Veliki Majevski horoskop za pomlad

Veliki Majevski horoskop nas tokrat vodi v pomlad in nam obeta mnogo zanimivih preobratov na bolje. Smo na pragu pomladi in kot je v naravi, je tudi v nas samih čutiti prebujanje.

Zaupajte vase in v svoje cilje, saj ste vi kočjaž svoje sreče in samo vi veste kaj je najboljše za vas same. Pomagajte pa tudi drugim, predvsem tistim, ki jih ljubite, tistim, ki ljubijo vas in vsem tistim, za katere čutite, da jim je potrebno pomagati, pa mogoče samo z lepo besedo.

Vabimo vas, da preberete svoj Majevski horoskop in naj vam bo vodilo ter pogumna nota za boljši jutri.

Vaša Numerologinja Anka in ekipa Astrohiše

Chen: 2. januar – 21. Januar

Vplivi vzhoda vas bodo v tem obdobju, meseca marca, aprila in maja spodbujali k poslovnemu razvoju, da bi hitreje dosegli razumevanje napredka skritih potencialov ter jih preko poletnega časa začeli objektivno razvijati. Simbolika nočnega metulja vas bo v mesecu maju aktivneje spodbujala na vašem čustvenem področju, v odnosih z domačimi in v odnosu z vam ljubljeno osebo. Vaši željeni cilji bodo bližji, ko boste izločili vse nepotrebne miselne zastoje, ki vas že nekaj časa ovirajo. Pri slednjem vas bodo podpirali vetrovi vzhoda, kar simbolizira izkoristek vsakega dne posamezno, da boste na koncu resnično zadovoljni na delovnem ter zasebnem področju. Zato ostanite optimistični, sproščeni in se ne obremenjujte z nepomembnimi zadevami v vašem življenju.


Yax: 22. januar – 10. februar

Energije vzhoda in njihovi vetrovi vas bodo usmerjali po vaši delovni poti, za boljši finančni in karierni napredek, ki ga lahko dosežete že pred mesecem junijem. Vaš duh, ki ga podpira simbolika ptice bo že proti koncu meseca marca napredoval z energijami, za boljše čustvene ter prijateljske vezi. Razmislite kaj si v resnici želite spremeniti, ustvariti, izboljšati ali celo zaključiti in najkasneje do aprila to tudi storite. Slednje dejanje bo osvobodilo vašo miselnost, vaše cilje in pot naprej bo vsekakor lažja ter hitrejša. Ob vseh teh spremembah pa ne smete zanemariti svojih hobijev, ki vam dodatno pomagajo, da se mentalno in fizično bolj sprostite. Na tak način ostajate bolj odporni, dinamični in imate veliko več volje za vse projekte, ki so še pred vami, na vaši poti.

Sac: 11. februar – 2. marec

Vetrovi zahoda vas bodo v začetku meseca aprila spremljali do manjše reorganizacije na vašem delovnem področju, za katero bi bilo smiselno bolje razmisliti. Slednja vam namreč lahko v nadaljevanju ponudi mnogo več, kot bo videti to na samem začetku vaše odločitve. Simbolika žabe pa vas tokrat opozarja, da čim prej rešite nek spor z določeno osebo, ki vas v življenju spremlja. Prav tako bi bilo dobro, da preko pomladnega obdobja bolje poskrbite za bolj pristne odnose z domačimi in pred vsem vam ljubljeno osebo. Na tak način se boste medsebojno bolje sporazumevali in lažje pomagali drug drugemu. Za spremembe, ki jih želite realizirati na svojem zasebnem področju, pa bo najprimernejši čas v mesecu maju, saj se vam bo do takrat odprlo več možnosti in boste lahko tako izbrali zase najustreznejšo.

Keh: 3.marec – 22. marec

Energije zahoda in njeni vplivi vam bodo konec meseca marca le omogočili, da boste opravili poslovni pogovor z določeno osebo, od katere bo odvisno vaše napredovanje, na vašem delovnem področju. Tako se vam še pred iztekom meseca junija obetajo pozitivne spremembe, na katere ste že nekaj časa upali. Zato ne oklevajte pri tistem kar vam bo ponujeno. Simbolika čebele pa vas bo v tem obdobju vodila do boljših odnosov z domačimi in prijatelji. Njena energija vas bo podpirala v prizadevanjih in trudu za boljšo medsebojno komunikacijo in razumevanje z drugimi. Zahodni vetrovi pa vam bodo v mesecu maju odpihnili vso staro in neuporabno energijo ter vas osvežili z novimi idejami, željami ter izzivi, ki vas bodo naprej spremljali na vaši delovni in zasebni poti.


Mac: 23. marec – 11. April

Vetrovi vzhoda, vas bodo v tem obdobju intenzivneje potiskali k novim poslovnim idejam in ciljem, ki si jih želite doseči. Zato boste morali še dodatno zavihati rokave ter se spoprijeti tudi z zahtevnejšimi oblikami poslovnih pogovorov, ki vam lahko že v mesecu maju prinesejo boljše poslovne rezultate. Duh kuščarja vas bo s svojo zunanjo mirnostjo in notranjo močjo še naprej vodil po poti dobrih čustvenih in prijateljskih vezi. Moč energij vzhoda pa vas bodo v teh mesecih spodbujale po krepitvi vaše boljše fizične moči in odpornosti. Zato se počasi privajajte na gibanje v naravnem okolju, kar vam bo koristilo tudi pri bolj svežem razmišljanju. Dobro je, da ne kuhate zamer, saj vas prav zaradi tega mnogi cenijo in spoštujejo vaša načela. Med temi je tudi nekdo, ki želi še naprej prijateljevati z vami.

Kankin: 12. april – 1. maj

Energije juga vas bodo meseca aprila potiskali v situacijo, ko se boste morali odločati o spremembi na vaši karierni poti. Pa čeprav na začetku ne bo jasno videti, kaj vam to prinaša morate vedeti, da ta sprememba ne bo slaba za vas. Saj na tak način lahko sebi omogočite napredek pri vaši delovni usmeritvi. Zato ne dvomite o tem ali bo bolje za vas ali ne. Duh sokola, zavetnika vašega duha vam bo v tem obdobju pomagal k bolj preprostim in odprtim odnosom v domačem in tujem okolju. Vetrovi juga pa vas bodo tudi v tem času potiskali k boljši varčnosti pri vaših financah, zato ne trošite denarja tam, kjer to ni nujno potrebno. Osebo iz preteklosti, ki vam še vedno ne da miru v vaših mislih, skušajte čim prej pozabiti, saj tisto kar si sami želite je s strani te osebe neizvedljivo, oziroma nemogoče izpeljati.

Muwan: 2. maj – 21. Maj

Vplivi južne strani neba vas bodo v tem obdobju pozitivno presenetili na vašem delovnem področju. Saj se vam obeta v mesecu aprilu neka delovna sprememba, ki vam bo omogočila nek napredek, ki ste si ga želeli že dlje časa. Duh vodne kače vam bo v tem obdobju krepil vaše čustvene zadeve in končno se boste še v tem mesecu lahko pogovorili z določeno osebo, s katero ste imeli odprte ali nerešene zadeve. Zato bodite tokrat bolj optimistični in dobre volje, saj se vam obeta obdobje, v katerem ne bi smelo biti komunikacijskih zastojev. Vetrovi juga pa vas bodo tokrat potiskali k osebnemu napredku, da bi si ponovno prebudili lastni ustvarjalni duh. Ne poskušajte dosegati lastnih življenjskih ciljev s trmoglavostjo, saj vam leta škoduje pri vaši preobrazbi za boljšim jutri ter nasploh v življenju.

Pax: 22. maj – 10. Junij

V tem obdobju vas bodo podpirale energije severne strani neba, zato bo v vaše življenje po zimski zaspanosti končno vstopila nova energija, nova svežina in možnost za nove projekte na vseh področjih. Moč jaguarja vas bo tokrat vodil po vaši službeni poti vse do zadanih ciljev, vendar pa boste morali biti tokrat tudi sami bolj dinamični in ustvarjalni, da bi jih hitreje dosegli. Maji so verjeli, da nič ne mogoče, če le posameznik hoče doseči svoje cilje, ki si jih je zadal na lastni življenjski poti. Vetrovi severa vas bodo v tem obdobju opogumljali, da boste odnose z določenimi osebami uravnovesili tako, kot si želite ter se boste zatem počutili bolj izpolnjeno. Pri vaših denarnih zadevah pa bodite v tem obdobju bolj racionalni, saj vas že kmalu čakajo določene spremembe, ki jih boste želeli uresničiti in takrat vam bo zagotovo privarčevan denar prišel še kako prav za vse vaše skrite želje.


Kayab: 11. junij – 30. junij

Vplivi vzhoda vas bodo umirjali v tem obdobju predvsem v vašem domačem okolju, saj boste lahko marsikaj postorili, kar prej niste mogli zaradi različnih zastojev. Duh želve, ki vam daje posebno energijo s katero lahko dosežete marsikaj, a vendar malce z zamikom, vam bo pustil prosto pot na vašem delovnem področju, da bi si izboljšali pogoje v katerih delate. To vam lahko dobro uspe v mesecu aprilu, ko boste imeli nekakšno zamenjavo nekoga ali nečesa ter se boste izkazali, kot zelo zanesljivi in spretni pri svojem delu. Vetrovi vzhodnih smeri neba pa vam bodo tokrat pustili odprte roke v odnosih z domačimi in prijatelji. Zato bodite tokrat bolj objektivni in ne razočarajte nikogar, predvsem pa ne sebe. Sproščenost in iskrenost naj bodo vaše vodilo v pogovorih z drugimi in vsemi, ki vam nekaj pomenijo.

Kumku: 1. julij – 20. Julij

Vetrovi zahodne smeri neba vam bodo v tem času narekovali, da se bolje posvetite določenim spremembam, ki jih bo zahtevala vaša služba ter, da se ne boste zaradi tega počutili manjvredno ali kako drugače slabše. Saj te spremembe prinašajo napredek za vas in vse kar je povezano z vašim delom. Močna energija krokodila vas bo tokrat vodila k spravi in dobrim odnosom v družinskem krogu ter v krogu prijateljev in sodelavcev. Zato pustite stare zamere ob strani in nadaljujte z svežo energijo naprej k boljšim odnosom z vsemi, ki vam v življenju nekaj pomenijo ter se bolje osredotočite na lastne cilje, ki jih želite doseči na svoji poti. Pri denarnih zadevah bodite v tem obdobju bolj objektivni, da bi lahko v poletnem času uživali zaslužen dopust, kot si ga planirate ali želite.

Wayeb: 21. julij – 25. Julij

Zahodna stran neba s svojimi vplivi vam bo podprla vaše čustvene želje, ki se vrtijo okoli določene osebe katera vam veliko pomeni. Moč, ki se skriva v veliki kači katera podpira vašega duha vam bo v mesecu maju spodbudila čustva do določene osebe s katero bo moč ustvariti več. Zato bodite bolj sproščeni in se ne zapletajte v krajše čustvene situacije, ki vam ne prinesejo srčnega zadovoljstva, temveč le razočaranja. Vetrovi zahoda vam bodo v mesecu aprilu podprli priložnost, ki se vam bo ponudila v vašem delovnem okolju za boljši preobrat vašega dela in s tem večje možnosti za boljše delo ali zaslužek. Nič se ne obremenjujte s tovrstnimi spremembami, ki jih želite doseči, saj vam bodo same prišle na pot vašega poslovnega področja in to celo prej, kot ste računali. Za boljše počutje pa le poskrbite z več gibanja na prostem.

Pop: 26. julij – 14. Avgust

Vzhodni vetrovi vas bodo v tem času spremljali na vaši karierni poti in čakajo vas manjše spremembe v mesecu maju. Pri vašem delu bo prišlo do možnega povečanja delovnih obveznosti za katere se ne potrebujete dodatno vznemirjati, saj s tem ne boste imeli večjih težav. Še pred iztekom meseca junija pa boste zaradi slednjega lahko tudi dodatno nagrajeni. Mogočni duh pume vas bo varoval na vašem zasebnem področju ter vam skušal omogočiti stike, ki so bili nedavno izgubljeni, zaradi napačne komunikacije z določenimi ljudmi. Tako boste ponovno bolj sproščeni ter se boste lažje pogovarjali z vsemi, ki vam v življenju nekaj pomenijo. V ljubezni pa boste v tem času bolj umirjeni, saj vas bo vaša ljubljena oseba prepričala, da je vse v redu. Tako boste ponovno polni energije in občutili boste zadovoljstvo.

Wo: 15. avgust – 3. September

Energije juga vam bodo v tem obdobju pomagale do boljših delovnih rezultatov in s tem večjih možnosti za morebitno napredovanje. Slednje je možno še pred iztekom meseca junija. Simbolika gorske kače pa vas bo podpirala na vaši čustveni poti in v odnosih z domačimi in prijatelji. Vseeno pa poskrbite za boljši odnos z določeno osebo, ki vas ceni čeprav vam tega ne zna pokazati ali povedati, kot bi si sami želeli. Južni vetrovi pa vas bodo tokrat le bolje usmerili k vašemu gibanju v prostem času in s tem tudi boljšemu počutju. Zato izkoristite prosti čas za sprehode v naravi in svoje konjičke, ki vas veselijo ter sproščajo. Z nekim nakupom še počakajte vsaj do druge polovice aprila, ker bo takrat ugodnejši čas in tudi cenovno bo za vas sprejemljivejše. Več se posvetite svoji ljubljeni osebi in oba bosta bolj zadovoljna.


Sip: 4. september – 23. September

Energije juga vam bodo v tem obdobju podpirale vaše delo in vaše ambicije. Zato boste do izteka meseca junija lahko dosegli več, kot ste sprva načrtovali. Na delovnem mestu pa vas tudi čaka nekaj dodatnih obveznosti v mesecu aprilu, vendar boste zmogli vse opraviti in na koncu boste lahko upravičeno ponosni nase. Simbolika vodnega pajka, ki podpira vašega duha vam tokrat prinaša več razumevanja in veselja v družinskem in prijateljskem krogu. Zato se bodo medsebojne vezi lahkotno prepletale, izboljšala se bo komunikacija in sledi vam več druženja ter sproščenosti. Južni vetrovi pa vam bodo pihali na dušo v smislu, da se v tem obdobju bolje posvetite svoji srčni osebi, kar bo obema prineslo več čustvenega zadovoljstva. Vendar ob vsem ne pozabite tudi nase in počnite tiste malenkosti, ki vam dodatno prinašajo veselje.

Sotz: 24. september – 13. Oktober

Vplivi severa bodo tokrat z vami ter vas bodo večinoma časa spremljali v tem obdobju in vam ponujali različne oblike ter možnosti za spremembe na vašem delovnem področju. Zato morate biti bolj objektivni do sebe, do dela ter vseh ostalih, ki so z vami. Namreč s skupnimi močmi boste veliko hitreje in lažje dosegali želene rezultate. V drugi polovici meseca aprila pa bo v vašem domu prišlo do manjše spremembe, ki je vezana izključno na dom sam. Lahko boste želeli kaj spremeniti, obnoviti ali kako drugače popestriti nekaj. Vendar za karkoli se boste odločili bo to na vas in ostale vplivalo zelo dobro. Duh ribe, ki vas zvesto spremlja vam bo v mesecu maju sporočal, da je pravi čas za obnovitev vaših čustev do osebe, ki vam pomeni največ. Zato se v tem mesecu prepustite čustvenemu toku in zaplavajte skupaj z njim.

Sec: 14. oktober – 2. November

Zahodna stran neba vas bo s svojimi vplivi tokrat podpirala in zato boste lahko v tem času kar nekaj zadev uredili, ki jih prej niste mogli. Lahko boste pričeli z novimi idejami, zaključili boste nepotrebne zadeve, bolje se boste počutili in imeli boste več volje za spremembe ali izzive, ki so pred vami. Simbolika medveda, ki je vaš zavetnik pa vam bo še dodatno krepila odnose na čustvenem polju. Tako boste lahko obnovili določene stike, se bolje povezali z obstoječimi ter pridobivali tudi nova poznanstva, ki so lahko dobra. Na splošno pa vse kar se vam je zaustavljalo do sedaj, se bo pričelo sproščati že v drugi polovici meseca marca, zato se ne obremenjujte z malenkostmi temveč pojdite bolj samozavestno naprej do svojih ciljev. Za boljše počutje pa boste najbolje poskrbeli s sprehodi v naravi in dodatnimi vitamini.

Xul: 3. november – 22. November

Tokrat bodo južni vetrovi tisti, ki vas bodo potiskali naprej na vseh področjih vašega življenja. Zato se vam bo v tem obdobju vse odvijalo malce bolj hitro, tako v službi kot v domu. Zato bolj, ko se bo bližal poletni čas, več opravil si boste naložili, ki jih boste želeli hitreje opraviti kot je vaša rutina. Tudi na delovnem področju lahko pričakujete v mesecu aprilu nekaj več obveznosti, ki pa se jih ne boste branili, celo uživali boste v delu. V domačem krogu boste morali nekaj spremeniti v odnosih z določeno osebo, da vam bo lažje, saj se preveč obremenjujete z malenkostmi, ki vam včasih zmotijo vaš notranji mir. Duh volka vas bo v tem obdobju spodbujal k spremembam, ki so za vas dobre, za vašo dušo in počutje. Zato si boste lahko omislili nekaj novega, kar boste počeli z veseljem in za svojo dušo.

Yaxkin: 23. november – 12. December

Energija zahodne strani neba vas bodo pred iztekom meseca marca vodile bolj po čustveni poti in zaželeli si boste več ljubezni in več čustvene podpore s strani vam drage osebe ter vseh bližnjih. Namreč stiki se bodo ponovno pričeli krepiti, več bo druženja, veselja, sprostitve. Tudi na prijatelje ne boste pozabili, saj nekatere že prav pogrešate. Simbolika orla vašega zavetnika pa vas bo v tem obdobju gnala naprej v vašem poslovnem svetu. Zato lahko pričakujete nekaj več dela, več komunikacije in s tem tudi možnost večjega zaslužka. Najbolj delovno bo v mesecu aprilu in maju, tako boste lahko še pred poletjem veliko postorili in se lažje pripravljali na dopust. Vetrovi zahoda pa bodo tokrat bolj nežno pihali v vašo smer z namenom, da bolje poskrbite za svojo telesno in umsko kondicijo, ki je preko zime malce počivala.

Mol: 13. december – 1. Januar

Energije severa vas bodo v tem obdobju spremljale in vas spodbujale k večji ustvarjalnosti, dinamiki, novitetam in spremembam na sploh. Zato boste delali na novih idejah, ki se vam lahko že do meseca junija realizirajo v želeni smeri. Že v drugi polovici meseca marca se bo pričelo dogajati in bo popestrilo zimske dni, ki so za vami. Tako lahko tudi na delovnem področju pričakujete spremembe v mesecu aprilu in ne bodo slabe za vas. Malce več dela bo, a se vam bo izplačalo potruditi. Moč geparda vas bo v tem času spodbujala v čustvenih in prijateljskih vezeh. Zato boste bolj dinamični tudi na tem polju, več bo druženja in sproščenih pogovorov ter bolj pristnih stikov. Vaša srčna oseba pa se bo pričela v mesecu aprilu tudi bolj srčno dobrikati kar vam bo povsem ustrezalo. Saj je ljubezen tista, ki pomlajuje srce.

Lepo jesen vam želim,

vaša numerologinja Anka.

komentarji