Tedenski horoskop za januar, vedeževanje Astrohiša

Tedenski horoskop Astrohiše

Tedenski_horoskop_Astrohise

V tokratnem horoskopu je poudarek na naših odločitvah, za katere nismo vedno prepričani, da so pravilne, pa vseeno odreagiramo tako, kot nam narekuje naša intuicija.

Bodite tisto kar ste in živite svoje življenje na polna pljuča.

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Obiščite nas: vedeževanje

Leto 2017 je leto števila 1, kar pomeni, da se je letos začel numerološki cikel 9-let in 1. je tista, ki pomeni ZAČETEK, VZPONE, ROJSTVA (ljubezni, prijateljstev, otrok,…) Preberite si še, kaj dejansko pomeni število 1 v numerologiji – Število življenjske poti 1

Horoskop januar Oven
horoskop_oven

Občutek duhovne nepovezanosti vas bo v tem tednu še posebej dušil, a vendar si ne boste dovolili, da bi vam to uničilo kakršnekoli načrte, ki ste si jih zastavili. Delo in vse ostalo bo potekalo po ustaljenih tirnicah, morda še bolj uspešno kot sicer, saj boste nekako odvezani od čustev. Za partnerski odnos pa bo to predstavljajo določeno blokado, ki pa je ne boste zlorabili. Partnerja boste cenili zaradi razlik med vama.

Horoskop januar Bik

horoskop_bikČutili boste, da vam nevidna sila preprečuje srečo v ljubezni in v partnerstvu nasploh. Morali boste globoko seči v svojo podzavest in ugotovili boste, da je tisto, kar vas zaustavlja pravzaprav strah. Tega pa boste premagali tako, da se boste premaknili iz svoje zone udobja in se skušali samo malce raztegniti preko neudobja, vselej boste morali vedeti, da ste vi tisti, ki to stanje dopuščate in da imate popoln nadzor.

vedezevanje_zakup_minut_poceni_klici_astrohisa

Horoskop januar Dvojčka

horoskop_dvojčka

Odgovornosti odraslosti vas bodo tokrat resnično dotolkle, spoznali boste, da ni vedno v redu, če se kot odrasla oseba, vselej naslanjamo na drugo odraslo osebo, saj mora tudi ona nositi svoja bremena. Počutili se boste osamljeno s svojimi obveznostmi in bremeni. Skušajte razumeti, da odraslost ni vedno zabavna ali lahka, da ste sprejeli določene odgovornosti in morate za njih tudi skrbeti oz. odgovarjati. Ne prelagajte na druge.

Horoskop januar Rak
horoskop_rak

Nove finančne priložnosti se bodo pokazale, vendar boste morali biti previdni. Če boste samo za trenutek izkazali egoistični interes ali pričeli razdvajati na moje in tvoje, bo vse skupaj padlo v vodo. Univerzum vas skuša nekaj naučiti in sicer, kako se osredotočati na najino ali naše in ne na moje ter tvoje. To vam bo gotovo uspelo in proti koncu tedna boste že lahko užili sadove.

Horoskop januar Lev

horoskop_lev

Svoje ovire boste najlažje premagali tako, da si najprej priznate, da so to ovire, da imajo drugi prav, ko vas na to stalno opozarjajo in da si obljubite, da se boste vsaj potrudili odpreti oči, um in srce. Ko vam to uspe, ne bo več nobenih preprek, da ne bi ljubili brezpogojno in s polnim srcem, da se ne bi v celoti predali z dušo in telesom. Potem se boste smejali sami sebi, kako patetični ste bili prej.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop januar Devica

horoskop_devica

V tem tednu boste težko čutili tisto ljubezen, ki si jo želite. Razlog bo v velikem družinskem problemu, ki visi že nekaj časa nad vašo družino, kot temen oblak. Prav tako bo tukaj velik finančni izdatek, povezan s to težavo, ki bo zadel celo družino. Zaradi teh težav bo trpelo vaše razmerje in tudi vaša psiha. Najbolje boste naredili, če se lotite obvladovanja težave in ne dovolite, da vas ta težava zdrobi pod svojo težo.

Horoskop januar Tehtnica

horoskop_tehtnica

Vezani se boste znašli sredi prepira, iz katerega ne boste znali ven, konec koncev ga boste povzročili sami z neko temo, za katero veste, da ni sprejemljiva, niti rešljiva. Samski pa boste imeli veliko priložnosti, da spoznate osebo, s katero boste pripravljeni začeti novo razmerje. Še vedno niste pripravljeni rešiti svojih notranjih zapletov, ki vam povzročajo propade razmerij in tudi delovnih razmerij. Vložite vase.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop januar Škorpijon

horoskop_škorpijon

Ljubezen naj ne bi bila boleča ali dolgočasna, zato morate pobrskati po svoji notranjosti in ugotoviti razloge, ki so vas ohladili. Če je razlog v partnerju, se morate odkrito pogovoriti, ne morete pa obtoževati partnerja, če niti sami ne veste, kje je težava, morda je samo v vas. Če se vam srce zapira iz kakršnegakoli razloga, je dobro, da naslovite to težavo in jo skušate razrešiti.

Horoskop januar Strelec

horoskop_strelecSpolno življenje, ki v bistvu skoraj ne obstaja pri vas, se bo močno razbohotelo in zaživelo. Tokrat boste dejansko prišli na svoj račun in sicer z osebo, ki vam veliko pomeni. Razcvet fizičnih užitkov vas bo popeljal tudi v raziskovanje duhovnih poti s to osebo, počutili se boste, kot da hodite po oblakih, nič vas ne bo zaustavljalo in nič vam ne bo preprečilo, da ne bi ljubili na vso moč.

Horoskop januar Kozorog

horoskop_kozorog

Nemogoče se vam bo zdelo, da izrečete tisto, kar mislite, da ne smete ali ne morete izreči, še manj pa, da na skupni terapiji izrečete nekaj naglas, kar bi lahko razburilo kogarkoli od udeleženih. V razmerju imate težavo, ki bi jo morali nasloviti preko terapevta, tudi tam boste morali zbrati pogum in povedati, kar vas teži oz. zaradi česa menite, da vam razmerje propada. Iskrenost in pogum naj vas vodita naprej. Tudi vi si zaslužite srečo.

Horoskop januar Vodnar

horoskop_vodnar

Nova Luna vam bo prinesla neko izjemno priložnost, ki vam bo odprla velika vrata. Takšna, za katera niste nikoli mislili, da se vam lahko odprejo. To priložnost morate zgrabiti kot bika za roge, ker se vam najbrž nikoli več ne bo pojavila. Tokrat se morate resnično podati na to pot in vsaj dva tedna prej načrtovati, kako in kaj boste izvedli. Tega ne smete zamuditi za nič na svetu. Po tem, bo življenje za vas popolnoma drugačno.

Horoskop januar Ribi

horoskop_ribi

Ko boste natančno določili pri sebi, kaj je tisto, kar želite od partnerja in od ljubezni, se vam bodo odprla nova vrata. Začutili boste, koliko ste vredni, kakšen pozitiven naboj nosite v sebi in tudi kako zelo ste v resnici privlačni. Tega vam ne more dati nihče, če ne najdete teh skrivnosti v sebi. Napišite na list papirja, kaj točno si želite in kako boste do tega prišli. Potem bo vse steklo, kot po maslu.

 

komentarji