo do želenih ciljev. Vendar pa vam včasih zmanjka idej ali pa te niso dovolj razumljive in takrat se lahko povežete z nadangelom Arielom, ki vam bo prisluhnil ter vam pokazal pravilni začetek ali zaključek določene situacije.

 

STRELECU svetuje nadangel HANIEL:

horoskop_strelecNadangel Haniel, ki v vas prebuja nežnost, ljubezen in sočutje želi, da te tri naravne vrline negujete, saj vam slednje bolje pripomorejo k resničnemu osebnemu zadovoljstvu in poslovni uspešnosti. S srčnostjo v odnosih lahko dosežete spoštovanje od drugih kar vam bo omogočilo tudi hitrejše poslovne premike in uspehe. Kadar pa v sebi čutite nemir ali pa ste se preprosto ustavili, takrat je čas, da se obrnete k nadangelu Hanielu, se pogovorite z njim in razsvetlil vam bo pot, na kateri boste ponovno našli ljubezen, voljo in moč. Znova boste trdno prepričani kaj želite doseči in nič vas ne bo več oviralo, da tega ne bi dosegli.

 

KOZOROGU svetuje nadangel URIEL:

horoskop_kozorogNadangel Uriel vas navdihuje z modrostjo, z zaupanjem in vam spodbuja kreativnost ter želi, da sami sebi bolj zaupate. Sprošča vam napetost, vas umirja in vas opogumlja kadar se zaustavite ter niste prepričani, kako nadaljevati poslovno ali zasebno. Namreč, kadar niste dovolj sigurni v nekaj ali nekoga, se znate prej umakniti, ne da bi situacijo preučili do konca z vsemi njenimi možnostmi. Zatorej, kadar želite izvedeti, kaj je bolje, kako to storiti in komu verjeti, se lahko povežete z nadangelom Urielom, ki vam bo iskreno prisluhnil in vam pravilno svetoval. Bolj ste kreativni in odločni, ko znate prisluhniti drugim in sočasno upoštevate še svoje izkušnje.

 

VODNARJU svetuje nadangel GABRIEL:

horoskop_vodnarNadangel Gabriel v vas prebuja čisto ljubezen in vas usmerja k iskanju dobrega v sebi ter v drugih. Spodbuja vas, da v sebi odkrijete notranjo lepoto in jo delite z okoljem, v katerem se gibljete. Je vaš sočuten sopotnik, v vašem svetu komuniciranja in vas spodbuja, da izražate svojo resnico ter trdno stojite zanjo. Vodi vas v delo, ki vam bo omogočilo, da prepoznate česa si želite in temu sledite. S svojo ljubečo energijo, se vas dotakne vsakič, ko potrebujete spodbudo, tolažbo ali pogum. Ko boste zaupali sebi, boste zaupali tudi nadangelu Gabrielu in lažje vas bo vodil naprej, v iskanju prave poti. Pogovorite se z njim in spodbudil bo vaše naravne talente.

 

RIBI svetuje nadangel JEREMIEL:

horoskop_ribiNadangel Jeremiel želi, da iz sebe izpustite vse svoje dvome, ki vas upočasnjujejo na vaši učni in delovni poti ter da prebudite svoje sposobnosti in moči, ki jih imate.Spodbuja vas, da se ne zaustavljate, ko želite nekaj doseči ali spremeniti kar bi vam omogočilo lažjo pot naprej. Pomaga vam prepoznavati vaše želje, vaše nadaljne korake in pozna vaše skrite ponteciale. Zato ne zadržujte svojih misli v stanju, ki vas potiskajo nazaj temveč se soočajte s svojimi izkušnjami in preobrazbami, saj so le dušne lekcije, katere vas krepijo. Ko se boste pogovorili z nadangelom Jeremielom,vas bo povezal s svojo močjo, da boste postali celovitejši v svojem življenju.

 


 

 

Da bi še hitreje in lažje vzpostavili stik z vašim nadangelom, zapišite njegovo ime in vaš rojstni datum v komentar ter delite angelske nasvete še z drugimi. Med vsemi odgovori, bomo naključno izbrali tri posameznike za numerološki izračun. Ta vam bo povedal, kateri dan in ura sta najprimernejša, za stik z vašim angelom. Odgovore vam bomo posredovali.

Naj vas Angeli varujejo še naprej,
vam želita numerologinja Anka in Astrohiša

 

 

 

komentarji