Tedenski horoskop Astrohiše za januar in februar

Tedenski horoskop Astrohiše, januar in februar

Tedenski_horoskop_Astrohise

Tokratni horoskop je ravno na prehodu iz meseca januarja v mesec februar. In ker se bo počasi narava začela prebujati, se bomo začeli prebujati tudi mi. Vse to pa je čutiti tudi v horoskopu, saj je njegov poudarek na ljubezni in financah.

Posvetite se sebi in svojim najbližjim, vlagajte vase in v svojo družino, saj je to tista stabilnost, ki jo ljudje zares potrebujemo v življenju.

Bodite tisto kar ste in živite svoje življenje na polna pljuča.

Srečno in uspešno vsem 🙂

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Obiščite nas: vedeževanje

Leto 2017 je leto števila 1, kar pomeni, da se je letos začel numerološki cikel 9-let in 1. je tista, ki pomeni ZAČETEK, VZPONE, ROJSTVA (ljubezni, prijateljstev, otrok,…) Preberite si še, kaj dejansko pomeni število 1 v numerologiji – Število življenjske poti 1

Horoskop januar Oven
horoskop_oven

Ta teden vas bo seksualna energija prežela od glave do pete, ne boste se mogli upreti, da se ne bi vpletli v intimo in seksualna razmerja, za vezane bo sicer lažje kot za samske, pa vseeno ne bo nihče obdržal hlač na sebi. Samskim se lahko zgodi, da boste želeli obdržati to osebo, s katero boste preživeli čudovit teden, vezanim pa se bodo uresničile najbolj skrite intimne želje.

Horoskop januar Bik

horoskop_bikVaše razmerje bo zahtevalo veliko več časa in nege, kot ste bili pripravljeni dati sedaj, to si boste želeli tudi sami, tako da ne bo občutka prisile. Vezani se boste morali načrtno odločiti in si vzeti veliko časa zase, pobeg v naravo ali toplice bo kot nalašč za vaju, samski boste še bolj intenzivno preganjali osebo, ki si jo želite. Če pa boste naleteli na velike težave, bi bilo pametno, da se odločite igrati na drugačno melodijo.

vedezevanje_zakup_minut_poceni_klici_astrohisa

Horoskop januar Dvojčka

horoskop_dvojčka

S partnerjem ali dobrimi prijatelji, boste preživljali veliko skupnega časa, kar vam bo dobro delo na vašo dušo in malce utrujeno telo. Dobili boste občutek topline, odobravanja in zavetja, to je pa tisto, kar največ šteje pri ožjih prijateljih ali pri partnerju. Samskim bi bilo dobro namestiti kakšen zmenek, ker se zna zgoditi, da bo zmenek ostal dlje časa, kot pričakovano. Lahko se razvije prava romanca.

Horoskop januar Rak
horoskop_rak

Tokrat boste imeli veliko podporo pri uresničevanju svojih ciljev, tudi poslovnih. Na vašega partnerja lahko računate, predstavil vam bo osebo, ki vas bo pripeljala do končne ciljne črte in vas dejansko tudi potisnila čez. Tem osebam morate biti zelo hvaležni, saj brez njih ne boste dosegli prav ničesar. Prave osebe bodo ob pravem času na pravem mestu in dobili boste prava vrata odprta.

Horoskop januar Lev

horoskop_lev

Bili boste zelo aktivni, želeli si boste potovanj in fizične vadbe. Če si želite tega, se nikar ne držite nazaj, ker lahko tudi zbolite, psihično in fizično. Načrtujte potovanje in zgrabite najdražjo osebo ter se podajte na nove avanture. Samski si boste poiskali avanturo z osebo, ki prihaja iz drugega konca sveta, iz drugačne kulture. Oseba vas bo presenetila, saj vam bo odprla oči.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop januar Devica

horoskop_devica

Finance se bodo izboljšale, ne glede na to, da tega sploh ne pričakujete. Partner vas bo pri tem spodbujal in podpiral, skupaj bosta načrtovala porabo dodatnih sredstev. Vsa vrata so vam odprta v tem obdobju, lahko zamenjate službo, dobite povišico, zadenete kakšen dobitek preko iger ali dobite darilo. Nikar ne sedite doma, ker boste spustili vse priložnosti, ki vam jih zvezde namenjajo.

Horoskop januar Tehtnica

horoskop_tehtnica

Potrebovali boste dodatno spodbudo, da končno naredite tisto, kar ste si vedno želeli. Tokrat gre za življenjske spremembe kot so; selitev, poroka, novo rojstvo, veliki nakupi, dediščina ali kaj v tem rangu. Tokrat boste morali preseči samega sebe, da ne boste zapadli v enak krog razočaranj, v katerem se nahajate že celo življenje. Tokrat se zavestno odločite in naredite prerez, konec in novi začetek. Zgrizite se čez, če bo treba.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop januar Škorpijon

horoskop_škorpijon

Samskim se obeta veliko priložnosti za novo romanco. Lahko se zgodi kjerkoli, v službi, v telovadnici, v trgovini ali pa na sprehodu. Nikar ne bodite zaprti in nedostopni zaradi svojega pretiranega ponosa ali ega, dovolite si, da k vam pristopi neznana oseba in vam pove, kar misli povedati. Morda vas pozitivno preseneti. In morda ne boste več samski. Ne zanašajte se preveč za internet, za iskanje resnične ljubezni je to slaba ideja.

Horoskop januar Strelec

horoskop_strelecOb koncu tega tedna lahko pričakujete, da vas bo zadela Kupidova puščica, romanca, ki ste jo sanjali vse življenje. Oseba, ki bo pripravljena z vami preživeti večino svojega časa, v horizontali. Kakorkoli se bo izšlo, zagrabite z vso močjo, dokler se vam ponuja priložnost. Nikoli ne boste vedeli, kako bi bilo, če ne boste probali. Vrzite se goli v morje in plavajte, ne bo vam žal. Na starost lahko obžalujete vse priložnosti, ki ste jih spustili.

Horoskop januar Kozorog

horoskop_kozorog

Ta teden vas čaka nekaj zelo zabavnega, nekaj v smislu skupne selitve ali pa predstavljanja družini novih družinskih članov. Ti dve aktivnosti sta lahko zelo stresni ali pa zelo zabavni, vse je odvisno od vas, kako si boste to predstavljali in kako se boste tega lotili. Najbolje bo, da ste čimbolj sproščeni in humoristično razpoloženi. Tako boste prebili tudi najdebelejši led.

Horoskop januar Vodnar

horoskop_vodnar

Planet ljubezni vas bo prevzel v tem tednu, vse kar boste počeli, bo v imenu ljubezni in za ljubezen. Tako je tudi prav. Ljubezen je univerzalna energija, ki nas vse povezuje. Bolj, ko boste o tem razmišljali, bolj boste razumeli in izvajali takšen način življenja. Ne dovolite si, da bi vas kdorkoli s svojo slabo energijo, spravil v slabo voljo in vam s tem povzročil odpor do česarkoli.

Horoskop januar Ribi

horoskop_ribi

Razmišljali boste o skupni finančni poti, dobili boste več denarja, kot ste planirali, partner vas bo podpiral in skupaj se bosta odločala o stvareh, o katerih prej nista niti govorila. To pomeni, da se morate zbuditi vsak dan zgodaj in čim bolj izkoristiti dan, da ne bi česa spustili, ker takšnih priložnosti, kot jih boste imeli v tem tednu, dolgo več ne bo.

 

komentarji