Majsko-junijski horoskop Astrohiše

Tedenski_horoskop_Astrohise

Svežina poletnih mesecev bo počasi začela vnašati v naša življenja ljubezen, strast, moč in veselje. Tisti v vezi, boste čutili še globljo povezavo z vašim partnerjem, saj boste imeli občutek, kako ljubezen vre iz vas. Vsi tisti, ki ste samski, ne obupajte, poletje je že tukaj in imeli boste mnogotero priložnost, da poskrbite za svoje srce in ga nahranite z eliksirjem ljubezni. Naj se nas ljubezen dotakne vseh in napolni naša srca in dušo, s hrano ljubezni, ki jo tako potrebujemo v svojih življenjih.

 

Srečno vam želimo vsem!

Kontakt: 090 30 47

Horoskop sem vam pripravila Numerologinja Anka

Astroluna_fb

Horoskop maj Oven
horoskop_oven

Nikar se ne zapletajte v pogovore o spolnosti, zlasti ne o vaši osebni intimi, ker vas bodo sogovorniki zapeljali na pot, ki vam ne bo všeč in boste sebi naredili nejevoljo za cel teden. Včasih so neke debate primerne, spet drugič pa ne. Do konca tedna boste že goreli od strasti in vse bo pozabljeno. Pripravljeni boste za raznorazne podvige in norosti, to vas bo navdihnilo tudi na drugih področjih, vse gre z roko v roki.

Horoskop maj Bik

horoskop_bik

Hrepenite po nečem drugačnem v vašem življenju, zlasti v ljubezni. Poskusili ste z eksperimenti pa nikakor ne morete dvigniti strasti na tisto raven, za katero veste, da je lahko vaša in da vam je tam všeč. Morda bi morali razmisliti o drugi osebi. Oseba s katero trenutno ste, vas ne more navdihniti do te mere, pa tudi ni kriva za to. Vsak je drugačen, le svoj par morate najti. Spregovorili boste o tem in dvignili veliko prahu, vendar vaše življenje je, da z njim razpolagate.

Horoskop maj Dvojčka

horoskop_dvojčka

Ključ do vzhičenja in evforije je vedno družabno življenje, vsaj za dvojčke. Pridružili se boste skupini ljudi, ki bodo presegali okvirje tistega, kar običajno poznate in to vas bo poneslo v popolnoma drugačne vode. Od tega druženja dalje boste vse stvari gledali drugače. Vnesli boste spremembe v svojem privatnem in poslovnem življenju, morda boste celo zamenjali okolje in zapustili osebe, ki so vas držale.

Horoskop maj Rak
horoskop_rak

Začutili boste, da se končno prebujate v življenje, to vas bo navdihnilo s posebno energijo, ki jo boste zelo ustvarjalno tudi uporabili. Velika sprememba v vašem osebnem pogumu se bo zgodila v tem tednu in zaradi nove doze moči, ki jo boste prejeli, boste uspešni zlasti na poslovnem področju. Veste, da si to zaslužite in tokrat ne bo več nobenega dvoma, šli boste po novi poti in dosegli boste svoj cilj, z nasprotniki boste opravili zlahka.

Horoskop maj Lev

horoskop_lev

Uživali boste dobro mero romantike in pozitivnih vibracij v tem tednu. Planeti vas bodo premaknili iz vaše cone udobja ter vas postavili pred nove izzive, katerih se boste sprva malce ustrašili, ko se boste vrgli v njih, pa boste videli, da je to tisto, kar ste v resnici iskali, pa sploh tega niste vedeli. Z drago osebo se bosta odločila za kratek pobeg iz realnosti, ki je samo še začasna. Ko se bosta vrnila, polna novih idej in načrtov, bosta spremenila tudi svojo realnost.

Ali_me_partner_vara_test_Astrohisa

Horoskop maj Devica

horoskop_devica

Prebili se boste v nove vode, zlasti na področju zasebnega življenja, tam se vam bo končno odprlo tako, kot ste si želeli. Osvojili boste nova znanja, modrejši in bolj pretkani boste, kar vam bo vsestransko koristilo pa še vaša boljša polovica bo izjemno zadovoljna. Prav tako vam kaže vse dobro na področju poslov, saj se vam odpira nova priložnost za stalni zaslužek in s tem se bo spremenil tudi način ter kvaliteta vašega življenja, presrečni boste.

Horoskop maj Tehtnica

horoskop_tehtnica

Ta teden boste zmožni skomunicirati najbolj nore ideje vaši boljši polovici, ki bo presenetljivo zelo odprta in sprejemljiva za norosti. Zato bo ta teden v znamenju druženja in skupnih norčij, ne pozabita ga ovekovečiti za bolj temne dni, ki vedno pridejo. Saj veste, kolo življenja se vrti, enkrat ste na vrhu, drugič na dnu, zato morate pri slednjem toliko bolj ceniti tiste dneve, ko ste na vrhu in jih ne smete jemati za samoumevne, ker to niso. Spomini iz pozitivnih dni vas bodo držali pokonci ob temnih dnevih.

Numerologinja_Anka_kontakt

Horoskop maj Škorpijon

horoskop_škorpijon

Ta teden boste imeli s partnerjem velike debate o tem, kako bi investirala skupni denar, to vas lahko stane nekaj živcev, saj ste navajeni imeti svoj denar zase in tudi odločanje vam ni tuje. Težje se boste prilagodili, bodite vsaj toliko strpni, da se prej posvetujete, saj morda ni tako napačna ideja, ki jo bo imel vaš partner. Prisluhnite in razmislite, preden pičite. Po drugi strani pa bi bilo bolje, da se osredotočite na možnosti dodatnega zaslužka, ki se vam ponujajo.

Horoskop maj Strelec

horoskop_strelec

Počutili se boste, da s partnerjem samo sanjata o nekih ciljih, nič pa ne naredita za to, da bi vsaj stopila na pot proti njim. Zato bi bilo dobro, da se umakneta nekam za kakšen dan in vse cilje zapišeta. Naredita natančen načrt, kako bosta prišla do teh ciljev, zarišita pot in opišita vse ovire. Malce viharjenja možganov vama ne bo škodilo, zlasti, če se bo iz tega resnično pokazala pot, po kateri bosta dejansko stopila.

Horoskop maj Kozorog

horoskop_kozorog

Iskali boste varnost, tako čustveno kot tudi materialno. Nekaj vas je pojedlo, vrglo iz tira in totalno izčrpalo, zato boste toliko bolj nemočni. Partnerju lahko zaupate, da ste trenutno na dnu in ga prosite, da vam osvetli pot nazaj do vrha. Vsak kdaj izgubi svojo baklo, plemenito je, da nam takrat posveti tista oseba, ki jo imamo v srcu. Potem bo veliko lažje, saj boste kasneje vi tisti, na katerega se bodo naslanjali.

Horoskop maj Vodnar

horoskop_vodnar

Eden od prijateljev vam bo skušal sabotirati vaše ljubezensko življenje. Ko boste to spoznali, vas bo vrglo iz tira, ne boste verjeli, da je to mogoče, še manj pa razumeli motive, ki bodo gnali to osebo, ki naj bi bila vaš zaveznik. Če se boste ubadali z vprašanjem zakaj, lahko znorite. To pot opustite in se osredotočite samo na vaš odnos z ljubljeno osebo. Če so vajini temelji trdni, bo jeza druge osebe ostala pri njej.

Horoskop maj Ribi

horoskop_ribi

Vaše ljubezensko in spolno življenje bosta postala zelo aktivna, morda celo preveč za vas. Zato si vzemite toliko, kot potrebujete in nič več. Samski boste imeli dovolj samozavesti in poguma, da pristopite osebi, ki jo nameravate očarati. Prav tako pa vsem ribicam in ribakom kaže dober poslovni uspeh, pozitivne finančne zmožnosti in ubrano ljubezen. Nimamo kaj dodati, krmilite po svojem življenju, kot ponosni kapitani, predvsem pa uživajte.
SMS_vedezevanje_FB_1

komentarji