NUMEROLOŠKI HOROSKOP

Pomlad je že skoraj prišla in z njo se mati narava prebuja, kakor tudi mi sami. Življenje je lepo, zato cenimo vse tisto, kar se nam kaže v majhnih stvareh, in počutili se bomo bogatejši, le naučiti se moramo opaziti.

Zato bodimo bolj sproščeni, bolj pozitivni in vse bo bolje, kot včasih razmišljamo. Nič ni nemogoče, kadar se znamo potruditi, zato pojdimo dobre volje naprej. Mogoče nam bodo pomagala tudi pomladna, srečna števila v tem tednu.

Tisti, ki svoje število življenjske poti ne poznate, si ga izračunate na način, da vsa števila vašega datuma seštejete do enomestnega števila.

PRIMER: rojstni datum 18.1.2021, seštejte števila datuma:
1+8+1+2+0+2+1 = 15 = 1+5 = 6
torej, v tem primeru, je število življenjske poti 6 in preberite opis pod številom 6.

Življenjsko število 1: Velikokrat se žrtvujete za druge. Tudi tokrat boste poskušali, a se boste še pravi čas umaknili nepotrebni situaciji, ki vam ne bi nič koristila. Poslovno boste zasedeni cel teden in s finančnega vidika kasneje dobite potrditev, da se vam je splačalo. V ljubezni vas čaka neko presenečenje. Vaše srečne številke so 2,8 in 19.

Življenjsko število 2: Prihaja čas novih priložnosti, zato bodite še posebno pozorni na svet okoli sebe. Zaradi besed, ki ste jih napačno razumeli, ste slabe volje, a se bo tudi to popravilo. Ne bi škodovalo, če se malo pozanimate o neki novi delovni ideji, ki bi vam lahko koristila. V ljubezni boste zadovoljni. Vaša srečna števila so 3, 5 in 18.

Življenjsko število 3: V naslednjih dneh se morate izogniti občutkom osamljenosti ali ne zaželenosti, saj temu ni tako. Morda včasih preveč pričakujete od ljudi. Vzemite vsak dan posebej in uživajte v trenutni sreči in nikar toliko ne premišljujte. Čeprav vam v ljubezni ne gre vse po načrtu, boste presenečeni. Vaša srečna števila so 1, 20 in 25.

Življenjsko število 4: Da se izogibate novim poslovnim projektom ne rešite nobene težave. Ljudje vas imajo radi takšne, kakršni ste. Skrbi, ki si jih delate, so odveč. Namreč drugim je všeč ravno vaša preprostost in dobrodušnost. Nikar ne pretiravajte s čustvi, saj določena oseba ve, kaj čutite do nje. Vaša srečna števila tokrat so 4,6 in 30.

Življenjsko število 5: V tem tednu bodite pazljivi pri denarju in nakupih, ki niso nujno potrebni. Kar se samega denarja tiče, ste običajno nezmotljivi, a vseeno preverite, kam ga boste vlagali. Na čustvenem področju se vam odpirajo nove poti, zato pogumno naprej in se ne ozirajte v preteklost, ki je že za vami. Vaše srečne številke so 15, 20 in 24.

Življenjsko število 6: Ta teden se boste zanašali samo nase in zadeve reševali brez posebnih težav. Vašo samosvojost si bodo nekateri težko razlagali, sploh tisti, ki vas ne poznajo dobro. Na čustvenem področju se vam približujejo pozitivne spremembe, ki jih že nekaj časa pričakujete. Vaša srečna števila tokrat so 6, 11 in 23.

Življenjsko število 7: Zadnje čase imate občutek, da sreča hiti mimo vas. Vedno ne gre vse po načrtu in tukaj imate tudi vi zvezane roke. V dobro voljo vas bo spravilo darilo. Že nekaj časa si niste nič privoščili, zato si vzemite nekaj časa samo zase. Pojdite v dobro družbo in se sprostite. Vaša srečna števila so 7, 16 in 33.

Življenjsko število 8: Nelagodje, ki vas obkroža zadnje dni, je posledica slabih izkušenj z ljudmi, na katere ste kakorkoli računali. Umirite se in se prilagodite trenutnemu stanju. Uživajte v vsakem dnevu posebej in se posvetite družini. Posel vam bo šel dobro od rok ta teden, zato bodite bolj optimistični. Vaše srečne številke so tokrat 9, 11 in 37.

Življenjsko število 9: Ker boste začeli gledati na dogajanje z drugega zornega kota, se vam ne bo zdelo več marsikaj nerešljivo. Spoznali boste napake in seveda kako se jim izogniti. Čisto vsaka stvar v življenju ima svoj namen. Finance se vam bodo obrnile ne bolje in prav tako čustveno življenje, zato dvignite glavo. Vaša srečna števila so 10, 14 in 27.

Za vas pripravila, numerologinja Anka

komentarji