Majevska simbolika – HUNAB KU

Maji izvrstni astronomi in astrologi, so ob koncu 26.000-letnega popotovanja Sonca ter njegove poravnave s središčem Rimske ceste in naše galaksije, ( po našem koledarju je bilo to 21.12.2012 ) napovedali spreminjanje zemlje in časa. In slednjemu bo sledilo prebujanje naših notranjih starodavnih znanj, občutka ljubezni, potrpežljivosti, razumevanja in sodelovanja z vsemi. Posamezniki, ki pa bodo še naprej strmeli k pohlepu, zavisti, manipulacijam in sodbam do drugih, pa verjetno ne bodo dočakali evolucije narave in človeka v multidimenzionalno spiritualno bitje neomejenih potencialov.

hunab ku 2

Za vse, ki se že danes pripravljajo na kvantni skok zavesti, pa bo prišel čas galaktičnega prebujenja, osebne evolucije in transformacije zavesti.

Po majevskem prepričanju se bodo ljudje razvili v planetarna bitja z  galaktično zavestjo, vendar bodo še močneje povezani z materjo Zemljo.

Majevski kolendar in Majevska simbolika, sta močno orodje za duhovni razvoj in samouresničitev. Na primer Hunab Ku je za Maje predstavljal enega boga ter vir energije. Hunab Ku je Galaktični Metulj in je najmočnejši simbol, ki lahko posamezniku pomaga do duhovne preobrazbe, če ga dnevno opazuje vsaj 3 x 30 sekund preko dneva.

Vizualnost tega simbola kaže na načelo ravnovesja v vseh stvareh, je pretok življenske energije, je ravnotežje v vesolju, je božanska sila in ima neskončno moč.

Zato je zdaj obdobje intenzivnega učenja in spreminjanja ter se čuti, da čas hitreje teče ali po Majevski razlagi prihaja tudi do časovnega odštevanja. Po Majevskem prepričanju se je v našem štetju čas, že dvakrat, za dvajsetkrat pospešil. Že v letu 2012, smo vstopili v osmo raven kolektivne zavesti, ki je namenjena čiščenju karme, učenju in prebujanju starodavnih modrosti, opuščanju starega ter prebujanju novega.

Sonce je zaključilo svojo približno 26.000-letno potovanje in začel se je nov cikel s katerim Maji sporočajo, da vse naše misli, želje, ideje, strahovi postanejo enkrat resničnost in da smo mi tisti, ki s svojimi mislimi  in  občutki sami ustvarjamo točno to resničnost, v kateri živimo zdaj.

Po Majevski kozmični piramidi smo sedaj na osmi ravni kolektivne zavesti, sledi ji samo še deveta, ki traja samo 20 dni in v kateri pride do spreminjanja človeka v planetarnega človeka. Zatorej se je potrebno prebuditi in pričeti z duhovnim čiščenjem, da bi bili dovolj pripravljeni na duhovno preobrazbo, ki se približuje.
Želimo vam vse dobro,
numerologinja Anka in Astrohiša.

komentarji