LJUBEZENSKI HOROSKOP ASTROHIŠE

 

Spomladanski ljubezenski horoskop za vsa znamenja. Numerološko astrološki horoskop za začetek pomladi za področje ljubezni in partnerskih odnosov. Ker se pomlad že počasi prebuja, se z njo prebujamo tudi mi sami in s tem se v naši podzavesti prebuja tudi čust za bližnjega. Dejstvo je, da nihče ne more živeti sam in vsi potrebujemo nekoga, ki tvoji našo “boljšo polovico”, da nas ima rad, da nas ljubi, nam svetuje in nam daje oporo in zadovoljstvo, da lahko izžarevamo svoje življenje v polni luči.

Če se vam poraja kakršno koli vprašanje glede partnerstva, če potrebujete nasvet, pogovor, vpogled v karte ali numerološki izračun, vas vabimo, da nas kontaktirate in pomagali vam bomo ter vas usmerili.

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

SMS_vedezevanje_FB_1

Ljubezenski horoskop Oven
horoskop_oven

Ovni znate biti zelo zapeljivi, kadar vam je določena oseba zelo všeč, takrat čutite metuljčke v sebi in ti se lovijo okoli vas. Zato bo nekdo v tem obdobju opazil vašo ljubezensko energijo, ki jo boste oddajali. Pomladni čas bo za vas obdobje ljubezni, prijateljstva, sproščenosti in kreativnosti, saj vas ljubezen tudi opogumlja.

 

Ljubezenski horoskop Bikhoroskop_bik

To pomlad boste pripravljeni na nove ljubezenske začetke in vaša trmica se bo umaknila, saj boste ponovno zaljubljeni do ušes. Na vašem obrazu bo žarel nasmeh in vse vam bo šlo lažje od rok. Ponovno boste dosegli čustveno izpolnjenost, ki vam bo prinesla več notranjega miru in harmonije z drugimi.

Ljubezenski horoskop dvojčkahoroskop_dvojčka

V tem pomladnem obdobju vas čaka razpotje med obstoječo ljubeznijo in novo zaljubljenostjo. Zato se boste morali resnično odločati s srcem, kaj si iskreno želite. Preplavil vas bo duh ljubezni in vam narekoval, da si boste vse želeli početi v dvoje, nesebično oziroma brezpogojno.

Ljubezenski horoskop Rakhoroskop_rak

Naporno čustveno obdobje je za vami in kot se na zelenih travnikih bohotijo čudovite vseh barv cvetlice, se bo v vas bohotila želja po ljubezni. Na pomlad boste končno odprli svoje srce in si dovolili, da vas nekdo prične razvajati in obilno ljubiti. Ponovno se boste znali iskreno smejati ter sproščati.

Ljubezenski horoskop Levhoroskop_lev

Želja po ponovni zaljubljenosti to pomlad se vas bo dotaknila, ko boste to najmanj pričakovali. Čeprav mislite, da imate čustveno življenje zadovoljivo, se bo v vašem srčku ponovno okrepila iskra po ljubezni. Vaše življenje pa bo še stabilnejše, aktivnejše, a vseeno bolj uravnoteženo.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Ljubezenski horoskop Devicahoroskop_devica

To pomlad se vam bodo neprijetni strahovi, dvomi in bremena končno pričeli umikati, da boste lažje zadihali. Zato boste odločneje stopali po svoji čustveni poti, na kateri se vam odpirajo nova vrata ljubezni. Spoznali boste kaj si želite in to ob določeni osebi tudi začutili, saj vam bo v prsih mrgolelo, od malih ljubečih srčkov.

Ljubezenski horoskop Tehtnicahoroskop_tehtnica

V tem prelepem pomladnem obdobju se bo tudi vas dotaknil čarobni škrat prave ljubezni, za katero boste bili pripravljeni storiti vse, da bi le trajala in se nikoli ne končala. Zato boste bolj neobremenjeno delovali tudi na ostalih svojih področjih ter s slednjim dosegali boljše rezultate in dosežke.

Numerologinja_Anka_kontakt

Ljubezenski horoskop Škorpijonhoroskop_škorpijon

Ta pomlad vas bo kot burja prevetrila z vetrovi ljubezni in vaš srček bo ponovno pomlajen. Zaljubljeni boste in sami boste močno ljubili neko osebo. Zaradi tega boste bolj komunikativni, prijazni, brezskrbni ter sproščeni. Delovne obveznosti vam bodo šle lažje od rok in tudi s posameznimi sodelavci se boste bolje razumeli.

Ljubezenski horoskop Strelechoroskop_strelec

Tako kot se prebuja narava, se bo v vas prebujala želja po pravi ljubezni. Oseba ob kateri boste začutili nekaj posebnega vam bo zamajala tla pod nogami in želeli boste biti več v njeni družbi. Zaradi slednjega se boste počutili sproščeno in bolj umirjeno ter si zastavili konkretnejše cilje.

Ljubezenski horoskop Kozoroghoroskop_kozorog

Končno se boste toliko umirili, da boste v pomladnem obdobju slišali svoje srce, ki bo hrepenelo po ljubezni. Zato boste z neko osebo delili pristno in močno ljubezen, katera vam bo prinesla trdnost čustvenega odnosa. Pozitivne spremembe se vam bodo odpirale tudi na ostalih vaših področjih.

Ljubezenski horoskop Vodnarhoroskop_vodnar

V tem obdobju bo tudi vas zadela Amorčkova puščica in določeni osebi boste naklonili vso ljubezen svojega srca. Ob tem se boste počutili razposajeno, zadovoljno in srečno. Zaradi slednjega boste tudi bolj produktivni ter bolj inovativni pri svojih službenih in družabnih obveznostih.

Ljubezenski horoskop Ribihoroskop_ribi

To pomlad se vam bodo odpirala čustva ljubezni kot travniške kronce in v sebi boste čutili nekaj več, nekaj kar vas bo gnalo naprej do osebe s katero boste želeli deliti vse. Končno se boste počutili osvobojeno od preteklih čustvenih izkušenj in se veselili ljubezni. Na delovnem področju pa boste bolj samozavestni.

 

SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji